Pa ovaj iznad govori da nije zadovoljan drzavom pa zato zvizdi njenu himnu na sportskim manifestacijama, a ti kao napadas 'mene' jer sam 'palio' nesto na gradjanskim protestima. Pa fakeri ako ste nezadovoljni drzavom sto niste protestovali na ulici a ne na stadionu?? Sta je ako nije spin balkonci mrtvi oni od pola metra.skripar96 je napisao/la:Jao brata,pa tebi je sve spin.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 10 jun 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidi, možete se uvijek izvaditi na to da su zviždali pogani HrvatiMortemHz je napisao/la:Nisu moji, to ti je Istočna Bosna, zapadna Hercegovina i sl.UstanikSBII je napisao/la:Pa ti spominješ navijače tj Škripare i njihove ispade a ja nisam Škripar! Mogu prihvatiti to samo kao digresiju na moje sugrađane isto kao što su tvoji Manijaci nisu valjda Zeničani!![]()
Maxmore, navikao sam da brkate pojmove pa me i ne cudi taj naziv

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- UstanikSBII
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovaj iznad govori da nije zadovoljan drzavom pa zato zvizdi njenu himnu na sportskim manifestacijama, a ti kao napadas 'mene' jer sam 'palio' nesto na gradjanskim protestima. Pa fakeri ako ste nezadovoljni drzavom sto niste protestovali na ulici a ne na stadionu?? Sta je ako nije spin balkonci mrtvi oni od pola metra.skripar96 je napisao/la:Jao brata,pa tebi je sve spin.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
UstanikSBII je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovaj iznad govori da nije zadovoljan drzavom pa zato zvizdi njenu himnu na sportskim manifestacijama, a ti kao napadas 'mene' jer sam 'palio' nesto na gradjanskim protestima. Pa fakeri ako ste nezadovoljni drzavom sto niste protestovali na ulici a ne na stadionu?? Sta je ako nije spin balkonci mrtvi oni od pola metra.skripar96 je napisao/la:Jao brata,pa tebi je sve spin.
Koje ti novine citas! Pa u njima pise da sam ja zvizdao!? Kazem ti za masu ... Sreca opet sutra idem do Francuske da odmorim malo od bosanskog humora i logikeFrancescoTotti je napisao/la:Pa ovaj iznad govori da nije zadovoljan drzavom pa zato zvizdi njenu himnu na sportskim manifestacijama, a ti kao napadas 'mene' jer sam 'palio' nesto na gradjanskim protestima. Pa fakeri ako ste nezadovoljni drzavom sto niste protestovali na ulici a ne na stadionu?? Sta je ako nije spin balkonci mrtvi oni od pola metra.skripar96 je napisao/la:Jao brata,pa tebi je sve spin.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U kojim novinama si ti procitao da sam ja nesto palio?UstanikSBII je napisao/la: Koje ti novine citas! Pa u njima pise da sam ja zvizdao!? Kazem ti za masu ... Sreca opet sutra idem do Francuske da odmorim malo od bosanskog humora i logike

Hajde ti budi ziv i zdrav, u mom pisanju nema ni trunke humora.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi to, Hrvati su predivni ljudi. Ko ga slavi legendo? To nije licemjerje nego izmisljanje necega sto ja nisam rekao.maxmore je napisao/la:Vidi, možete se uvijek izvaditi na to da su zviždali pogani HrvatiMortemHz je napisao/la:Nisu moji, to ti je Istočna Bosna, zapadna Hercegovina i sl.UstanikSBII je napisao/la:Pa ti spominješ navijače tj Škripare i njihove ispade a ja nisam Škripar! Mogu prihvatiti to samo kao digresiju na moje sugrađane isto kao što su tvoji Manijaci nisu valjda Zeničani!![]()
Maxmore, navikao sam da brkate pojmove pa me i ne cudi taj naziv. Nego vidim i na šake se krijete iza francuza. Nemoj zahjbavati slaviti vuka a tražiti pravdu za Vedrana je u najmanju ruku licemjerje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jos gore ako nemaFrancescoTotti je napisao/la:U kojim novinama si ti procitao da sam ja nesto palio?UstanikSBII je napisao/la: Koje ti novine citas! Pa u njima pise da sam ja zvizdao!? Kazem ti za masu ... Sreca opet sutra idem do Francuske da odmorim malo od bosanskog humora i logike![]()
Hajde ti budi ziv i zdrav, u mom pisanju nema ni trunke humora.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Mortem nitko ga ne slavi dize te mu parolu onako ... Kako ide ona pjesmica ... Za ona dobra dobra stara vremena 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sjever. Tvoj sjever ili ni to nisu tvoji ti si druga tribina. Treba li slika?MortemHz je napisao/la:Ma kakvi to, Hrvati su predivni ljudi. Ko ga slavi legendo?maxmore je napisao/la:Vidi, možete se uvijek izvaditi na to da su zviždali pogani HrvatiMortemHz je napisao/la:[
Nisu moji, to ti je Istočna Bosna, zapadna Hercegovina i sl.![]()
Maxmore, navikao sam da brkate pojmove pa me i ne cudi taj naziv. Nego vidim i na šake se krijete iza francuza. Nemoj zahjbavati slaviti vuka a tražiti pravdu za Vedrana je u najmanju ruku licemjerje.

Lištica
Lištica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko kaze da ga neko slavi, jel ga ja slavim ili mu određeni ljudi porucuju nesto drugo? Veze nema sa tim sto vi mislite..
MortemHz je napisao/la:Ko kaze da ga neko slavi, jel ga ja slavim ili mu određeni ljudi porucuju nesto drugo? Veze nema sa tim sto vi mislite..

Lištica
Lištica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam ja sta ti je to ali vjerovatno si opet pobrkao pojmove pa ti necemo zamjeriti..maxmore je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ko kaze da ga neko slavi, jel ga ja slavim ili mu određeni ljudi porucuju nesto drugo? Veze nema sa tim sto vi mislite..![]()
e jesi munafik.

Ma sto posto protiv Belgije bez gledatelja.
Zvizdanje, ubacivanje predmeta, udaranje (pomocnii trener igracu Grcke zub sakom izbio), uvredljiva skandiranja, sramota ugostiti neku europsku ekipu na ovakav način.
Zvizdanje, ubacivanje predmeta, udaranje (pomocnii trener igracu Grcke zub sakom izbio), uvredljiva skandiranja, sramota ugostiti neku europsku ekipu na ovakav način.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
opravdat će se to nekakoPERO1234 je napisao/la:Ma sto posto protiv Belgije bez gledatelja.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
MoždaMortemHz je napisao/la:Ne znam ja sta ti je to ali vjerovatno si opet pobrkao pojmove pa ti necemo zamjeriti..maxmore je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ko kaze da ga neko slavi, jel ga ja slavim ili mu određeni ljudi porucuju nesto drugo? Veze nema sa tim sto vi mislite..![]()
e jesi munafik.

Lištica
Lištica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Decki zelim da vam cestitam to sto ste veceras pratili reprezentaciju vase drzave. Svaka cast

Teško. Česi bi rekli Konec.KingJamesMVP je napisao/la:opravdat će se to nekakoPERO1234 je napisao/la:Ma sto posto protiv Belgije bez gledatelja.
Lištica
Lištica
Uvrjedljiva skandiranja? Pa ove trebe sa tribina nisu povisile glas. Ja Hodzu sa drugog kraja grada čuo. A za upaljace minje glavno neki rezervni grk nosi delegatu ovaj usto uze i baci ga sa strane. Ovdje ce najebat samo jadni Gil.PERO1234 je napisao/la:Ma sto posto protiv Belgije bez gledatelja.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Tuzna je cinjenica da ovi iz Sirokog jos uvijek traze opravdanja za seljakljuk i primitivizam koji su priredili u finalu kupa
Nad tobom sunce najljepše sja
- prisonbreak
- Kontakt:
Po kojem zakljucku bez gledatelja?PERO1234 je napisao/la:Ma sto posto protiv Belgije bez gledatelja.
Zbog ubacivanja predmeta i zvizdanja himne? To je jedino lose od ove publike, ostalo sve ide na sttanu licima na zelenom terenu, i tu se ocekuje zestoka kazna, Francuz ce dobiti debelu kaznu a i suspenziju, moguce je da neko i od igraca dobije suspenziju, takodjer zestoka novcana kazna ce se dobiti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.