NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Roberte Hvala ti na tvojoj kulturi na elokventnosti,uzivao sam slusati Kako momak prica.Ovakvi nam ljudi trebaju na svim nivoima nase drzave i grada.Ne sumnjam u uspjeh naseg Celika dok Imamo ove ljude u klubu I njihovu podrsku
Celik Zenica
Znaci protesti ispred gradske uprave, ko je slušao Roberta mogao je čuti kako će teći.Natezanje po sudovima pa ga j.ebi.Mislim da trebamo napraviti proteste, vrijeme je, i to kad im bude sjednica GV.
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Hvala Zenitu sto je pozvo Roberta da bude gost ,jest da je kratko al ono najbitnije je reko od rocista sa gradom do naplate igraca ,ispalata bivsim igracima i nadat se ovo sa Albom da ce se rijesit sto prije za travnjak.
Odlicna je vijest sto je potpisano sa Sarajevom jos 4 utakmice da igra u Zenici i znaci mogo bi bit sarajevski derbi se igrat prvi put u Zenici.Drago mi je sto je pohvali korektan odnos sa Sarajevom za sve i hvala im puno sto su nam pomogli najvise u najtezim trenucima i krunisano novim potpisom na jos 4 utakmice.
Jedino sa Robertom se ne slazem za KUP ipak bi ja da se napuni stadion sa jakim protivnikom da klub napuni kasu i zavrsis KUP i okrenes se ligi , neko da ti dodje Leotar i slicni i da te pobijede a privuc neces na stadion publiku kakvu mi ocekujemo.
Koliko sam sad upratio Sarajevo i Borac da je semafor normalan i da radi sve dobro..
U ponedeljak sta rec nego 3 boda ,kiksa danas Famos a Bosna pobijedila a valjalo bi da kiksa sutra Kolina
Odlicna je vijest sto je potpisano sa Sarajevom jos 4 utakmice da igra u Zenici i znaci mogo bi bit sarajevski derbi se igrat prvi put u Zenici.Drago mi je sto je pohvali korektan odnos sa Sarajevom za sve i hvala im puno sto su nam pomogli najvise u najtezim trenucima i krunisano novim potpisom na jos 4 utakmice.
Jedino sa Robertom se ne slazem za KUP ipak bi ja da se napuni stadion sa jakim protivnikom da klub napuni kasu i zavrsis KUP i okrenes se ligi , neko da ti dodje Leotar i slicni i da te pobijede a privuc neces na stadion publiku kakvu mi ocekujemo.
Koliko sam sad upratio Sarajevo i Borac da je semafor normalan i da radi sve dobro..
U ponedeljak sta rec nego 3 boda ,kiksa danas Famos a Bosna pobijedila a valjalo bi da kiksa sutra Kolina
Pa vidio si da ti gornji dio semafora samo radi na sredini ako si gledao onda.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:37Hvala Zenitu sto je pozvo Roberta da bude gost ,jest da je kratko al ono najbitnije je reko od rocista sa gradom do naplate igraca ,ispalata bivsim igracima i nadat se ovo sa Albom da ce se rijesit sto prije za travnjak.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam onda nisam dobro vidio ako je tako ,nisam bio na stadionu, gledo sam utakmicu preko linka maloCelicni je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:09Pa vidio si da ti gornji dio semafora samo radi na sredini ako si gledao onda.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:37Hvala Zenitu sto je pozvo Roberta da bude gost ,jest da je kratko al ono najbitnije je reko od rocista sa gradom do naplate igraca ,ispalata bivsim igracima i nadat se ovo sa Albom da ce se rijesit sto prije za travnjak.
-
- Kontakt:
Klub trenutno placa albi odrzavanje terena, sta reci vise.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Odlično! Ja bih volio vidjeti i shop ažuriran i mogućnost kupovine online. Mislim da bi se fine pare mogle na taj način zaraditi...redbull93 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 23:41Jos da napomenem, klub je vratio ponovo donatorske karte i moguce ih je online karticom kupiti putem linka:
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
Pa eto, mi sto nismo u mogucnosti prisustvovati utakmici, mozemo na ovaj nacin pruziti podrsku.
Sinoc se vodila debata i pojasnjeno je da to nista nece moci dok se racun ne odblokira. Sve su pokusali i ne moze nikako, mogu samo ove donatorske da idu. Kazu isto da sve stoji na cekanju dok se racun ne odblokira, bez toga ili je nemoguce ili dosta tesko. Sva snaga se usmjerava na skidanje blokade, koja je blizu i sad trebamo jos jace da klubu pomognemo, svi projekti su nam na cekanju dok tu blokadu ne skinemo.zicer je napisao/la: ↑08 okt 2022, 23:45Odlično! Ja bih volio vidjeti i shop ažuriran i mogućnost kupovine online. Mislim da bi se fine pare mogle na taj način zaraditi...redbull93 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 23:41Jos da napomenem, klub je vratio ponovo donatorske karte i moguce ih je online karticom kupiti putem linka:
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
Pa eto, mi sto nismo u mogucnosti prisustvovati utakmici, mozemo na ovaj nacin pruziti podrsku.
Sljedeci mjesec pokrenut cemo i obnovu akcije 12ti igrac forumasa, pa eto da ste na vrijeme upoznati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Tanki smo s posjetom brate, ali kako je tako je. Vremena se promjenila. Mi bi sa svakom domaćom utakmicom mogli dobrano kresati taj dug da imamo prosjek 3-4 hiljade navijača na Bp.
Nadati se u vremenu pred nama da cemo se i tu dici kako znamo i umijemo a svakako da imamo mnogo kapaciteta za napredak na tom polju.
Nadati se u vremenu pred nama da cemo se i tu dici kako znamo i umijemo a svakako da imamo mnogo kapaciteta za napredak na tom polju.
Dodatni prihod od rentanja stadiona ( 7 utakmica Sarajeva + finale kupa) + dug od poslovni prostora = odblokiran i cist racun nakon 17 godina. Jasno je gdje treba energiju i pritisak usmjeriti. Robert je 100% u pravu i treba ljude na ulicu izvesti, jer samo krsenje sporazuma od strane grada dijeli klub od cistog racuna i legalnog poslovanja. Pored toga, kao sto je redbull naveo, desetine projekata i dodatni izvori prihoda su na cekanju zbog blokade.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Adin Begić i Benjamin Ahmetspahić dominiraju u juniorima Čelika
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Naravno da treba pozvati na ulice i Robert je vidio da ovo natezanje sa sudom da i od njih nema ništa, sve to stoji da smo mi upravu, ali ćeš naplatiti marku preko njih al 2023. Hidzretske godine,imaš opet vjerovatno žalbe i sve te pick.e materine.Kad sud odredi u nasu korist i kad se bude naplacivalo u ratama taj dug ti neće biti usmjeren u skidanje blokade, jer ces vec do tada biti na drugoj zdravijoj grani i sigurno ti se Čelik neće nalaziti gdje se sad nalazi,izuzev ako GU pocne poštivati sporazum.
Dakle vjerovatno nisu iskljuceni protest, samo se čeka konačna presuda i da ovi žalbu ulože.
Dakle vjerovatno nisu iskljuceni protest, samo se čeka konačna presuda i da ovi žalbu ulože.
Kad će se znati da li smo išta dobili od javnog poziva za dodjelu sredstava za sport iz budžeta ZDK?
Ali ih ovi Romari maltretiraju vec nekoliko godina... ne kontam kako ekipa iz Viteza moze biti tako dominantna? Ipak je Zenica veci bazen za mlade talente. Sto se tice online shop-a, bilo bi dobro ali ako vec postoje nepremostive prepreke, ostaje nam da kupujemo na licu mjesta, zid na zapadu, pretplata na youtube, kuponi za utakmice, kupovina karata, puno je nacina da pomognemo nasem klubu. Molim dijasporu da se ukljuci, toliko je nasih ljudi vani, i kada bi svaku utakmicu 500 ljudi kupilo po dvije karte, to je 2000 KM samo od donatorskih karata! To su skoro dva 12.igraca svaku domacu utakmicu. Samo par klikova u mobilnoj aplikaciji vase banke...
Samo polahko, Ahmetspahić je bio zvjerka za golove i u kadetima, prosle sezone 50+, ali ovo mu je tek prva godina u juniorima. Ja bih njega ostavio da odigra do kraja ovu sa juniorima, a sljedece sezone mu pomalo davati sansu pred kraj tekmi, 15ak minuta.
Koliko smo samo pisali da Međuseljac treba dobiti sansu za prvi tim i zaista je dobro iskoristio, ali Ahmetspahić je po meni jos mlad za prvog tima, neka ima vremena doci ce svi na red. Nema potrebe rizikovati neku povredu ili start koji bi mu se mogao obiti o glavu.
Ima tu jos dosta dobrih momaka u omladinskim kategorijama, Žunin brat je isto dobar, Begić kao sto si i rekao, ali idemo korak po korak
-
- Kontakt:
Da pratis malo nogomet onda bi znao ko je Romari, kako je organizovan i ostalo. Imaju sjajan sistem i viziju, ali i novac, djeca iz cijele srednje boane dolaze kod njihzicer je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:20Ali ih ovi Romari maltretiraju vec nekoliko godina... ne kontam kako ekipa iz Viteza moze biti tako dominantna? Ipak je Zenica veci bazen za mlade talente. Sto se tice online shop-a, bilo bi dobro ali ako vec postoje nepremostive prepreke, ostaje nam da kupujemo na licu mjesta, zid na zapadu, pretplata na youtube, kuponi za utakmice, kupovina karata, puno je nacina da pomognemo nasem klubu. Molim dijasporu da se ukljuci, toliko je nasih ljudi vani, i kada bi svaku utakmicu 500 ljudi kupilo po dvije karte, to je 2000 KM samo od donatorskih karata! To su skoro dva 12.igraca svaku domacu utakmicu. Samo par klikova u mobilnoj aplikaciji vase banke...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Naš Tarik Kovač je u NK Romari prema transfermarktudinodino2019 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:35Da pratis malo nogomet onda bi znao ko je Romari, kako je organizovan i ostalo. Imaju sjajan sistem i viziju, ali i novac, djeca iz cijele srednje boane dolaze kod njihzicer je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:20Ali ih ovi Romari maltretiraju vec nekoliko godina... ne kontam kako ekipa iz Viteza moze biti tako dominantna? Ipak je Zenica veci bazen za mlade talente. Sto se tice online shop-a, bilo bi dobro ali ako vec postoje nepremostive prepreke, ostaje nam da kupujemo na licu mjesta, zid na zapadu, pretplata na youtube, kuponi za utakmice, kupovina karata, puno je nacina da pomognemo nasem klubu. Molim dijasporu da se ukljuci, toliko je nasih ljudi vani, i kada bi svaku utakmicu 500 ljudi kupilo po dvije karte, to je 2000 KM samo od donatorskih karata! To su skoro dva 12.igraca svaku domacu utakmicu. Samo par klikova u mobilnoj aplikaciji vase banke...
kad igramo
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BLN030, gattuso1919, NeRi_K i 23 gosta.