Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UstanikSBII
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 22:43

Ne decko, samo si glup.[/quote]
[emoji4][/quote]
Nemoj mi se nista keslat, u zenici se izvizdala himna zemlje koja je pomagala one koji napravise srebrenicu, pa na utakmicama to jos i skandiraju, a vi zvizdite himnu svoje drzave, drzave koja vas hrani. Da je ta drzava normalna za to bi se u zatvor islo jer je svugdje u svijetu to kaznjivo djelo.
A sad nastavite da kmecite![/quote]
U zatvor bi se islo :rol:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 22:44

Ako bi rusi uzvikivali 'noz zica..' onda bi je ja prvi izvizdao!

@maxmore u americi naprimjer zakonom moras da stojis dok se intonira americka himna, u zatvor mozes da ides ako bacis americku zastavu na zemlju. U dosta jos zemalja imas slicne primjere, ako te vise zanima imas google.ba.

Vi konstantno zvizdite himnu vlastite zemlje, za to se ne bi trebalo ic ni u zatvor vec u mentalnu ustanovo, jer pored toga da si velika seljacina (sto smo svi mi)moras biti i veliki bolid i pacenik.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2017, 22:56

maxmore je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:A vidim i da se sad svi furaju na one nase zastavice[emoji1]

Kopiraju vas skroz jos samo fali u boj u boj i gazi gazi pravoslavce :rol:
Polako tek je počelo. Reakcija publike na himnu nije izostala.
Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 22:58

FrancescoTotti je napisao/la:Ako bi rusi uzvikivali 'noz zica..' onda bi je ja prvi izvizdao!

@maxmore u americi naprimjer zakonom moras da stojis dok se intonira americka himna, u zatvor mozes da ides ako bacis americku zastavu na zemlju. U dosta jos zemalja imas slicne primjere, ako te vise zanima imas google.ba.

Vi konstantno zvizdite himnu vlastite zemlje, za to se ne bi trebalo ic ni u zatvor vec u mentalnu ustanovo, jer pored toga da si velika seljacina (sto smo svi mi)moras biti i veliki bolid i pacenik.
U S. Arabiji ne možeš ući ako imaš žig Izraela na putovnici, a u Indiji je krava sveta životinja pa? Uopće nitko ne brani to zviždanje samo davno sam rekao da je to “normalno“ u ovako složenoj državi opterećenoj sukobima i ratovima i sad bi ti očekivao da svatko svakog poštuje preko noći a jučer svi ratovali? Već sam rekao treba graditi normalno društvo, ali bitno je u tuđem oku vidjeti mrvice, a često u svom ne vidiš balvan! To radi velika većina bh medija!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 jun 2017, 22:58

Ocekujem ostre reakcije UEFE.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2017, 23:01

ForzeNord je napisao/la:

skup fašista u zenici :puke: :puke: :puke: :puke:
Nauci definiciju rijeci fasista jado hahahahah :urnebes:

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:02

Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.[/quote][/quote]

Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 09 jun 2017, 23:03

Evo vidim da ste pretukli i neke grke na sjeveru.......
Kultura nema sta
EKONNP

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:04

MortemHz je napisao/la:
ForzeNord je napisao/la:

Moraš imati pedigre ne možeš preko noći postati fašista! ;) Ovoj je ipak nivo seljak-patriotizma nije za zamjeriti :D :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:06

MortemHz je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la: Polako tek je počelo. Reakcija publike na himnu nije izostala.
Normalno da nece izostati sta smo tamo dozivjeli, odlican potez nase publike, svaka im cast.
Meša stari huligan :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2017, 23:08

PERO1234 je napisao/la:Ocekujem ostre reakcije UEFE.
Zasto ocekujes ostre reakcije Uefe protiv svoje drzave, radi cega?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:08

UstanikSBII je napisao/la:Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:
a mi u lištici dočekani cvijećem i konfetima. aj ne spinuj živ bio, eto sarajlije vas uvrijedile pa vi zviždite himni svoje države. ima logike, koliko i tvoje pisanje.

Covjek je fino pitao da mu dam primjer gdje je to kaznjivo djelo disrespekt drzavnih simbola a ti mi spominjes saudijsku arabiju i indijske krave :facepalm:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:09

FrancescoTotti je napisao/la:Ako bi rusi uzvikivali 'noz zica..' onda bi je ja prvi izvizdao!

De se uozbilji.

Lištica

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 09 jun 2017, 23:11

FrancescoTotti je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Mi smo u Sar. uvijek ekstra dočekivani, pozivi na ubojstva, napadi na našu djecu šipkama, zvižduci uvrede, paljenja zastave RH :roll: :crazy: … onda tvojom logikom bh himna nije bolje ni zaslužila! Bože moj što sve ljudi pišu! :facepalm: Idemo ponovo u rat sigurno se imao svi za što svetiti ccccc ne vjerujem Mortem što pišeš! :facepalm: :crazy: :crazy: :crazy:
a mi u lištici dočekani cvijećem i konfetima. aj ne spinuj živ bio, eto sarajlije vas uvrijedile pa vi zviždite himni svoje države. ima logike, koliko i tvoje pisanje.

Covjek je fino pitao da mu dam primjer gdje je to kaznjivo djelo disrespekt drzavnih simbola a ti mi spominjes saudijsku arabiju i indijske krave :facepalm:
Pa i ti spominjes Ameriku,nigdje veze s vezom. U zakonu RBiH ne postoji kazneno djelo zvizdanje himnoj,ako se pak varam,nadji mi taj clanak zakona.
EKONNP

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 jun 2017, 23:12

MortemHz je napisao/la:
ForzeNord je napisao/la:

Skup Huligana u zenici. Kako na tribini tako i na klupi BIH. Dosad neviđene slike iz zenice. :facepalm:

Lištica

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jun 2017, 23:13

maxmore je napisao/la:

De se uozbilji.
De vi prestanite kmecat kad vas neko u 21. vijeku kazni zbog vasih istupa. Jer sigurno ni ovo u zenici nece proc bez kazne.

@skripar ako ne znas citat i razumjevat to sto citas zaobidji me ziv bio :salut:

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 09 jun 2017, 23:14

FrancescoTotti je napisao/la:

Palila se američka zastava tijekom rata u Vijetnamu ko šibice pa nikom ništa i to pred samom bijelom kućom! Sarajlije nisu zviždale na himnu, ali su na milion načina izazivali antagonizam i onda kad im se uzvrati slično čude se? A evo Mortem podržava publiku u Zenici jer vraćaju “milo za drago“! Nema dalje od ovoga! Znači kad nešto mene vrijeđa pjenim se na sve četiri, a kad ja druge vrijeđam uvijek ima izgovor kao u školi eto oni su učiteljice prvi počeli! :damn: :facepalm:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 jun 2017, 23:15

Prelako se kod nas poseže za tim terminom fašizam... Zviždanje himni to nije. Bilo ga je i biće.
Da li je primitivizam - svakako.

Neki forumaš spomenu da je skandirano srpsko ****... msm samo se pitam kome... Vranješu ili Stevanoviću...

Kontam da će UEFA kazniti NSFBIH novčano i moguće utakmicom bez publike, jer oni ne praštaju nerede, a jedva su ih dočekali.

Kako god, čudi me da je na Bilinom ponovo bilo dosta praznih stolica.... a toliko se pričalo o atmosferi, a u suštini stičem utisak da je 5000 dijasporaca došlo na stadion, pa se pitam gdje ta podrška iz BiH....

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 09 jun 2017, 23:19

Ovako to biva kad se netko uzoholi.Da je ovo kojim slučajem negdje drugdje ovo bi se okarakteriziralo kao "orgijanje fašista".Naravno da je ovo obični seljakluk i huliganizam i nema nikakve veze sa fašizmom ali samo hoću da naglasim da su kod nas razliciti arsini.I ne mojte mislit da ce savez proci bez kazne.Bit ce kazne sigurno, da ce biti neka drasticna to nece jer i nema velikog razloga ali gadjanje gostiju raznim predmetima nece proći nekaznjeno.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 09 jun 2017, 23:21

Naravno da ce biti kazna,o tom niko ni ne govori. Mi pricamo o licemjerju pojedinaca ovdje. Mi nismo rekli da nasu kaznu nismo zasluzili,vec sam da se postupa po dvostrukim kriterijima i lincuje nas se u medijima.
Sto se tice fasizma,ovdje naravno nema ni rijeci o fasizmu,to se samo mi malo rugamo kako vi nas nazivate. A ja sam rekao za skandiranje. Kazem opet,ne znam,nisam siguran. Cuo sam ritam i ono "ko ne skace",mozda nisam u pravu,sta ja znam. Ali nebi me cudilo. Jer upravo sto si rekao,to rade dijasporci i derbi navijaci. On zapravo ni ne zna da tu igra Stevanovic ili Vranjes. On je tu dosao jer eto igra Grcka (ili Sarajvo,sasvim svejedno) i samo gleda kad ce nesto takvo zapoceti
EKONNP

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.