Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Poznavajući Mirzu veće su šanse da će igrati što neće po cijenu da naškodi svom zdravlju iako ja pod tim uslovima ne bi volio da nastupi kao što je i Jusuf uvijek tu za Repku. 

Da mogucnost postoji naravno al ne bi ulozio pare ni na jedno ni na drugo....bit ce dosta jasnije kroz koji mjesec iskreno mislim da ce se Mirza oporavit do tad i da cemo vidjeti punu repku al ako Bog da samo zdravlja...PeppermintSA je napisao/la:Ali postoji mogućnost da hoće? Mislio sam da sigurno neće...Mirza1990 je napisao/la:
To nece ti niko moci reci sigurno....mislim da cemo tek kroz koji mjesec imati bolje informacije koliko je to realno..
- storm_raider
- Kontakt:
Ja samo znam da cu ga gledati uzivo na Eurobasketu i da ce mi KK_Bosna platiti rucak. Ne bih volio u ovom slucaju da mu platim ja rucak, a ni on to isto ne bi volio. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Jusuf neće igrati....

- sigurnoable
- Kontakt:
Po svemu sudeci dok sam citao izjave raznih doktora koji znaju vise o stanju Mirze, on bi mogao u Septembru biti uz repku. Naravno Mirza nece biti isti onakav kakvog smo ga navikli gledati u reprezentativnom dresu jer skoro godinu dana bez prave utakmice igrac gubi osjecaj za loptom i trebat ce mu vremena da ga vrati. Iskreno ja cim ga ga vidim makar na klupi ja osjecam vecu sigurnost jer ipak je on kapiten i lider ove ekipe. Volio bi da ga ljudi iz saveza ne forsiraju kada dodje vrijeme za to na ljeto jer Mirza kad se vrati u svoju formu moze odigrati jos najmanje dva Eurobasketa na vrhusnkom nivou i sad da se sta zezne onda smo j.... jeza u ledja.PeppermintSA je napisao/la:čekaj, zar će Mirza biti zdrav za Eurobasket?sigurnoable je napisao/la:Ako je istina bolji mustuluk ne mozes pozeljetijuanitomaravillaa je napisao/la:FIBA @FIBA 50m50 minutes ago
"I want to help Bosnia and Herzegovina have a very competitive national team at #EuroBasket2015" @Nurkic23
![]()
![]()
![]()
Gordic(ili neki dobar Amerikano), Djedovic, Teletovic, Nurkic, Stipanovic, Kikan ....sa ovim igracima razvaljujemo sve redom, pa cak ne bi bio toliki ni pesimista protiv Francuske kad budemo igrali.
Veceras Juka 15 poena 12 skokova i 2 banane Gasolu za dobro jutro!

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako se ne varam, nakon ovogodisnjeg Eurobasketa, nadalje ce biti kao u fudbalu svako 4 godine, a ne kao do sada svako dvije, tako da, ne znam bas moze li se to tvoje ostvariti...sigurnoable je napisao/la:Po svemu sudeci dok sam citao izjave raznih doktora koji znaju vise o stanju Mirze, on bi mogao u Septembru biti uz repku. Naravno Mirza nece biti isti onakav kakvog smo ga navikli gledati u reprezentativnom dresu jer skoro godinu dana bez prave utakmice igrac gubi osjecaj za loptom i trebat ce mu vremena da ga vrati. Iskreno ja cim ga ga vidim makar na klupi ja osjecam vecu sigurnost jer ipak je on kapiten i lider ove ekipe. Volio bi da ga ljudi iz saveza ne forsiraju kada dodje vrijeme za to na ljeto jer Mirza kad se vrati u svoju formu moze odigrati jos najmanje dva Eurobasketa na vrhusnkom nivou i sad da se sta zezne onda smo j.... jeza u ledja.PeppermintSA je napisao/la:čekaj, zar će Mirza biti zdrav za Eurobasket?sigurnoable je napisao/la: Ako je istina bolji mustuluk ne mozes pozeljeti![]()
Gordic(ili neki dobar Amerikano), Djedovic, Teletovic, Nurkic, Stipanovic, Kikan ....sa ovim igracima razvaljujemo sve redom, pa cak ne bi bio toliki ni pesimista protiv Francuske kad budemo igrali.
Veceras Juka 15 poena 12 skokova i 2 banane Gasolu za dobro jutro!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- sigurnoable
- Kontakt:
Na to sam druze zaboravio, ali koliko se sjecam bilo je govora da ce takav sistem pocete od 2017 znaci nakon ovog jos jedan Eurobasket ce biti za 2 godine. Drugi ce biti 2021 ali do tada cemo aBd imati Sulejmanovica na 4 i jos mnogo danasnje talentovane djece.Papastathopoulos je napisao/la:
ako se ne varam, nakon ovogodisnjeg Eurobasketa, nadalje ce biti kao u fudbalu svako 4 godine, a ne kao do sada svako dvije, tako da, ne znam bas moze li se to tvoje ostvariti...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pardon druze izvini, sad sam provjerio, u pravu si ti, od 2017. krece taj format, tako da bi Mirza 2021. ako Bog da imao oko 35, pa sto da ne, moze se igrati u tim godinama ako ima volje, a sumnjam da to moze biti upitno kod kapitenasigurnoable je napisao/la:Na to sam druze zaboravio, ali koliko se sjecam bilo je govora da ce takav sistem pocete od 2017 znaci nakon ovog jos jedan Eurobasket ce biti za 2 godine. Drugi ce biti 2021 ali do tada cemo aBd imati Sulejmanovica na 4 i jos mnogo danasnje talentovane djece.Papastathopoulos je napisao/la:
ako se ne varam, nakon ovogodisnjeg Eurobasketa, nadalje ce biti kao u fudbalu svako 4 godine, a ne kao do sada svako dvije, tako da, ne znam bas moze li se to tvoje ostvariti...

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Olynik mozda propusti All star radi povrede, mogao bi Juka uletiti..
Naravno da moze igrati Mirza je suter..Papastathopoulos je napisao/la:pardon druze izvini, sad sam provjerio, u pravu si ti, od 2017. krece taj format, tako da bi Mirza 2021. ako Bog da imao oko 35, pa sto da ne, moze se igrati u tim godinama ako ima volje, a sumnjam da to moze biti upitno kod kapitenasigurnoable je napisao/la:Na to sam druze zaboravio, ali koliko se sjecam bilo je govora da ce takav sistem pocete od 2017 znaci nakon ovog jos jedan Eurobasket ce biti za 2 godine. Drugi ce biti 2021 ali do tada cemo aBd imati Sulejmanovica na 4 i jos mnogo danasnje talentovane djece.Papastathopoulos je napisao/la:

-
- Kontakt:
Naravno da će momčiluk igrati za domovinu, a neki su ga već proglasili izdajnikom.
JUKA HEROJ, A NE ZLOČINAC
Da ne bude zabune, mislim na Nurkića.
JUKA HEROJ, A NE ZLOČINAC
Da ne bude zabune, mislim na Nurkića.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vozdra raja 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Idemo Juka tebrice, pokloni papanu iz Španije vočnu salatu 

Evo spominju Jusufa u emisiji TNT mreze! 

- JoseMourinho
- Kontakt:
ja na ovom gledam, vidim i ti si ga postavio, super slika, evo pricali u studiju o proslom duelu juka-gasolJanez je napisao/la: http://www.rojadirecta.me/goto/max-depo ... /?canal=10" onclick="window.open(this.href);return false;

Zivot te hebo, Juka je vec zvijezda u Americi!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prije par dana Harun je rekao da Vijece ministara nije doznacilo nisa novca i da moze biti upitno za trenera. Ja sam misljenja da nama od Markovica bolji i nije potreban.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.