Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
htcxone
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:E baš bi volio da vidim gdje neko spomenuo titulu i nešto slićno al dobro ima nas svakakvih.Taj kamp ne vidim zašto toliko bode očli nekom pa šta če biti ako se i napravi.Ako nas slaže čovjek neče biti ni prvi ni zadnji meni lićno djeluje da neče iskreno se bojim onih IMT(ima li mene tu) da neki problem sa dozvolama ne zajebu i njega i klub i djecu a to bi bila šteta.E sad bi zamolio ove velike dušebrižnike da mi objasne da li bi to voljeli od tolike "brige" da se to desi da ne bude kamp i da nam djeca treniraju po livadama ili nikako, bolje da budu klošari i narkosi je li?Stvarno mi se nekad gadi doći ovde i čitati kolika je to mržnja sa tim nasukanim brodovima itd.... Samo ne zaboravite ima jedan koji sve vidi a hvala dragom Bogu zasad Tan dobro radi i uprava na čelu sa Dinom. Imamo skroz novi tim ja sam to rekao prije KUKESA a sad kakav če biti sportski rezultat vidjet če se (kako može neko obećati titulu ili nešto slićno a ima vas koji nikad niste ni vidjeli Komazeca na primjer ili ovog malog iz Kelna).Kažu uložio 3 miliona KM pa šta i da jeste, što to toliko bode oči a možda je i manje ili možda i više pa to treba samo da raduje, dao Bog da i drugi timovi dobiju isto ili barem približno .Zašto tolika zavist? A dragi moji Pitari i Hordaši pustite ih neka pričaju ,što nas više crne nama ide sve bolje barem na marketinškom planu (mašallah oko 4000 članova)a krenut će ako Bog da i na sportskom. Evo i Sesar se prodao drago mi je i zbog momka a i zbog kluba dobit če se koliko toliko (hahaha).Eto sad igrači sami dolaze onako bez veze eto nije Tan dao dinara da dođu. Dolaze da jedu "viršle" i ovaj iz Holandije čuo pa se trpa u red za "viršle". A pojedinci imaju toliko problema u svojim klubovima a dolaze ovamo liječiti svoje komplexe ne bi li nas prosvjetlili i oči nam otvorili "mi maštamo ,mi smo prvaci svemira (a jedva smo Zrinjski dobili),mi imamo kamp a treniramo na terenu Famosa(hvala im),itd...."Ja sam rekao najmanje 5 novih igrača u timu če biti do trečeg -četvrtog kola a eto i to je mašta al dobro vidjet ćemo nego evo nek se zna samo (Melunović,Haurdić,Šunjevarić su bivši,Radulović tribine a znaći fali još jedan i da se moj broj poklopi a bit če i to a ušli u tim Vule,Karić(mada hmm),Osmanagić,danas Komazec,Travančić pa još se čekaju Bišanović i Puzigaća a ako Bog da i Kovačević i još neko )i sad nek vide je li to sastav kao protiv Kukesa.I da me ne prozivate nisam rekao da če ovaj sastav bolje igrati ili imati bolje rezultate ali iskreno želim i mislim da hoče. Zato hajde moje Sarajevo idemo ako Bog da da danas da ostvarimo dobar rezultat u Lukavici,a ovi zlobnici ako su ljudi lijepo ih molim da nas puste da umiremo u svojim maštama kao prvaci svemira bar je lijepo i bolje nego živjeti kao "dušebrižnik" i umrijeti od muke dobivši enterokolitis a u međuvremenu probleme i svoje i svojih klubova gurati pod tepih bitno je da se vidi kako divovi "maštaju" i naslađivati se.

čovjek objasnnioo
kome se stvari oko sarajeva ne sviđaju neka zaobiđe temu i ne piše gluposti
što je najgore neki pišu stvari o kojima mi ne pricamo uopste nego cisto pokusava da ispolji neki humor, ruralni, koji mi bas ne razumijemo...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
-
mujo205
-
Kontakt:
izgleda da i puzigaca ima nastupa izjavio Hus u oslobodjenju
-
Anamarija
-
Kontakt:
Čovjek objasnioo
-
ppppp
-
Kontakt:
X
-
Coach22
-
Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=6y5bABhAAOI
aBd danas svi za jednog ,jedan za sve do pobjede <3 FKS<3
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
-
Evolution87
-
Kontakt:
Postao/la Evolution87 » 04 avg 2013, 12:01
IGRAJTE ZA VEDRANA!
04.10.2009. - 04.08.2013
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
GangEvil
-
Kontakt:
savatihotece je napisao/la:htcxone je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na kraju

to kontam
Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisaca

pa i kazem, on moze i potpisati sad u januaru za nas a onda da pređe pocetkom prelaznog roka
treba to zaganjati sad kad smo ko bbrod
4 mlda reprezentativca bi bila odlicna stvar!
Hahaha, koliko ste skupili bodova. Jeste li prvi na polusezoni. Vidim ovaj Komazec i Travančić se odlično pokazali. Sušić pozvao pola vaše ekipe u reprezentaciju koja se okuplja u vašem kampu.
Duljevića kupite, pa ga odmah prodajte jer nećete imati ni za košpa, pošto će se, prilikom vizite, vaš brod od tereta nasukat negdje na obalama Malezije. Valjda vas nađu do početka drugog dijela prvenstva, pošto trebate odbraniti titulu uzetu prije tuce godina.
Joj divova.
Haj ba sta nas smaras patuljak....imas svoju temu i svoj zeljeznicmar pa tamo iskazuj svoje frustracije...nego da ovdje moramo svako malo provjetravati...
-
Dupla
-
Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:IGRAJTE ZA VEDRANA!
04.10.2009. - 04.08.2013
Već počela najava naredne domaće utakmice
-
EuroSport
-
Kontakt:
@amypitar
I ja jedva cekam da prode raspust da ne citamo ovog htc-a i njegove bajke smori nas lik

Nego danas morate pobijediti jer plava masine krece ako je mislite pratiti morate pobjedivati

-
htcxone
-
Kontakt:
Dupla je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:IGRAJTE ZA VEDRANA!
04.10.2009. - 04.08.2013
Već počela najava naredne domaće utakmice
svakog 4. u mjesecu se prisjećamo Vedrana, nije to nikakva najava niti dizanje tenzija... ubice se i onako neće pojaviti, kao i do sad, na koševu
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
EuroSport je napisao/la:@amypitar
I ja jedva cekam da prode raspust da ne citamo ovog htc-a i njegove bajke smori nas lik

Nego danas morate pobijediti jer plava masine krece ako je mislite pratiti morate pobjedivati

A sta reci tek za tebe, @folderS-a smo se rijesili, jos tebe i mirna Bosna.
-
EuroSport
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:EuroSport je napisao/la:@amypitar

A sta reci tek za tebe, @folderS-a smo se rijesili, jos tebe i mirna Bosna.
Folders ti je moj buraz. On je gori od mene, ja bas pokusavam fino da komuniciram s vama kao na drugim temama, ali ovdje valjda mozes pisati samo ako imas bujnu mastu za kakve bajke, realnost je davno zaobisla ovu temu. :ugeek:
-
mija
-
Kontakt:
Imate dobar tim,to je moje misljenje-mozda se nekome nece svidjeti,da li je dovoljan za titulu vrijeme ce pokazati,i tu ti treba dosta stvari da se poklopi.Sto se tice rada vase uprave po meni veoma dobro.Neko kaze -mazanje ociju i to ce vrijeme pokazati,ja licno nisam zavidan da je bogdo vise pravih sponzora u nasem fudbalu.Sto se tice broja clanova veoma dobra cifra,a sto se tice danasnje utakmice i ako nama to ne odgovara-je kazem pobijedite ih ipak ih ja ne volim.IMA PUNO RAZLOGA ZASTO IH NIKADA NECU VOLITI
Muharemovicu odlazi iz Zelje
-
1L8F9C2
-
Kontakt:
Uz nasu podrsku uvijek su momci igrali dobro u Lukavici, naravno ovaj put nam treba i srece jer Slavija ima dobru ekipu i mnogi ce se na njima zeznuti.
-
sekac
-
Kontakt:
mija je napisao/la:Imate dobar tim,to je moje misljenje-mozda se nekome nece svidjeti,da li je dovoljan za titulu vrijeme ce pokazati,i tu ti treba dosta stvari da se poklopi.Sto se tice rada vase uprave po meni veoma dobro.Neko kaze -mazanje ociju i to ce vrijeme pokazati,ja licno nisam zavidan da je bogdo vise pravih sponzora u nasem fudbalu.Sto se tice broja clanova veoma dobra cifra,a sto se tice danasnje utakmice i ako nama to ne odgovara-je kazem pobijedite ih ipak ih ja ne volim.IMA PUNO RAZLOGA ZASTO IH NIKADA NECU VOLITI
Hvala ti veliko na ovom postu živ bio-bila (ne znam po niku ko si) ali da si veliki čovjek pokazuješ to svaka čast ,i vama sretno!
Sarajevo ljubavi moja!
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
1L8F9C2 je napisao/la:Uz nasu podrsku uvijek su momci igrali dobro u Lukavici, naravno ovaj put nam treba i srece jer Slavija ima dobru ekipu i mnogi ce se na njima zeznuti.
Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena sa mostarcima dobar rezultat (pobjeda) ne bi trebao doci u pitanje, mada mislim da je remi nekako najblizi.
-
EuroSport
-
Kontakt:
Ono sto sam ja gledao par utakmica Sarajeva i sad ovu na Kosevu misljenja sam da ce te glat izgubiti. Citiraj te me na kraju utakmice.

-
Dupla
-
Kontakt:
EuroSport je napisao/la:Ono sto sam ja gledao par utakmica Sarajeva i sad ovu na Kosevu misljenja sam da ce te glat izgubiti. Citiraj te me na kraju utakmice.

Realno,ubiće ih malezijci nogama
-
exbabilon
-
Kontakt:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Anex, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, HyperOS, HZbec, JavierBosnia, johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, riki46, roccosiffredi, Taree, ubipara, Vanja8, VolimBiH96, WeekendOffender, zagorski i 249 gostiju.