FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kako stvari stoje, po ovom prenosu, dosta smo bolji... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Joj jesmo njemci...Pored nas može utakmica bit prekinuta, mi bi rekli gužva pred golom Karića! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma najbitnije je da ne primamo rano gol
hahahhahaha dobar si,ma dobro je da smo skontali da smo bolji.babilonTM je napisao/la:Joj jesmo njemci...Pored nas može utakmica bit prekinuta, mi bi rekli gužva pred golom Karića!
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- bistrikboy
- Kontakt:
prema livetickeru mi bolji
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bogami ovi govore da je Željo mnogo bolji 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Evo upravo je ovaj što piše na livetickeru potvrdio da je Željo do sada bolji tj da je to njihov dojambarbarez je napisao/la:hahahhahaha dobar si,ma dobro je da smo skontali da smo bolji.babilonTM je napisao/la:Joj jesmo njemci...Pored nas može utakmica bit prekinuta, mi bi rekli gužva pred golom Karića!

Zadnja izmjena: Almir9, dana/u 02 jul 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Eh sto volim kad smo ovako dojmljiviAlmir9 je napisao/la:Evo upravo je ovaj što piše na livetickeru potvrdio da je Željo dosada bolji tj da je to njihov dojambarbarez je napisao/la:hahahhahaha dobar si,ma dobro je da smo skontali da smo bolji.babilonTM je napisao/la:Joj jesmo njemci...Pored nas može utakmica bit prekinuta, mi bi rekli gužva pred golom Karića!
VOLIM TE ZELJO
Wer ist die bessere Mannschaft ich denke dass Zeljo ein winig besser ist
So ist auch unser Eindruck. Vor allem von den Chancen ist Zeljo bislang etwas Besser.
Tko je bolja momčad mislim da je jedan Zeljo Winige bolje
To je također naš dojam. Iznad svega, šanse za nešto daleko Zeljo je bolje.
POLUVRIJEME 0:0
So ist auch unser Eindruck. Vor allem von den Chancen ist Zeljo bislang etwas Besser.
Tko je bolja momčad mislim da je jedan Zeljo Winige bolje
To je također naš dojam. Iznad svega, šanse za nešto daleko Zeljo je bolje.
POLUVRIJEME 0:0
Poluvrijeme 0-0. 

0:0 poluvrijeme
Zasad odlicno valjda ce ostat i do kraja...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
cuj ostace do kraja,ima tricu da im zavalimoArogantni je napisao/la:0:0 poluvrijeme

- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sto,jel vam bolje 1:1 radi uzvrata na Grbavici?!Arogantni je napisao/la:0:0 poluvrijeme

Postignut gol u gostima vrijedi dva puta vise!

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Not bad, izgleda da stvarno lijepo igramo. Mada, ovo su samo prijateljske, ali opet se vidi napredak neki.
-
- Kontakt:
I ovaj Sturm je prvak Austrije

ide ovo nabolje, definitivno 

- AzuR SlasH
- Kontakt:
haha slavija dala malima go 

Ušao Muratović za Šturm, evo nama pobjede! 

Ima li izmjena na poluvremenu , ako oni odrade jedno 9 zabijemo im par komada 

Željezničar za život cijeli !
pocelo ludilo na stadionu i jedni i drugi navijaci pjevaju! 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.