znaci ako kazem da su obje strane qurcina i istaknem cinjenice koje su i jedni i drugi pricali kad im je odgovaralo i koje su istinite uspijes me svrstat medju neke od njih
napusi se ti sendvicaru qrca druze

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
znaci ako kazem da su obje strane qurcina i istaknem cinjenice koje su i jedni i drugi pricali kad im je odgovaralo i koje su istinite uspijes me svrstat medju neke od njih
Ti si kralju bolestan, niko ni ne pominje kriminalce i izdajnike iz SDA na temi a ti odma jaučeš sa dvije iste floskule koje vrtiš dvije godine unazad na temi: sendvičari, sda botovi.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Pa ako se pališ kod pomena stranke, u pravu si.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:15evo za decka bez mozga jos jednom mozda mu nekad bude jasnije
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Divni naši poslodavci i privrednici.U inspekcijskim nadzorima zatečeno je 536 prijavljenih radnika i 35 neprijavljenih radnika.
Otkrivena su četiri objekta koja nisu imala odobrenje za rad od nadležnog organa. Zabilježeno je da dva porezna obveznika nisu imala instaliran fiskalni uređaj te 68 poreznih obveznika nije evidentiralo promet putem fiskalnog uređaja.
Zbog utvrđenih nepravilnosti kao što su angažiranje neprijavljenih radnika, rad bez odobrenja nadležnog organa, neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja i nepostojanje instaliranog fiskalnog uređaja zapečaćeno je 25 objekata i izdato je 136 prekršajnih naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 265.100 KM.
Radim ,pa ovako prelistavam pomalo ne mogu sve upratit
Bosancima i Hercegovcima ( a to su svi stanovnici Bosne i Hercegovine) je potreban Komunizam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Komunizam je toliko dobar da vojnici Sjeverne Koreje koji ratuju u Ukrajini , više vole da im lete dronovi preko glava ,nego da se vraćaju nazadRajaz je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:57Bosancima i Hercegovcima ( a to su svi stanovnici Bosne i Hercegovine) je potreban Komunizam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Samo tako možemo krenuti naprijed i u nove pobjede.
Marksizam u škole, vjeronauka OUT.
Samim tim bi @beško i slični završili u gulagu ili na društveno korisnom radu do kraja života![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.