PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- zenicacelik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jell to Tifoz aka pixel opet oplodjen.……..hahàaàahahahaaa majko mila i draga….…koji je to retard....zatrudnit ce od ovih Tuzlaka kolko ga caste svaki dan ..…….
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Haj..ti nama..Reci imal Azmira Gdje.,,..ljubite li SE,,,, grlite li SE..hahahzenicacelik je napisao/la:Jell to Tifoz aka pixel opet oplodjen.……..hahàaàahahahaaa majko mila i draga….…koji je to retard....zatrudnit ce od ovih Tuzlaka kolko ga caste svaki dan ..…….
Nisam vidio jadniji humor od ovog batvinog.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
de ti nama reci jel to vas drug tifoz tako oplodio da ni u cemu nemate svoje misljenje..shzna je napisao/la:Haj..ti nama..Reci imal Azmira Gdje.,,..ljubite li SE,,,, grlite li SE..hahahzenicacelik je napisao/la:Jell to Tifoz aka pixel opet oplodjen.……..hahàaàahahahaaa majko mila i draga….…koji je to retard....zatrudnit ce od ovih Tuzlaka kolko ga caste svaki dan ..…….

koji kraljevi bo te sutlijas

nisam vidio jadnijih likova od ovih kvazi strumfova..fola ti smijesan jeli

samo dodju i potvrdjuju za pastrmkom.ko jeftine kurve sta god hoces samo jes jes

tifoz ala tepsija...nesto se usutio..
tifoz i hiljadu i jedan nick

Sloboda je moja nacija
Ako ti, zenicacelik i solinas niste jedan čovjek, onda sam se stvarno razočarao i zaista je poražavajuće da ljudi danas ne znaju odvajati riječi već za to koriste tačke, a da ne govorim o nekim drugim stvarima.
-
- Kontakt:
ako je nekim likovima sportski forum mjerilo zivota,pismenosti,i ako neznaju raspoznati stvarni zivot,od virtuelnog,shzna je napisao/la:Ako ti, zenicacelik i solinas niste jedan čovjek, onda sam se stvarno razočarao i zaista je poražavajuće da ljudi danas ne znaju odvajati riječi već za to koriste tačke, a da ne govorim o nekim drugim stvarima.
te isti svataju preozbiljno,zaista sam zabrinut za buducnost covjecanstva

Sloboda je moja nacija
Svi ste vi nepismeni 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Ti si toliko smijesan da sam sebe uspjevas nasmijati, cak ne moras ni postavljati to HAHAHA...shzna je napisao/la:Haj..ti nama..Reci imal Azmira Gdje.,,..ljubite li SE,,,, grlite li SE..hahahzenicacelik je napisao/la:Jell to Tifoz aka pixel opet oplodjen.……..hahàaàahahahaaa majko mila i draga….…koji je to retard....zatrudnit ce od ovih Tuzlaka kolko ga caste svaki dan ..…….
Nema, uvukao ti se Batva u glavu, idi zamoli administraciju da mu vrate nick jer je nepravedno banovan. Znam da ce ti to znaciti.

PS. Biram rijeci i teme sa Manijacima, jer ce odmah o ratu i granatama, a meni toga preko glave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pitaj ga samo kad ce onaj korov pocistiti i dovesti sluzbu za dezinfekciju da ne hodaju stakori po stadionu......http://www.bazabezporaza.com/Beduin je napisao/la:Ti si toliko smijesan da sam sebe uspjevas nasmijati, cak ne moras ni postavljati to HAHAHA...
Nema, uvukao ti se Batva u glavu, idi zamoli administraciju da mu vrate nick jer je nepravedno banovan. Znam da ce ti to znaciti.
PS. Biram rijeci i teme sa Manijacima, jer ce odmah o ratu i granatama, a meni toga preko glave.
[youtube][/youtube]
ćerate se još uvijek
ćerate se još uvijek
- zenicacelik
- Kontakt:
Pametnije ti je da ides ruze i lale sadit na stadionu,nego sto ovdje ispadas budala.ljepse ce izgledat grbavica sa cvijecem......shzna je napisao/la:Ako ti, zenicacelik i solinas niste jedan čovjek, onda sam se stvarno razočarao i zaista je poražavajuće da ljudi danas ne znaju odvajati riječi već za to koriste tačke, a da ne govorim o nekim drugim stvarima.

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
-
- Kontakt:
ćehajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
ćerate se još uvijek
#musvdg
- Beduin
- Kontakt:
Ma dje da ga pitam, ko ce trpiti ponovo price o ratu, 92. godini, kako je nama lakse bilo. bla bla... poslacemo im nas HES, Hercegovci neka dovuku ovce da pasu i obrste im livadu na tribini, Pitari mogu donirati cigle i blokove iz dvorista... zajednickim snagama sve je lakseSkver je napisao/la:Pitaj ga samo kad ce onaj korov pocistiti i dovesti sluzbu za dezinfekciju da ne hodaju stakori po stadionu......http://www.bazabezporaza.com/Beduin je napisao/la:Ti si toliko smijesan da sam sebe uspjevas nasmijati, cak ne moras ni postavljati to HAHAHA...

075 ❤
075 ❤
A ti si toliko limitiran da ne možeš skontati ironiju. Šta ćeš, steroidi ubiše.Beduin je napisao/la: Ti si toliko smijesan da sam sebe uspjevas nasmijati, cak ne moras ni postavljati to HAHAHA...

- Beduin
- Kontakt:
Steroidi? Pored sve spike i tvog bogatog i neogranicenog jezickog jezgra da me pokopas i posramis pred svim forumasima, ti nekakve steriode spominjes. Da, limitiran sam, posto s tobom muhabetim.shzna je napisao/la:A ti si toliko limitiran da ne možeš skontati ironiju. Šta ćeš, steroidi ubiše.Beduin je napisao/la: Ti si toliko smijesan da sam sebe uspjevas nasmijati, cak ne moras ni postavljati to HAHAHA...

075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Valjda se sjete pa napisu na lokomotivi i "Rijad Bajic"

Yebes tribine, korov, pacove i zmije, daj da mi ofarbamo ovaj komad zeljeza. Bas ste simpa, priblizavate se Velezu.

Yebes tribine, korov, pacove i zmije, daj da mi ofarbamo ovaj komad zeljeza. Bas ste simpa, priblizavate se Velezu.
075 ❤
075 ❤
To vec legle pare, tj. od ostatka jer cujem vec su potrosili glavnicu (citaj rastalili...ugradili se) pa rade rekonstrukciju stadiona ?Beduin je napisao/la:Valjda se sjete pa napisu na lokomotivi i "Rijad Bajic"![]()
Sta vi bolan pričate od svojih para ne mozete golove na pomoćnom ofarbat, ups, pa vi nemate svoje golove
Ma sta pricaslisander je napisao/la:Sta vi bolan pričate od svojih para ne mozete golove na pomoćnom ofarbat, ups, pa vi nemate svoje golove

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Par starijih navijaca dalo pare i sami se skupili da preurede simbol zeljeznicara.Beduin je napisao/la:Valjda se sjete pa napisu na lokomotivi i "Rijad Bajic"![]()

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 13 avg 2015, 14:25, ukupno mijenjano 3 puta.
O tome da više infrastrukture posjeduje Simin Han nego SlobodaDoeTz je napisao/la:Ma sta pricaslisander je napisao/la:Sta vi bolan pričate od svojih para ne mozete golove na pomoćnom ofarbat, ups, pa vi nemate svoje golove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.