Hajde ti nstavi kmecat, vidim tebi objasnjavat neke stvari je isto trenirat zeca da jede sa vilicom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nigdje vas nisam nazivao fašistima i nikada. To je jedno.skripar96 je napisao/la:Naravno da ce biti kazna,o tom niko ni ne govori. Mi pricamo o licemjerju pojedinaca ovdje. Mi nismo rekli da nasu kaznu nismo zasluzili,vec sam da se postupa po dvostrukim kriterijima i lincuje nas se u medijima.
Sto se tice fasizma,ovdje naravno nema ni rijeci o fasizmu,to se samo mi malo rugamo kako vi nas nazivate. A ja sam rekao za skandiranje. Kazem opet,ne znam,nisam siguran. Cuo sam ritam i ono "ko ne skace",mozda nisam u pravu,sta ja znam. Ali nebi me cudilo. Jer upravo sto si rekao,to rade dijasporci i derbi navijaci. On zapravo ni ne zna da tu igra Stevanovic ili Vranjes. On je tu dosao jer eto igra Grcka (ili Sarajvo,sasvim svejedno) i samo gleda kad ce nesto takvo zapoceti
[/quote]UstanikSBII je napisao/la:Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom (Nikad vidjeno u kulturnom svijetu). Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne za seljačko orgijanje u Zenici.FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt titoU isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Hajde ti nstavi kmecat, vidim tebi objasnjavat neke stvari je isto trenirat zeca da jede sa vilicom.
Savez koji je bio nadlezan da kazni vas kaznio vas je. Savez koji je nadlezan da kazni nsbih kaznit ce ga! Hocete li vi prestat kmecat?maxmore je napisao/la:Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom. Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne.FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt titoU isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Ko kmeči. Ti nisi svoj. Svakome po zaslugama.FrancescoTotti je napisao/la:Savez koji je bio nadlezan da kazni vas kaznio vas je. Savez koji je nadlezan da kazni nsbih kaznit ce ga! Hocete li vi prestat kmecat?maxmore je napisao/la:Alo.. ovdje se nisu poštivale dvije himne. Grčka i BiH. Trener gađa igrača Grčke bocom. Navijači gađaju igrače... 7 godina kazne.FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt titoU isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Svaka čast,NeshaFCB je napisao/la:Prelako se kod nas poseže za tim terminom fašizam... Zviždanje himni to nije. Bilo ga je i biće.
Da li je primitivizam - svakako.
Neki forumaš spomenu da je skandirano srpsko ****... msm samo se pitam kome... Vranješu ili Stevanoviću...
Kontam da će UEFA kazniti NSFBIH novčano i moguće utakmicom bez publike, jer oni ne praštaju nerede, a jedva su ih dočekali.
Kako god, čudi me da je na Bilinom ponovo bilo dosta praznih stolica.... a toliko se pričalo o atmosferi, a u suštini stičem utisak da je 5000 dijasporaca došlo na stadion, pa se pitam gdje ta podrška iz BiH....
Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RHMortemHz je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
Ne želim o politici ali ta ista država ruši svoj ustav, NE dopuštajući nam da biramo i budemo birani! Pa dva put su nas pravili budalama oko Komšića! Država mora da brine o svim građanima da bi bila poštovana!FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt titoU isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.[/quote]UstanikSBII je napisao/la:Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RHMortemHz je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.![]()
… onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu!
Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš!
![]()
![]()
![]()
Jes te pogodilo ovo seljačko orgijanje i remi da je licemjer isplivao na površinu.MortemHz je napisao/la:Nisu sa Marsa ali konstantno spominjes njihova djela kada pricas sa mnom, to me ne zanima, oni me ne zanimaju i oni ne predstavljaju mene. Sta je sa Vukom? Ubio nekoga, ni prvi ni posljednji, sta sa tim?UstanikSBII je napisao/la:"Sa sjevera ide huk sa svima nama ..." sklop navijača ali ti i dalje generaliziraš!MortemHz je napisao/la:
Ali kako ces sa zatucanim fasistoidnim bolesnicima koji se ponose kada nekog ubiju, koji se ponose kukastim krizevima i zlom? hocu li im bacati cvijece, biti fin? Normalna je stvar da takvi ljudi ne zasluzuju da zivi a kamoli sta vise. Poziv za ubistvo nije nikad bio, samo prijetnja jer ste ubili neduznog momka. Ovo ostalo su Manijaci uradili tako da nemam veze sa tim jer dobro znam sta rade i kakvi su.
Momka je ubila policija to što oni sebe peru je druga stvar!
Jesu Manijaci sa Marsa ili ?
A ja sam ti inace prezadovoljan ovom drzavom, kad god da vidim ko je u politici dusa mi bude na mjestu.., Pa ne zvizdim njenoj himni na FUDBALSKOM STADIONU. Ne serendaj.UstanikSBII je napisao/la:Ne želim o politici ali ta ista država ruši svoj ustav, NE dopuštajući nam da biramo i budemo birani! Pa dva put su nas pravili budalama oko Komšića! Država mora da brine o svim građanima da bi bila poštovana!FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt titoU isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Ne,nego ides palit zgrade na "mirnim prosvjedima"....nas nacin je i dalje kulturniji[emoji6]FrancescoTotti je napisao/la:A ja sam ti inace prezadovoljan ovom drzavom, kad god da vidim ko je u politici dusa mi bude na mjestu.., Pa ne zvizdim njenoj himni na FUDBALSKOM STADIONU. Ne serendaj.UstanikSBII je napisao/la:Ne želim o politici ali ta ista država ruši svoj ustav, NE dopuštajući nam da biramo i budemo birani! Pa dva put su nas pravili budalama oko Komšića! Država mora da brine o svim građanima da bi bila poštovana!FrancescoTotti je napisao/la:Kakav si ti spin majstor jbt tito [emoji38] U isti kontekst dovodis situaciju prije 50 godina u americi, kada su ljudi protestovali protiv drzave koja salje hiljade i hiljade njihovih sinova u smrt za nistavan cilj i situaciju u BiH 20 godina nakon rata gdje jedan narod ne moze da se udostoji i ne zvizdi himni svoje zemlje .
Bravo spin majstori. Ograniceni ste ko balkon.skripar96 je napisao/la: Ne,nego ides palit zgrade na "mirnim prosvjedima"....nas nacin je i dalje kulturniji[emoji6]
Nisu moji, to ti je Istočna Bosna, zapadna Hercegovina i sl.UstanikSBII je napisao/la:Pa ti spominješ navijače tj Škripare i njihove ispade a ja nisam Škripar! Mogu prihvatiti to samo kao digresiju na moje sugrađane isto kao što su tvoji Manijaci nisu valjda Zeničani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.