sram da te je,samo tako !TheManiacs je napisao/la:Nazalost necu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hahahhaha cuj ti marve sto se raskukala nemaju za maramice....al libo vas racku imate sad reflektore ha ja, sta ce vam pare 

- TheManiacs
- Kontakt:
Gdje su pareirfan41 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Nazalost necu
pa ak vec ostajes, raspistaj se sto nismo dobili, kad se respitas i saznas da ce mo dobiti, onda tuguj, sto ce sarajevo i pored love koja se zadnjih godina od evrope uliva u nas klub, biti i te pare, koje vama znace prezivljavanje, mozda vam to pomogne da otplatite dialibu

Gdje ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nakon okončane polusezone, u kojoj je ekipa Sarajeva završila na trećem mjestu, mnogi očekuju prodor bordo tima ka samom vrhu tabele u drugom dijelu sezone.
Ipak, da li je realno očekivati napad na titulu, kada se već počeo rasipati igrački kadar, a uprava kluba nije dovela još nijedno pojačanje. Iako imaju mali broj igrača, šef stručnog štaba Mehmed Janjoš hoće da se oslobodi još kojeg igrača. Prvom kome su pokazana izlazna vrata je Slovenac Gregor Mohar.
"Razgovarao sam sa trenerom Janjošem, koji je rekao da neće na mene više računati. Nakon tog saznanja dugo sam bio razočaran. Malo sam bio zatečen tom odlukom trenera, jer i sam zna da imam kvalitet da igram za Srajevo. Ipak, on je tako odlučio i ja moram to ispoštovati. Zaista sam proveo najljepši period u svojoj karijeri igrajući za Sarajevo. Želio bih se svima zahvaliti", rekao je tužnim glasom Gregor Mohar za SportSport.ba.
Ipak, da li je realno očekivati napad na titulu, kada se već počeo rasipati igrački kadar, a uprava kluba nije dovela još nijedno pojačanje. Iako imaju mali broj igrača, šef stručnog štaba Mehmed Janjoš hoće da se oslobodi još kojeg igrača. Prvom kome su pokazana izlazna vrata je Slovenac Gregor Mohar.
"Razgovarao sam sa trenerom Janjošem, koji je rekao da neće na mene više računati. Nakon tog saznanja dugo sam bio razočaran. Malo sam bio zatečen tom odlukom trenera, jer i sam zna da imam kvalitet da igram za Srajevo. Ipak, on je tako odlučio i ja moram to ispoštovati. Zaista sam proveo najljepši period u svojoj karijeri igrajući za Sarajevo. Želio bih se svima zahvaliti", rekao je tužnim glasom Gregor Mohar za SportSport.ba.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Gdje Evropa ?TheManiacs je napisao/la:Gdje su pareirfan41 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Nazalost necu
pa ak vec ostajes, raspistaj se sto nismo dobili, kad se respitas i saznas da ce mo dobiti, onda tuguj, sto ce sarajevo i pored love koja se zadnjih godina od evrope uliva u nas klub, biti i te pare, koje vama znace prezivljavanje, mozda vam to pomogne da otplatite dialibu![]()
Gdje ?

Gdje ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
hahaha gdje je evropa ??
Gdje ?? hahahahhaha
Jao , jao
p.s Sretan Mi Rodjendan
Gdje ?? hahahahhaha
Jao , jao

p.s Sretan Mi Rodjendan

"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
ko je ovaj mohar i je li igro
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma nije ni odigrao nijedna tekme za Sarajevo kako trebatax je napisao/la:ko je ovaj mohar i je li igro

Povreda ga zezala , te jedna operacija , te druga i tako

Znaci , nece nam ni nedostajati nikako ..
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
Sretan rodjenadanZike_HzSa je napisao/la:hahaha gdje je evropa ??
Gdje ?? hahahahhaha
Jao , jao![]()
p.s Sretan Mi Rodjendan

Nek su otpustili Mohara, pametan potez.
Trebali su mu prvo dati sansu ,momak je dugo vremena ovdje nije odigrao 3 utakmice...al ok kad vec neigra bolje da mu daju otkazMadafaka je napisao/la:Nek su otpustili Mohara, pametan potez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Zike_HzSa je napisao/la: p.s Sretan Mi Rodjendan
sretan ti rođendan brate, sve najbolje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- jalehordas
- Kontakt:
ma kakav Mohar lik nije odigro ni jednu utakmicu pametan potez naseg strategatax je napisao/la:ko je ovaj mohar i je li igro
samo da jos zadrzi ovaj igracki kadar i sto ono kazu na kraju sezone svi ispred vjecne vatre na proslavu titule
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
u klubu i u dzepovima lopova, bitno je da FCS nikoga ne moljaka da se otpise porez ili dugovi ili nesto tako slicno...TheManiacs je napisao/la:Gdje su pareirfan41 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Nazalost necu
pa ak vec ostajes, raspistaj se sto nismo dobili, kad se respitas i saznas da ce mo dobiti, onda tuguj, sto ce sarajevo i pored love koja se zadnjih godina od evrope uliva u nas klub, biti i te pare, koje vama znace prezivljavanje, mozda vam to pomogne da otplatite dialibu![]()
Gdje ?
ako vec prodati dzakmica i uzeti 150 milja, onda te pare mogu sve dati skori za potpis novog uovora na 5 godina plus mjesecna plata, mi sretni skoro sretan ujedno svi sretni
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
jalehordas je napisao/la:ma kakav Mohar lik nije odigro ni jednu utakmicu pametan potez naseg strategatax je napisao/la:ko je ovaj mohar i je li igro
samo da jos zadrzi ovaj igracki kadar i sto ono kazu na kraju sezone svi ispred vjecne vatre na proslavu titule
pametan poez koji u najmanju ruku kasni pola godine ali nema veze, idemo dalje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
zrinjski dobio 330 hiljada eura a mi koji smo prošli drugo i treće pretkolo europske lige dobili smo samo 270 hiljada eura
zrinjski dobio 330 hiljada eura a mi koji smo prošli drugo i treće pretkolo europske lige dobili smo samo 270 hiljada eura
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- sarajlija89
- Kontakt:
jbgMirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj sve sam nesto pesimisticniji u vezi ovog prelaznog roka.Sa ovom upravom i ovim trenerom se bojim pogresnih poteza,ako ih uopste bude.Pa znaju li klocevi da smo siromasni sa igrackim kadrom.A oni sute i kao mute,serem im se u usta.Fuuuuuuuuuuuuuuj
Prelazni rok nije jos ni poceo,nit smo koga prodali nit je ko dosao,osim sto su Mohara otpustili...ostali su svi jos uvijek nasi igraci...
Bolje i da sute i kad sa nekim zavrse sa nekim igracem da se oglase,nego da pricaju price kako ce doci ovaj onaj pa na kraju ni jedan da dodje...
Bolje i da sute i kad sa nekim zavrse sa nekim igracem da se oglase,nego da pricaju price kako ce doci ovaj onaj pa na kraju ni jedan da dodje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E jeebo ja sve po spisku onom ko je odluciv'o, da li iz UEFA-a il naseg saveza, svejednoMirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
Da je 10 puta Liga Prvaka, nije mi jasno kako se za dvije odigrane utakmice (pobjeda i remi) moze dobiti za 60 milja vise nego za 6 (2pobjede, 2 remija i 2 poraza)
Po.serem se na njihovu matematiku i računicu