RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Pustite bulica, nije napiso nista novo dize samo paznju na njeg.Danas utakmica tvrda jaka vidi se da su ukrajinci odavno dole i dok su se nasi privikavaju, dobar presing fali zadnji pas ali doce i to na svoje uz ovakvu igru 

jadan je igrac kojeg zastupa S.B.
Treba otpisati svakog igraca kojeg on zastupa.
Treba otpisati svakog igraca kojeg on zastupa.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ma sumnjam da je Arman mali, znam mu roditelje, cisto sumnjam da bi oni sa Stefom nesto, mada nije nemoguce ko ce znati.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 15:14Ja mislim Arman Rebac.. ako nije neka me neko ispravi
19V22
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Čuj **** se brine o Veležu da ne bude u minusu...A mrš reterdu jedan,ako ima i jedan igrač da mi je ovaj Bulić menadžer odmah ga nabiti nogom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
O pojačanju Veleža pišu čuvena Marca i zvanična stranica FIFA-e: Ispisao je historiju
Fudbalski klub Velež prije nekoliko dana objavio je da je Raphael Ohanua Lea'i Jr. i službeno postao novi igrač mostarskog kluba, a vijest o igraču koji je ispisao historiju u svojoj domovini prenijela je i čuvena španska Marca kao i zvanična stranica FIFA-e.
"Igrač sa Solomonskih Ostrva je ušao u historiju bh. fudbala", naslov je Marce, koja donosi priču o njemu kao nogometašu koji je srušio brojne rekorde u svojoj zemlji.
Otkrili su da je čak bio i futsal reprezentativac svoje zemlje, s kojom je izborio Svjetsko prvenstvo 2021. u Litvaniji, ali nije zaigrao zbog povrede ruke.
Vijest o dolasku Raphael Lea'ia u Velež objavila je i FIFA, uz određene detalje iz njegove karijere, te navođenje da je ušao u historiju Solomonskih Ostrva
https://www.marca.com/futbol/futbol-int ... ource=Klix
https://www.fifa.com/fifaplus/en/articl ... ource=Klix
Fudbalski klub Velež prije nekoliko dana objavio je da je Raphael Ohanua Lea'i Jr. i službeno postao novi igrač mostarskog kluba, a vijest o igraču koji je ispisao historiju u svojoj domovini prenijela je i čuvena španska Marca kao i zvanična stranica FIFA-e.
"Igrač sa Solomonskih Ostrva je ušao u historiju bh. fudbala", naslov je Marce, koja donosi priču o njemu kao nogometašu koji je srušio brojne rekorde u svojoj zemlji.
Otkrili su da je čak bio i futsal reprezentativac svoje zemlje, s kojom je izborio Svjetsko prvenstvo 2021. u Litvaniji, ali nije zaigrao zbog povrede ruke.
Vijest o dolasku Raphael Lea'ia u Velež objavila je i FIFA, uz određene detalje iz njegove karijere, te navođenje da je ušao u historiju Solomonskih Ostrva
https://www.marca.com/futbol/futbol-int ... ource=Klix
https://www.fifa.com/fifaplus/en/articl ... ource=Klix
Dobro je dok se javlja Stefo. Opasno je kad šuti. Ovako znamo da nije dio tala.
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Kakve su sanse da Velez Tv sutra bar snimi citavu utakmicu i izbaci nam je navecer nekad?
Ukoliko neko moze to sredit nam
Ukoliko neko moze to sredit nam
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ako se dobro pokaže u ovoj polusezoni obavezno mu treba produžiti ugovor sa dobrim otkupnim klauzulama i provizijama od narednih transfera.
Raja zna li neko kada je danas tekma sa ovim Uzbekistancima i imamo li stream?
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Na njihovoj stranici piše 16.30 po lokalnom vremenu, to bi onda valjda bilo 14.30 po našem.
Vajda bude neki stream
Vajda bude neki stream
Evo sam upratio za satnicu, jeste 14:30. I ja se nadam da će se moći pogledati...StarmoUnited je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:14Na njihovoj stranici piše 16.30 po lokalnom vremenu, to bi onda valjda bilo 14.30 po našem.
Vajda bude neki stream
City of sunshine... MUSVDG
“Velež TVaimar21 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 12:06Evo sam upratio za satnicu, jeste 14:30. I ja se nadam da će se moći pogledati...StarmoUnited je napisao/la: ↑02 feb 2023, 11:14Na njihovoj stranici piše 16.30 po lokalnom vremenu, to bi onda valjda bilo 14.30 po našem.
Vajda bude neki stream
Na našoj stranici pokušaćemo obezbjedit bar tekstualni prijenos uz pomoć ljudi koji će pratiti uživo utakmicu u Antaliji.
Sretno Rođeni
Hercegovina sport blog na fb.
19V22
Druga liga, druga liga zaboli nas kita bili bismo mi prvaci da je druga Tita. 
Gubimo...

Gubimo...
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Umalo odmah 2-0OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:33Druga liga, druga liga zaboli nas kita bili bismo mi prvaci da je druga Tita.
Gubimo...
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.