Gledaj mu zadnje divje osobe, pleme mu ****..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ova ni Smederevo sporet nemoze naloziti , kamo li insanaDex je napisao/la:Bezze skroz, a poznat sam po tom da me lože skoro sve preko 35-40 godinaiVar je napisao/la:A jel iko može da mi objasni funkciju dotične? Haman na svakoj slici izbacila dude, a ja kontam neka fejmus ličnost![]()
Znam ja da nas ima što volimo starije, do 35, al' da se raja loži na ovo
![]()
što mene ovaj lik nervira, al' fakat ono, frajer na kvadrat', je.bem i njega i airmax i golfa muneo je napisao/la:Mora, jer inace ne bi bili kul. Nabijem ih oboje na ****.
Gledaj mu zadnje divje osobe, pleme mu ****..
Ja imam 13 prijatelja na FBNeutral je napisao/la:Meni nije samo jasno što ih imate u raji ako vas nerviraju ?
što je najgore nemam ga, nego većina objava mu je na public, i ovi degenerici iz moje frend liste ako lajkaju i meni izađe :SDzoni je napisao/la:Ja imam 13 prijatelja na FBNeutral je napisao/la:Meni nije samo jasno što ih imate u raji ako vas nerviraju ?![]()
Mislim da bih se trebao stiditi.![]()
Sveti treb'o si ovo naguzlat pa onda blockSveti je napisao/la:ovu sam mor'o blokirat. em je ružna ko pas, em dosadna u qrac krasanSheyi je napisao/la:Miss univerzum
Ne moze ni tamo, mozes samo vidjeti kad si ti lajko... A historija notifikacija broji samo par dana,tako da... jbgDex je napisao/la:Može tamo u zapisima aktivnosti, al ćeš se napatit dok nađeš
A ko je ova drolja neka sa fb-a ?iVar je napisao/la:A jel iko može da mi objasni funkciju dotične? Haman na svakoj slici izbacila dude, a ja kontam neka fejmus ličnost![]()
Znam ja da nas ima što volimo starije, do 35, al' da se raja loži na ovo
![]()
Šta kaže ovaj bagrcavi ima sina a ona stavlja slike na fb(ove nenormalne) ?Dex je napisao/la:Ma neka iz Konzuma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 82 gosta.