FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ŠTA LI OVO ZNAČI ???[/quote]
da je blizu
a vidi mu pjesme na zid-u Kad se ne da, ne da se 
da je blizu

Po pričama ljudi koji su bili na tekmi, bili smo duplo bolji od Šturma.Zeba je bio najbolji, što je rekao i njihov golman.Kažu da su Čolić i Nyema bili najbolji u odbrani od naših 

G R B A V I C A 2
Nemojte se pretjerano sad radovati, da se ne bi poslije sj****ali. Ovo nije nikakvo mjerilo...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Baby je napisao/la:Šturm je mnogo jači od Šerifa realno.Pa Šturm igra utakmice protiv Salzburga,Austrije sve su to jake ekipe, a s kim Šerif igra u svojoj ligi ???A Šerifu se igrački kadar izmijenio mnogo od prošle sezone,došlo je mnogo mladih igrača, samo vratili su nekog brazilca sa posudbe iz Belgije.The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja mislim da imamo mnogo velike šanse da prodjemo Seriffa jer Šturm je u ranku Seriffa a mi smo izgubili samo 1:0. Ali Seriff ima mnogo mladih i neiskusnih igraca koji jos nisu igrali u nekim vecim evropskim utakmicama bas kao i mi prosle godine protiv hapoela ! Mozda je samo 3 igraca prosle godine imalo iskustva u evropskim takmicenjima ostalim je sve bio 1. put ali ove godine smo spremni
PLAVI VOZ GAZI SVE PRED SOBOM !
Realno jeste Šturm jaci od Seriffa ali rekao sam da su u istom ranku kao i seriff jer smo sa Šturmom igrali prijateljsku a sa seriffom se trebamo uozbiljiti i igrati kao Barcelona ili drugi veci evropski timovi!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
da je blizuzuka_TM je napisao/la:ŠTA LI OVO ZNAČI ???

a dole ispod ? "JA SE NE PREDAJEM"
G R B A V I C A 2
Gdje su slike ?bistrikboy je napisao/la:Bice kasnije slike sa ove utakmice na ovoj stranici
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Pile jel stigao taj lijevi bek?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- spielführer_21
- Kontakt:
" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % "Devil je napisao/la:Valjda kraj priprema,to svi jedva cekaju.
Moze samo da raduje igra protiv Sturma ako je suditi prema izvestajima,ali ja dok ne vidim svojim ocima nista ne verujem,ali ipak i dalje stojim da su Zelji nazalost male sanse protiv Sheriffa.

" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Vala, i da su slabiji za 50%, opet su jači od nas. Naravno, ne treba ih se bojati, nisu Barsa i sigurno se mogu proći. Mada, brine me malo odbrana, odnosno pozicija lijevog beka, s kojom dosađujem od kraja maja.
Znači još dvije jake provjere, protiv Jabloneca i Istanbul BB-a. Ako sutra ne dodje jedno pojačanje, ja ne znam kada će onda 

- eliminator
- Kontakt:
po cemu su jaci ? ako gledate po tome sto su izbacili dinamo prosle godine to je smijesno ni oni sami ne znaju kako su uspjeli da ih izbace, plus sto im je sad otislo dosta standardnih prvotimaca, mozete vi sad reci imaju pare pa ce dovest jos bolje ali koji ce to jaci igrac otici da igra u j.ebenoj moldavijiOmar500 je napisao/la:Vala, i da su slabiji za 50%, opet su jači od nas. Naravno, ne treba ih se bojati, nisu Barsa i sigurno se mogu proći. Mada, brine me malo odbrana, odnosno pozicija lijevog beka, s kojom dosađujem od kraja maja.
- bistrikboy
- Kontakt:
yebo navijaca koji ne vjeruje u prolaz!eliminator je napisao/la:po cemu su jaci ? ako gledate po tome sto su izbacili dinamo prosle godine to je smijesno ni oni sami ne znaju kako su uspjeli da ih izbace, plus sto im je sad otislo dosta standardnih prvotimaca, mozete vi sad reci imaju pare pa ce dovest jos bolje ali koji ce to jaci igrac otici da igra u j.ebenoj moldavijiOmar500 je napisao/la:Vala, i da su slabiji za 50%, opet su jači od nas. Naravno, ne treba ih se bojati, nisu Barsa i sigurno se mogu proći. Mada, brine me malo odbrana, odnosno pozicija lijevog beka, s kojom dosađujem od kraja maja.
Slike ce biti na onoj stranici na kojoj je bio i tekstualni prenos bar je tako najavljeno tokom prenosa a bice sutra i slika manijaka koji su bili gore!
Njega volimo za njega se borimo 1921!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
to je to ako cemo strahovat od nekih bogalja iz moldavije e ne znam pratite jug il vrbanjusu oni ne igraju protiv tako "jakih" ekipabistrikboy je napisao/la:yebo navijaca koji ne vjeruje u prolaz!eliminator je napisao/la:po cemu su jaci ? ako gledate po tome sto su izbacili dinamo prosle godine to je smijesno ni oni sami ne znaju kako su uspjeli da ih izbace, plus sto im je sad otislo dosta standardnih prvotimaca, mozete vi sad reci imaju pare pa ce dovest jos bolje ali koji ce to jaci igrac otici da igra u j.ebenoj moldavijiOmar500 je napisao/la:Vala, i da su slabiji za 50%, opet su jači od nas. Naravno, ne treba ih se bojati, nisu Barsa i sigurno se mogu proći. Mada, brine me malo odbrana, odnosno pozicija lijevog beka, s kojom dosađujem od kraja maja.
Slike ce biti na onoj stranici na kojoj je bio i tekstualni prenos bar je tako najavljeno tokom prenosa a bice sutra i slika manijaka koji su bili gore!
Njega volimo za njega se borimo 1921!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Prolazimo ba ljudi sta vam je
Tu nema price
A doci ce i ta odbrana

Tu nema price
A doci ce i ta odbrana

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- spielführer_21
- Kontakt:
Не & " " & се $ ?..? не & " ? $ " & ' " & ", & % је " ? с ?..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- bistrikboy
- Kontakt:
protiv hapoela je bila sramotaspielführer_21 je napisao/la:Не & " " & се $ ?..? не & " ? $ " & ' " & ", & % је " ? с ?..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
" " " се ? $ - " " $ ¥ провјеру " 14. ?. ", тренер " " " ".spielführer_21 je napisao/la:" ? $ " ове сезоне, & је то % ? -? Ја се $ $ " & ", ? ' %.. $ $ $ ова " " % "![]()
" % ? ? су "/? & " $ " $ " "?
So I not only due to draws in tavarnyakah worry, I do worry about our performance in the LE. And my experience is based on the following:
1.Kontrolnye meeting:
Sheriff - Rapid, Iskra-Stal, Dniester (Ovidiopol) (! Sheriff, as they say, is not the first team, all trying something, somewhere experiments for 14 days before the game in LE)
Željezničar - Maribor, Sturm (Graz), ... (I'm not saying that this is a super strong contenders, but contenders from other championships, and different in terms of content)
2. Why was it decided to hold friendly matches exactly with the National Division?
Vitaly Rashkevich:
Quote:
In particular because we have the players, new players who never played with teams of the National Division. And so these players will see and feel the level of the game of the National Division.
ie, the level of LES is of little interest, "the young promising players" feel good level LE, already played in this tournament, but with the National Division may have problems? Confused This is alarming! - Low level of sparring partners, the results of sparring, a strange structure, ...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ne treba se vala ni dizati ko da smo Real. Iskreno da vam kažem, poslije one tekme protiv Hapoela sam maksimalno oprezan. I tada smo najavljivali prolaz. Istina, ovo je totalno drugačija situacija, ali sam samo oprezan. Naravno, da su i zadržali sav igrački kadar, opet ne bi bilo vanzemaljci. I Pile, jel šuplja za onog beka
Znate, mi smo takav narod da smo majstori u dizanju euforije, a ne do Bog da izgubimo, odma pljuvanja počnu. Ja sam tu negdje između, niti volim dizati euforiju, a pljuvati neću NIKADA !!

Znate, mi smo takav narod da smo majstori u dizanju euforije, a ne do Bog da izgubimo, odma pljuvanja počnu. Ja sam tu negdje između, niti volim dizati euforiju, a pljuvati neću NIKADA !!
koliko smo jadni mi se prepali moldavaca!iskreno koliko ja sa njihovim zenama imam iskustva 4:0 za mene i to na neutralnom terenu (makarska riviera) 

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], riki46 i 39 gostiju.