Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisaca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na krajuto kontam
Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisaca
E nek se i ovaj derbi odigra na pocetku sezonehtcxone je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113
Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.
- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.
Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.
Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
Mislim da mu jos nisi papiri stigli ,Komazec ce poceti sutra,Anid ce dobiti minutazu sad manju ili vecu zavisi od rezultataCoach22 je napisao/la:Musemic : Travancic i Komazec debitovati ce protiv Slavije.
Zar Puzigaća ne može da nastupi sutra ?
Ma riješiće se valjda i to za Puzigaću ,da je ono samo sutra aBd pobjediti , i uhvatiti taj pobjednički ritam ,nemamo ga odavnomiky_hz je napisao/la:Mislim da mu jos nisi papiri stigli ,Komazec ce poceti sutra,Anid ce dobiti minutazu sad manju ili vecu zavisi od rezultataCoach22 je napisao/la:Musemic : Travancic i Komazec debitovati ce protiv Slavije.
Zar Puzigaća ne može da nastupi sutra ?
nije zadnji vezni nego bek i to lijevi, ali nebitno sad. nece on kod nasmoustapha je napisao/la:Jos jedan zadnji vezni.
Koji post??Coach22 je napisao/la:Bit će teško sutra ma da mislim da smo jači kvalitetom od Slavije , a valjalo bi i da prekinemo aBd taj post sa Širokim Brijegom)
htcxone je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ako ima ugovor do kraja sezone, onda to znaci da moze potpisati za neki klub vec na polusezoni, ali preci tek moze na krajuto kontam
Dobro bi bilo stvoriti tu blazu mladih talentovanih igraca s par iskusnih lisacapa i kazem, on moze i potpisati sad u januaru za nas a onda da pređe pocetkom prelaznog roka
![]()
treba to zaganjati sad kad smo ko bbrod
4 mlda reprezentativca bi bila odlicna stvar!
Trenutno korisnika/ca: adem993, broj6, Combattente87, Lekqqq1921, napoleon72, riki46, TribuneEst i 78 gostiju.