Šteta, mislim da nam je mogao valjati. Ali svakako je sada Musa tu i što kaže Zuka, Mulalića bih ja gurao maksimalno.miky_hz je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:51Ja ima par dana(mozda i vise od 10 dana) na FB procitah komentar da je on završio sa nama.Sad kako šta veze nemam,al uglavnom znam da je neko to napisao.
Mozda je covjek imao ugovor na par tekmi dok se Musa ne oporaviOno bile su neke teže prognoze svakako za Musinu povredu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Dobro si reko,uzeo svu lovu a plako,znaci da nije plakao zbog love nego sto iskreno voli klubPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:49Ova lezbejka uvela ublehe u fks
Sabrina lezbejka alkoholicarka
Selimovic fing
Rumeni renta car
Kusturica ubleha
Ibrakovic prevarant
Jesic karna kao trener i ka menager
Hadzuc ubleha celava
Husref zvani placi picka usro kes plako a uzo svu lovu koja mu pripada sta je tu je
Vinko vaginko cetnik suti nema emicija
Uscuplic okomito copka nos nece da napreduje itd
Repuh totalna ubleha
Janjos samo zna motivisat ostalo nista
Kodro sta on zna jwste vodit omladinske pogone dosao da se uci gdje ces igrat tika taku na oranju gdje ces igracina kompiuteraki objasnjavat sta trazis kad oni jos rade sa dackom i crtanje po zemlji, odkaz se trazio posle jer ode titula
Onaj se sliko sa arkanom cetnik
Jarni previse teske treninge
Goran ubleha blitvarska
Vasovski da je valja nebi bio po makedoni
Dali ima iko da zna i da je posten
Najblaze psovke i price su bile prema kodri jer eto uspjeli smo isvoit titulu, al **** bi i njemu sve sto ima da je osta a mi izgubili titulu

A kao drugo od svih pomenuti jedini ima tri titule sa Sarajevom tako da je svaki fening zasluzio

-
- Kontakt:
Pobjednicku ekipu ne treba mjenjati 

- napoleon72
- Kontakt:
Vole i one posao koji rade, vidis smijeha i atmosfere u ofisu. Ko ne bi volio posao gdje uzimas par milja mjesecno i ovako se kleberis po cijeli dan, biznis ti propada i tone al tebe bas zabole organ (koji god ovi pripadnici spola X imaju u gacama, tesko je odredit), jer ti gazda daje pare bez obzira na sve. Posao iz snova.hz033 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 11:46Ponekad se pitam sta smo Bogu zgrijesili pa da dobijemo ublehu od direktorice koja veze sa fudbalom nema. Nekakvi se lesinari okupili oko Mirvica i kluba, jad, tuga, cemer. Sve otjerati postaviti ljude koji su u fudbalu citav zivot, koji ce voliti to sto rade. Dok se tome ne okrenemo i nece biti nikakvog hajra !!!!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kad nam Mirsad Mickey Ramic pomrsi racune 
Klasicni post ja znam sve, pljujem sve, niko nam nikad nije valjoPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:49Ova lezbejka uvela ublehe u fks
Selimovic fing
Rumeni renta car
Kusturica ubleha
Ibrakovic prevarant
Hadzuc ubleha celava
Husref zvani placi picka usro kes plako a uzo svu lovu koja mu pripada sta je tu je
Repuh totalna ubleha
Kodro sta on zna jwste vodit omladinske pogone dosao da se uci gdje ces igrat tika taku na oranju gdje ces igracina kompiuteraki objasnjavat sta trazis kad oni jos rade sa dackom i crtanje po zemlji, odkaz se trazio posle jer ode titula
Goran ubleha blitvarska
Najblaze psovke i price su bile prema kodri jer eto uspjeli smo isvoit titulu, al **** bi i njemu sve sto ima da je osta a mi izgubili titulu

Sve mi znamo.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa kako može iko valjat? Skoro 10 godina imaš stranog investitora, najbolje uslove u državi i u svih 10 godina nisi uspio neku dominaciju uspostaviti.cookiech je napisao/la: ↑27 okt 2022, 20:11Klasicni post ja znam sve, pljujem sve, niko nam nikad nije valjoPitar6785 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 13:49Ova lezbejka uvela ublehe u fks
Selimovic fing
Rumeni renta car
Kusturica ubleha
Ibrakovic prevarant
Hadzuc ubleha celava
Repuh totalna ubleha
Goran ubleha blitvarska
Najblaze psovke i price su bile prema kodri jer eto uspjeli smo isvoit titulu, al **** bi i njemu sve sto ima da je osta a mi izgubili titulu![]()
Nesposobne osobe na celnim pozicijama i ljudi izabrani od strane njih su nas doveli u takvu situaciju da se nismo odvojili od ostatka države u kojoj 90% klubova vodi brigu o tome da li će dobiti licencu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
E cuj MUP razmislja i o zabrani javnih okupljanja sto bi znacilo da nema nikako gledalaca
(za derbi)

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Pa i pretpostavio sam da ce se oni umijesat. Lakse je zabranit svima nego pustit da se tri vjerovatno najvece i najzesce grupe skupljaju u isto vrijeme u Zenici. Tu bi mogla mrtva glava past.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:13E cuj MUP razmislja i o zabrani javnih okupljanja sto bi znacilo da nema nikako gledalaca(za derbi)
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nece nikog ovdje iznenaditi ako i Rud Van Cipelic strpa mladunce da smeta Avramovskom. On mora igrati po cijenu rezultata. Kad se samo sjetim njegove partije protiv Igmana u Kaknju...strašno! Odbijao se od jednog do drugog igrača ko Ping pong loptica.
Lijepa vremena kad primis gol a znas da ces pobijediti.
Sa ovakvim investitorima jedna stupcanica bi harala ovom ligom
Sa ovakvim investitorima jedna stupcanica bi harala ovom ligom
NEMA NAZAD
Protiv Igmana ce Avramovski desno, a Dal standardno u sredinu pa mu nece smetati.Problem ce biti vec od Slobode kad se Ikic vrati na desno krilo, Dal i Avramovski ne mogu igrati zajedno u sredini terena.Bojim se da ce Dal biti veliki problem u procesu sklapanja tima za proljece, kad nam valja u jednoj iscrpljujucoj i teškoj borbi izboriti Evropu.
Inace, Mirza Varešanović je igrao sa Obucom tokom proljeca 2002, a kad je bio naš trener vratio je Obucu iz Čelika u Sarajevo u januaru 2011.
Ako se utakmica ne može odgoditi, ne smiju ni Manijaci biti na BP, nikakvi rezervni tereni i sl gluposti ako naši pristanu na bilo kakav ustupak treba im noge lomit
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakvi ba mitomani koji će oni qurac u Zenici? Gostujućim navijačima je zabranjeno prisustvo na zamjenskim terenima i šta tu nije jasno?? Da je El Klasiko, pravila se znaju. Kraj priče. Ako naši pristanu na odgodu ili zamjenu domaćinstva ili ko zna šta treba im noge lomit svima redom.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:32Pa i pretpostavio sam da ce se oni umijesat. Lakse je zabranit svima nego pustit da se tri vjerovatno najvece i najzesce grupe skupljaju u isto vrijeme u Zenici. Tu bi mogla mrtva glava past.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:13E cuj MUP razmislja i o zabrani javnih okupljanja sto bi znacilo da nema nikako gledalaca(za derbi)
Tako je, bez gostojucih, tako je kako je. A ovo da zabrane domacim, to jest nama, je nevidjena glupost i ne vjerujem da je istinaFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:18Kakvi ba mitomani koji će oni qurac u Zenici? Gostujućim navijačima je zabranjeno prisustvo na zamjenskim terenima i šta tu nije jasno?? Da je El Klasiko, pravila se znaju. Kraj priče. Ako naši pristanu na odgodu ili zamjenu domaćinstva ili ko zna šta treba im noge lomit svima redom.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:32Pa i pretpostavio sam da ce se oni umijesat. Lakse je zabranit svima nego pustit da se tri vjerovatno najvece i najzesce grupe skupljaju u isto vrijeme u Zenici. Tu bi mogla mrtva glava past.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:13E cuj MUP razmislja i o zabrani javnih okupljanja sto bi znacilo da nema nikako gledalaca(za derbi)
- napoleon72
- Kontakt:
Ma zabranjen je boravak na tekmi al nije u gradu, mogli bi se skupit da probaju akciju neku na Robove, nisu se sreli godinama. A i mi u gradu. Zato kontam da ce MUP nesta uprskat tu...FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:18Kakvi ba mitomani koji će oni qurac u Zenici? Gostujućim navijačima je zabranjeno prisustvo na zamjenskim terenima i šta tu nije jasno?? Da je El Klasiko, pravila se znaju. Kraj priče. Ako naši pristanu na odgodu ili zamjenu domaćinstva ili ko zna šta treba im noge lomit svima redom.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:32Pa i pretpostavio sam da ce se oni umijesat. Lakse je zabranit svima nego pustit da se tri vjerovatno najvece i najzesce grupe skupljaju u isto vrijeme u Zenici. Tu bi mogla mrtva glava past.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:13E cuj MUP razmislja i o zabrani javnih okupljanja sto bi znacilo da nema nikako gledalaca(za derbi)
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Suljic od Veleza igra poprilicno dobro (Velez, Tuzla, Borac, Sloga) sve po 90min gdje je zabiljezio dosta korektne partije. Problem je njegova nekompaktnost sa saigracima, konkretno bekom. Tip je igraca koji 90% lopti usmjerava u kreaciju a izbjegava direktan napad u posjedu na dubinu. Sto znaci da je neophodno imati kvalitetnog beka koji ce profitirati od Suljicevih lopti!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:19Desna strana nam je armirani beton sa Musom,Avramom i Ikicembordobijeli4 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:01Valjda je Musa spreman za nedelju... bio je najavljen iza repr. pauze - tacnije 30.09. ... valjda ce mjesec dana kasnije biti spreman da zaigra od prve.. obzirom da nema Ikica, Avramovski ce valjda desno i VALJDA Musa na beka.. bit ce to ogroman upgrade.. Avramovski je proljetos od Hebe na beku Arnolda pravio, sta ce tek od Muse..
Lijeva je losa i ona nam skripi.Tomasevic je totalno fula,Suljic igra lose ove sezone,od Dzafica sam puno puno vise ocekivao u statistickom smislu.
Nadam se da ce Musa krenuti od prve minute da se dobro uigra ove 2 utakmice pred derbi.Nemamo vise sta cekati.
Sta je sa Vrsajevicem?Bgm redovno se slika kako hoda,a ni naznake kada bi se mogao vratiti.
Statistika dovoljno govori da nije do Suljica nego do Tome. Suljic prosle sezone u paru sa Pidrom, prvo sto je sam Pidro igrao u zivotnoj formi (zbog cega je i prodan) a drugo na 12 utakmica u PL zabio je 5 golova i dodao asistenciju! Ove sezone u paru sa Nemanjom na 11 utakmica ima jedva 2 asistencije! Tomasevic nema kvalitet za Sarajevo.. gledajuci ga u ovoj roli gdje mora igrati previsoko, a naprijed se ruku na srce ne snalazi. Njegove tehnicke sposobnosti su na jako niskom nivou sto se vidjelo kroz sezonu pogotovo protiv Sloge gdje covjek 3 puta nenapadan zapinje sam za sebe i bori se sa loptom. Vjerovatno mu najvise pase da igra treceg stopera u liniji, a Suljic je iskoristen ravno 0 bez kvalitetnog beka koji moze visoko igrati i osiguravati prednost na malom prostoru.. pored stopera koji je neophodan i spica (ako Hamzu nesto ne probije pa ne zabije 3 gola u ove 4 utakmice) lijevi bek mora biti prioritet za dovesti! Prvo sto nemamo sirine na toj poziciji, a drugo i ono sto imamo tu NE VALJA!
Pored toga treba gledati u smjeru dovodjenja nekog krila koje je drugacije u odnosu na ovo sto imamo - u prevodu, krilo koje moze napasti dubinu i iznijeti obje tranzicije, nesto tipa Ivan Jukic (nezavidna tehnika, ali izuzetne trkacke i fizicke predispozicije). Ikic najvise lici tom profilu, ali ruku na srce i Ivan preferira ulaz u sredinu i "izigravanje majstora"!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ako nama zabrane to će bit glupost neviđena al iskren da budem ne bi me iznenadilo.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:28Ma zabranjen je boravak na tekmi al nije u gradu, mogli bi se skupit da probaju akciju neku na Robove, nisu se sreli godinama. A i mi u gradu. Zato kontam da ce MUP nesta uprskat tu...FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:18Kakvi ba mitomani koji će oni qurac u Zenici? Gostujućim navijačima je zabranjeno prisustvo na zamjenskim terenima i šta tu nije jasno?? Da je El Klasiko, pravila se znaju. Kraj priče. Ako naši pristanu na odgodu ili zamjenu domaćinstva ili ko zna šta treba im noge lomit svima redom.napoleon72 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 21:32
Pa i pretpostavio sam da ce se oni umijesat. Lakse je zabranit svima nego pustit da se tri vjerovatno najvece i najzesce grupe skupljaju u isto vrijeme u Zenici. Tu bi mogla mrtva glava past.

Fin rezime. Jednostavno protivnik ubaci igrača vise u sredinu i onda izgledaju ko amateri.bordobijeli4 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 22:39Suljic od Veleza igra poprilicno dobro (Velez, Tuzla, Borac, Sloga) sve po 90min gdje je zabiljezio dosta korektne partije. Problem je njegova nekompaktnost sa saigracima, konkretno bekom. Tip je igraca koji 90% lopti usmjerava u kreaciju a izbjegava direktan napad u posjedu na dubinu. Sto znaci da je neophodno imati kvalitetnog beka koji ce profitirati od Suljicevih lopti!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:19Desna strana nam je armirani beton sa Musom,Avramom i Ikicembordobijeli4 je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:01Valjda je Musa spreman za nedelju... bio je najavljen iza repr. pauze - tacnije 30.09. ... valjda ce mjesec dana kasnije biti spreman da zaigra od prve.. obzirom da nema Ikica, Avramovski ce valjda desno i VALJDA Musa na beka.. bit ce to ogroman upgrade.. Avramovski je proljetos od Hebe na beku Arnolda pravio, sta ce tek od Muse..
Lijeva je losa i ona nam skripi.Tomasevic je totalno fula,Suljic igra lose ove sezone,od Dzafica sam puno puno vise ocekivao u statistickom smislu.
Nadam se da ce Musa krenuti od prve minute da se dobro uigra ove 2 utakmice pred derbi.Nemamo vise sta cekati.
Sta je sa Vrsajevicem?Bgm redovno se slika kako hoda,a ni naznake kada bi se mogao vratiti.
Statistika dovoljno govori da nije do Suljica nego do Tome. Suljic prosle sezone u paru sa Pidrom, prvo sto je sam Pidro igrao u zivotnoj formi (zbog cega je i prodan) a drugo na 12 utakmica u PL zabio je 5 golova i dodao asistenciju! Ove sezone u paru sa Nemanjom na 11 utakmica ima jedva 2 asistencije! Tomasevic nema kvalitet za Sarajevo.. gledajuci ga u ovoj roli gdje mora igrati previsoko, a naprijed se ruku na srce ne snalazi. Njegove tehnicke sposobnosti su na jako niskom nivou sto se vidjelo kroz sezonu pogotovo protiv Sloge gdje covjek 3 puta nenapadan zapinje sam za sebe i bori se sa loptom. Vjerovatno mu najvise pase da igra treceg stopera u liniji, a Suljic je iskoristen ravno 0 bez kvalitetnog beka koji moze visoko igrati i osiguravati prednost na malom prostoru.. pored stopera koji je neophodan i spica (ako Hamzu nesto ne probije pa ne zabije 3 gola u ove 4 utakmice) lijevi bek mora biti prioritet za dovesti! Prvo sto nemamo sirine na toj poziciji, a drugo i ono sto imamo tu NE VALJA!
Pored toga treba gledati u smjeru dovodjenja nekog krila koje je drugacije u odnosu na ovo sto imamo - u prevodu, krilo koje moze napasti dubinu i iznijeti obje tranzicije, nesto tipa Ivan Jukic (nezavidna tehnika, ali izuzetne trkacke i fizicke predispozicije). Ikic najvise lici tom profilu, ali ruku na srce i Ivan preferira ulaz u sredinu i "izigravanje majstora"!![]()
Musa i Ikic su primjer u par prvih tekmi kako bi to trebalo izgledati po strani gdje je Musa davao golove i asistirao u samo nekoliko utakmica.
Imal kakav ugovor ako se ne daj Boze Musa opet povrijedi da moze jos koju odigrat?miky_hz je napisao/la: ↑27 okt 2022, 16:51Ja ima par dana(mozda i vise od 10 dana) na FB procitah komentar da je on završio sa nama.Sad kako šta veze nemam,al uglavnom znam da je neko to napisao.
Mozda je covjek imao ugovor na par tekmi dok se Musa ne oporaviOno bile su neke teže prognoze svakako za Musinu povredu.
Kako smo neozbiljni postali katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, boki86, Fouzi1, Fudo, JimmyPage, johntravolta123, JuricaSpindl, KarloIvandic, laznokrilo, Lecler, Lokomotifa, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, Napapijri, Pantelija, pitara, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, samoFKS, selver79, siroliver69, skoJaa, Strahinja, Taree, Velo6, Zagor, zagorski i 429 gostiju.