Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:22

Kakav si ti spin majstor jbt tito :lol: U isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .

Hajde ti nstavi kmecat, vidim tebi objasnjavat neke stvari je isto trenirat zeca da jede sa vilicom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 jun 2017, 23:24

skripar96 je napisao/la:Naravno da ce biti kazna,o tom niko ni ne govori. Mi pricamo o licemjerju pojedinaca ovdje. Mi nismo rekli da nasu kaznu nismo zasluzili,vec sam da se postupa po dvostrukim kriterijima i lincuje nas se u medijima.
Sto se tice fasizma,ovdje naravno nema ni rijeci o fasizmu,to se samo mi malo rugamo kako vi nas nazivate. A ja sam rekao za skandiranje. Kazem opet,ne znam,nisam siguran. Cuo sam ritam i ono "ko ne skace",mozda nisam u pravu,sta ja znam. Ali nebi me cudilo. Jer upravo sto si rekao,to rade dijasporci i derbi navijaci. On zapravo ni ne zna da tu igra Stevanovic ili Vranjes. On je tu dosao jer eto igra Grcka (ili Sarajvo,sasvim svejedno) i samo gleda kad ce nesto takvo zapoceti
Nigdje vas nisam nazivao fašistima i nikada. To je jedno.
Drugo, zviždanje himni Grčke večeras - nije fašizam. Primitivizam da.

Od mene imate respekt jer u tako malom mjestu uspjete okupiti 8000 ljudi, a Zenica 5 puta veća sa sve dijasporom ni 12000.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2017, 23:25

UstanikSBII je napisao/la:Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
[/quote]

Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:[/quote]

Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:26

FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt tito :lol: U isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .

Hajde ti nstavi kmecat, vidim tebi objasnjavat neke stvari je isto trenirat zeca da jede sa vilicom.
Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom (Nikad vidjeno u kulturnom svijetu). Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne za seljačko orgijanje u Zenici.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:28

maxmore je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt tito :lol: U isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .

Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom. Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne.
Savez koji je bio nadlezan da kazni vas kaznio vas je. Savez koji je nadlezan da kazni nsbih kaznit ce ga! Hocete li vi prestat kmecat?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 jun 2017, 23:29

Dobro je Thompsone ohladi malo ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:33

FrancescoTotti je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom. Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne.
Savez koji je bio nadlezan da kazni vas kaznio vas je. Savez koji je nadlezan da kazni nsbih kaznit ce ga! Hocete li vi prestat kmecat?
Ko kmeči. Ti nisi svoj. Svakome po zaslugama.

@avenija Obožavam Thompsona. Jesi vidio kako je to bilo dostojanstveno u MO. Bez izgreda.

Lištica

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:36

Ko kmeči? :facepalm: Pa evo ti i tvoji pajdaši, zadnje dvije stranice samo vaše kmečanje.
Idete pustite sebi kakav mix fašiste thompsona pa se smirite malo!
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 09 jun 2017, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:36

NeshaFCB je napisao/la:Prelako se kod nas poseže za tim terminom fašizam... Zviždanje himni to nije. Bilo ga je i biće.
Da li je primitivizam - svakako.

Neki forumaš spomenu da je skandirano srpsko ****... msm samo se pitam kome... Vranješu ili Stevanoviću...

Kontam da će UEFA kazniti NSFBIH novčano i moguće utakmicom bez publike, jer oni ne praštaju nerede, a jedva su ih dočekali.

Kako god, čudi me da je na Bilinom ponovo bilo dosta praznih stolica.... a toliko se pričalo o atmosferi, a u suštini stičem utisak da je 5000 dijasporaca došlo na stadion, pa se pitam gdje ta podrška iz BiH....
Svaka čast, :thumbup: kod nas čim nešto nekom ne paše odmah je slijedom logike fašizma, iako većinom nema veze sa fašizmom! Al eto valjda je tako lakše diskreditirati sugovornika!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 jun 2017, 23:37

Steta. Super prilika bila za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nazalost, nista od toga.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:39

MortemHz je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:[/quote]

Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.[/quote]

"Sa sjevera ide huk sa svima nama ..." sklop navijača ali ti i dalje generaliziraš!
Momka je ubila policija to što oni sebe peru je druga stvar!
Jesu Manijaci sa Marsa ili ?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:43

Ne želim o politici ali ta ista država ruši svoj ustav, NE dopuštajući nam da biramo i budemo birani! Pa dva put su nas pravili budalama oko Komšića! Država mora da brine o svim građanima da bi bila poštovana!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2017, 23:44

UstanikSBII je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:
Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.[/quote]

"Sa sjevera ide huk sa svima nama ..." sklop navijača ali ti i dalje generaliziraš!
Jesu Manijaci sa Marsa ili ?[/quote]
Nisu sa Marsa ali konstantno spominjes njihova djela kada pricas sa mnom, to me ne zanima, oni me ne zanimaju i oni ne predstavljaju mene. Sta je sa Vukom? Ubio nekoga, ni prvi ni posljednji, sta sa tim?

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:47

Pa ti spominješ navijače tj Škripare i njihove ispade a ja nisam Škripar! Mogu prihvatiti to samo kao digresiju na moje sugrađane isto kao što su tvoji Manijaci nisu valjda Zeničani!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:48

MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.
Jesu Manijaci sa Marsa ili ?
Nisu sa Marsa ali konstantno spominjes njihova djela kada pricas sa mnom, to me ne zanima, oni me ne zanimaju i oni ne predstavljaju mene. Sta je sa Vukom? Ubio nekoga, ni prvi ni posljednji, sta sa tim?
Jes te pogodilo ovo seljačko orgijanje i remi da je licemjer isplivao na površinu.

Lištica

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:51

Ne želim o politici ali ta ista država ruši svoj ustav, NE dopuštajući nam da biramo i budemo birani! Pa dva put su nas pravili budalama oko Komšića! Država mora da brine o svim građanima da bi bila poštovana!
A ja sam ti inace prezadovoljan ovom drzavom, kad god da vidim ko je u politici dusa mi bude na mjestu.., Pa ne zvizdim njenoj himni na FUDBALSKOM STADIONU. Ne serendaj.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 09 jun 2017, 23:56

FrancescoTotti je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt tito [emoji38] U isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .

A ja sam ti inace prezadovoljan ovom drzavom, kad god da vidim ko je u politici dusa mi bude na mjestu.., Pa ne zvizdim njenoj himni na FUDBALSKOM STADIONU. Ne serendaj.
Ne,nego ides palit zgrade na "mirnim prosvjedima"....nas nacin je i dalje kulturniji[emoji6]
EKONNP

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:59

skripar96 je napisao/la: Ne,nego ides palit zgrade na "mirnim prosvjedima"....nas nacin je i dalje kulturniji[emoji6]
Bravo spin majstori. Ograniceni ste ko balkon.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 10 jun 2017, 00:00

Jao brata,pa tebi je sve spin.
EKONNP

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2017, 00:03

UstanikSBII je napisao/la:Pa ti spominješ navijače tj Škripare i njihove ispade a ja nisam Škripar! Mogu prihvatiti to samo kao digresiju na moje sugrađane isto kao što su tvoji Manijaci nisu valjda Zeničani!
Nisu moji, to ti je Istočna Bosna, zapadna Hercegovina i sl. :kafa:
Maxmore, navikao sam da brkate pojmove pa me i ne cudi taj naziv :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.