Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bio sam budala što sam povjerovao da ovaj tim može osvojiti titulu.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
samo ste me izdominirali na kladionici kvalitetno,
al imate sreće pa i čelzi gubi tako da možda i nebude tako skup poraz

al imate sreće pa i čelzi gubi tako da možda i nebude tako skup poraz
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Bio sam budala što sam povjerovao da ovaj tim može osvojiti titulu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ne znam, ali kos i nije toliko kriv, jbg bio je centarsut u nasem sesnestercu tu moraju biti 2 nasa na jednog njihovog, a ispalo ni jedan nas a caroll sam... fabianski jeste pogrijesio, ali da je chamakh, ili kos malo gurnuo ili sta vec carolla ovaj bi lahko uhvatio loptu... srece definitivno nije bilo, ali na to se ne smije i ne moze izvlaciti... ipak ocekujem da ce jos biti kiksova kako arsenala tako i cska i muda, jer tek sad ide boxing day, a arsenal i muda igraju lp,Epl,liga kup i fa kup dok je cska ispao iz liga kupa, ali ni njima nece biti nesto puno lakse..
ja jos uvijek vjerujem, ima jos mnogo utakmica samo se pristup ovim manjim mora promjeniti...Megamon je napisao/la:Bosco je napisao/la:Bio sam budala što sam povjerovao da ovaj tim može osvojiti titulu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rekoh već, kada je WBA mogao uzeti bodove sa Emiratesa, možemo i mi. Nedostatak sreće, ali da budem iskren, nije ovo Arsenal na koji smo navikli gledati. Jednostavno, danas nije ni bilo nekih prilika iz onih vaših poznatih akcija(ne brinite, nisam zaboravio 2 prečke i šut Nasrija), a to smo mi iskoristili na najbolji mogući način. Izgleda da i Arsenal bolje partije pruža na gostovanjima, baš kao i Newcastle.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mah, nita nije gotov, to treba shvatit. Evo Chelsea gubi od Liverpool-a, taj moćni Chelsea
Liverpool ga je razbio, tako da, iam se još dosta igrat. Monolog, slažem se, iskoristili ste što ste mogli iskoristit i na kraju odnijeli puni plijen sa Emirata.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako, Fabregas prečka; Fabregas 100% prilika; Nasri šuta, golman Newcastlea brani nemoguće; Fabianski greška i gol Newcastlov; poluvrijeme...Drugo poluvrijeme neuvezana igra, jednostavno slabo... Jedina dobra stvar je povratak RVP-a.Faraon iz Visokog je napisao/la:Kak izgubismo,nisam gledo tekmu![]()
Bosco od tebe se to nisam nado
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mah nek se RvP vratio,ebo bodove
jel ovo vec u srijedu s wolwsima igramo
jel ovo vec u srijedu s wolwsima igramo

Rođen s tobom da budem
Ove tri tekme Arsenal mora dobit ukoliko želi titulu EPL-a10 Wed Barclays Premier League A Wolverhampton W. 20:00
14 Sun Barclays Premier League A Everton 14:00
20 Sat Barclays Premier League H Tottenham Hotspur 12:45

jednostavno nisu imali srece likovi, boze moj, al opet nisu ni bog zna nesto igrali, kao da sam znao da cemo popusit pa ih nisam igrao na kladionici
Nema od toga nista...GunnerS je napisao/la:Ove tri tekme Arsenal mora dobit ukoliko želi titulu EPL-a10 Wed Barclays Premier League A Wolverhampton W. 20:00
20 Sat Barclays Premier League H Tottenham Hotspur 12:45...

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Uvijek i vazdaWolverine je napisao/la:ovaj arsenal zraci dominacijom nema sta.
god save power and domination !!!
Arsenal Dominira!
Rođen s tobom da budem
Sreća pa se takvi kao ti ne pitajuhaxonja je napisao/la:Nema od toga nista...GunnerS je napisao/la:Ove tri tekme Arsenal mora dobit ukoliko želi titulu EPL-a10 Wed Barclays Premier League A Wolverhampton W. 20:00
20 Sat Barclays Premier League H Tottenham Hotspur 12:45...

Paja je, hvala Bogu, se povukao, koliko je to istina vidjet čemo, nadam se zauvijek

A šta se to nisi nad'o, upravo ovako se gube titule. Mi postajemo školski primjer gubljenja titula.Faraon iz Visokog je napisao/la: Bosco od tebe se to nisam nado
Hajd šta si se snuždio, bit će bolje. Pa bolan, Arsenal je uvjek bio ovakav, treba malo i gubit, nije draž prošetat se ligom, treba malo i drugima dat da vode

Ma nije, i bio sam malo šod afektom. Otiđem vani malo s drugom i nekim drugaricama da sve zaboravim i dođem kući ividim i Čelzi izgubio. Da smo pobijedili na 2 boda bi im prošli, a i živcira me naš pristup "lako ćemo". To nam se milion puta dogodila i još nismo iz toga ništa naučili.GunnerS je napisao/la:Hajd šta si se snuždio, bit će bolje. Pa bolan, Arsenal je uvjek bio ovakav, treba malo i gubit, nije draž prošetat se ligom, treba malo i drugima dat da vode![]()
- King Kenny
- Kontakt:
Jos je puno bodova u igri...pa kako je tek namaBosco je napisao/la:Bio sam budala što sam povjerovao da ovaj tim može osvojiti titulu.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Jarane, sam znaš da živciranjem ne postižeš ništa. Sreća pa se iduća tekma igra u srijedu jer već u srijedu čemo da popravimo raspoloženje
Danas je glupo se igralo, nije se išlo na brzinu, gdje bih ih Arsenal rasturio nego se išlo na njihovu jaču starnu, skok igru. Sve su lopte lahko pokupili.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Bosco
Jelde?
.Salu na stranu.
Danas je Newcastle odigrao pametno utakmicu,fantasticno postavljena taktika onog njihovog trenera i jedna sansa i gol.Arsenal danas nije impresionirao,nije imao tih lijepih akcija uvezanih kratkim pasovima.Pa ako cemo realno,ne mozemo reci da je prva sansa Fabregasa bila 100%-na,bio je zatvoren,pa onda slobodan udarac,znaci prekid,sut Nasrija,fantasticna odbrana Krula
I to je sve.Nijedne vise neke zapazene sanse niste imali.Mozda ste zasluzili bod,ali tri svakako ne.
@GunnerS
Bogami,tesko cete dobiti Everton u gostima.Ne kazem to zato sto smo mi izgubili,ali...
Jelde?

Danas je Newcastle odigrao pametno utakmicu,fantasticno postavljena taktika onog njihovog trenera i jedna sansa i gol.Arsenal danas nije impresionirao,nije imao tih lijepih akcija uvezanih kratkim pasovima.Pa ako cemo realno,ne mozemo reci da je prva sansa Fabregasa bila 100%-na,bio je zatvoren,pa onda slobodan udarac,znaci prekid,sut Nasrija,fantasticna odbrana Krula

@GunnerS
Bogami,tesko cete dobiti Everton u gostima.Ne kazem to zato sto smo mi izgubili,ali...
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.