Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
paša moj, kakav g pro, ko njega spominje?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
QUARESMA 18<<< je napisao/la:paša moj, kakav g pro, ko njega spominje?
Pale_Companion je napisao/la:Kakav je LG Optimus G Pro E980 ? Naletio sam na ok ponudu i ozbiljno razmišljam da ga uzmem ... Uglavnom sam čuo pohvalne stvari o tom telefonu no možda ovdje neko zna više....
Ili možda neka bolja opcija za otprilike takvu cijenu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
niko nista za prestigio 7500 

Ma svako ce ti reci da to izbjegavas, nije ti to bas pouzdano al eto.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
a jarane moj, 3 puta sam čitao iznova i nisam mogao da vidim ovaj proPapastathopoulos je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:paša moj, kakav g pro, ko njega spominje?Pale_Companion je napisao/la:Kakav je LG Optimus G Pro E980 ? Naletio sam na ok ponudu i ozbiljno razmišljam da ga uzmem ... Uglavnom sam čuo pohvalne stvari o tom telefonu no možda ovdje neko zna više....
Ili možda neka bolja opcija za otprilike takvu cijenu ?

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Joj ovaj moj leti, ne žalim se nimalo, još mi nijednom nije trznuo.
Galaxy S4 letit će i poslije, valjda.R32 je napisao/la:Şvaki leti na pocetku

Seka me počastila. Hah.
[youtube][/youtube]
Bujrum smart phone useri. Nakon ovog videa i malo istrazivanja o radiaciji, razmisljam o prodavanju istog.
U evropu su standardi malo visji neg u amera, odnosno njihovim telefonima je "dozvoljeno" da vise zrace. Navodno je Samsung family na najnizim granama (najmanje zrace)sto se tice radiacije.
ps
najvise radiacije imaju mobilni telefoni "lijevih" proizvadjaca, odnosno jeftiniji
http://sarshield.com/radiation-chart/" onclick="window.open(this.href);return false;
tabela pojedinih telefona i njihovo zracenje
Bujrum smart phone useri. Nakon ovog videa i malo istrazivanja o radiaciji, razmisljam o prodavanju istog.
U evropu su standardi malo visji neg u amera, odnosno njihovim telefonima je "dozvoljeno" da vise zrace. Navodno je Samsung family na najnizim granama (najmanje zrace)sto se tice radiacije.
ps
najvise radiacije imaju mobilni telefoni "lijevih" proizvadjaca, odnosno jeftiniji
http://sarshield.com/radiation-chart/" onclick="window.open(this.href);return false;
tabela pojedinih telefona i njihovo zracenje
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uopste ne mjenja misljenje o mom buducem telefonu
prva u planu je motorola moto x naravno, ali posto je do nje jako tesko doci, onda koji me zapadne
ta zračenja su nekad služila da zastraše ljude, kladio bih se da su i neki proizvodjaci placali takve vijesti da bi mogli reklamirati svoje proizvode, u ovom slučaju samsung ili jos neki s niskom stopom zračenja
prva u planu je motorola moto x naravno, ali posto je do nje jako tesko doci, onda koji me zapadne
ta zračenja su nekad služila da zastraše ljude, kladio bih se da su i neki proizvodjaci placali takve vijesti da bi mogli reklamirati svoje proizvode, u ovom slučaju samsung ili jos neki s niskom stopom zračenja
znanstveno dokazano je zracenje mobilnih telefona, posebno smart phona, kao i wi-fi routera. Daleko od supljih prica i gluposti. Ima WHO (world health organisation), koja redovno obavjestava o tome i koja pravi istrazivanja, sumnjam da ih je neka korporacija podkupila.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne kazem ja da je to laz, naprotiv, ali kazem ti da su sigurno neke kompanije iskoristile ovo da bi izreklamirale svoj proizvod, što danas to nije nimalo strano
Sve je laž, samo pusta laž.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
momci, zanima me sljedece:
ukoliko flashujem neki custom rom, recimo sa xda (npr lollipop rom) hoce li biti ovih preinstaliranih gluposti i nepotrebnih procesa pokrenutih u pozadini kao sto mi je trenutno na telefonu ?
fakat je ovo glupost, na Nexusu sam redovno imao preko gigu slobodnog rama, i do gigu i po, a na ovom telefonu je rijetko kad preko gigu, najcesce od 800 do 950 MB...mislim, neko ce sad reci i da je to nevazno, al nije tacno jbg...
ili postoji li negdje KitKat stock rom, al da je "cist" kao sto sam i za Nexusa skidao ?
hvala unaprijed
ukoliko flashujem neki custom rom, recimo sa xda (npr lollipop rom) hoce li biti ovih preinstaliranih gluposti i nepotrebnih procesa pokrenutih u pozadini kao sto mi je trenutno na telefonu ?
fakat je ovo glupost, na Nexusu sam redovno imao preko gigu slobodnog rama, i do gigu i po, a na ovom telefonu je rijetko kad preko gigu, najcesce od 800 do 950 MB...mislim, neko ce sad reci i da je to nevazno, al nije tacno jbg...
ili postoji li negdje KitKat stock rom, al da je "cist" kao sto sam i za Nexusa skidao ?
hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nadjes rom na xda koji te interesuje, i pise ti sve u prvom postu, informacije o tom romu, imaš i changelog da vidiš kako rom napreduje, šta se mjenja, dodaje, ispravlja etc
vecina custom romova ti je bez bloata, ali mozes naknando flashati ostale aplikacije od nekog proizvodjača ili ih instalirati odmah preko Arome
vecina custom romova ti je bez bloata, ali mozes naknando flashati ostale aplikacije od nekog proizvodjača ili ih instalirati odmah preko Arome
CM za HTC 500. Pošto se vi razumijete, posebno ti Quaresma?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Rekoh gore, sav info imas na temi od roma kojeg zelis, developer napise sta radi a sta ne radi i onda sam odlucis da li se isplati nabaciti ili ne
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Ajde pomagajte, gdje da nađem ono da kad kucam šifru, samo gore pišu se one zvjezdice/tačke, a ne da bude prvo broj, pa zvjezdica/tačka. Bilo mi je tako, ali kako mi je ovaj restartovao telefon nema, a ja se ubi tražeci, evo poludio sam, od skole do kuce mi u ruci mobitel, ali nigdje, a sjećam se da sam to vidio negdje. 
Samsung je mobitel.

Samsung je mobitel.