Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
CR u prednosti zbog Eura ali ako Juve osvoji onda mislim da ce je Gigi dobiti.Nitro je napisao/la:Za zlatnu loptu, Ronaldo ili Buffon
- KingJamesMVP
- Kontakt:
jel zbog Eura za 2016., ne može uvijekcalcio je napisao/la:CR u prednosti zbog Eura ali ako Juve osvoji onda mislim da ce je Gigi dobiti.Nitro je napisao/la:Za zlatnu loptu, Ronaldo ili Buffon
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Haha upravu si vec je dobio jednu zlatnu loptu nakon Eura. Malo sam se preracunao. Ali i dalje mislim da ce je dobiti CR osim ako Juve osvoji LP - onda je Gigijeva.KingJamesMVP je napisao/la:jel zbog Eura za 2016., ne može uvijekcalcio je napisao/la:CR u prednosti zbog Eura ali ako Juve osvoji onda mislim da ce je Gigi dobiti.Nitro je napisao/la:Za zlatnu loptu, Ronaldo ili Buffon
-
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:Slavi pobjedu kao covjek.Jeftha je napisao/la:Bayern i dalje moralni pobjednik.
Ne podsjecaj ljude, na najvecu pljacku u zadnjih 20-tak godina.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kakvi komplexiRaonffa je napisao/la:PS: Vezano za ovaj prvi gol Ronalda, najbolje je da se posavjetujete sa navijačima Juventusa oko ofsajda. Momci su najbolji i najobjektivniji poznavatelji fudbala na ovom forumu, i sasvim sigurno će reći da li je ondje pomoćni sudija trebao mahati zastavicom ili ne

- anonymousHD
- Kontakt:
Kakav crni ofsajd, pa je li vi znate pravila ili?!
Nije krenuo na loptu, nije imao uticaja na igru, nije imao uticaja na Savića jer je bio iza, nije mu smetao, niti išta. Regularan gol. Pa ovo će čak reći i Saša Vug-glavić

Nije krenuo na loptu, nije imao uticaja na igru, nije imao uticaja na Savića jer je bio iza, nije mu smetao, niti išta. Regularan gol. Pa ovo će čak reći i Saša Vug-glavić

Aparati i 10 sati poslije utakmice uzareni 
Kakve je komplekse veliki real nabio ovoj balavurdiji to je strasno
Ja mislim da je bio offside Ronalda kod onog suta grizmana u okvir gola... oh wait...

Ja mislim da je bio offside Ronalda kod onog suta grizmana u okvir gola... oh wait...
naprijed rejal
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Smijeh

Ova prica o nekim aparatima, kompleksima, balavurdiji itd - postaje zabrinjavajuce ofirnaSveti je napisao/la:Aparati i 10 sati poslije utakmice uzareni

Ee al sjecam se kad je krenulo to sa aparatima od nekog lika kad je susis trebo da predje u inter, pa se cak i na klix prosirilolet3 je napisao/la:Ova prica o nekim aparatima, kompleksima, balavurdiji itd - postaje zabrinjavajuce ofirnaSveti je napisao/la:Aparati i 10 sati poslije utakmice uzareni
Ja mislim da je bio offside Ronalda kod onog suta grizmana u okvir gola... oh wait...ko izmisli te aparate, jbm ga mahnita

naprijed rejal
Ne znam ko je izmislio te aparate (i sad svi to ponavljaju ko mutavi), ali jbm ga mahnita ko je godSveti je napisao/la:Ee al sjecam se kad je krenulo to sa aparatima od nekog lika kad je susis trebo da predje u inter, pa se cak i na klix prosirilolet3 je napisao/la:Ova prica o nekim aparatima, kompleksima, balavurdiji itd - postaje zabrinjavajuce ofirnaSveti je napisao/la:Aparati i 10 sati poslije utakmice uzareni
Ja mislim da je bio offside Ronalda kod onog suta grizmana u okvir gola... oh wait...ko izmisli te aparate, jbm ga mahnita

- Feldmarschall
- Kontakt:
Tužan kraj Simeonea u Atleticu, cipelarenje mrtvog bi bio ostanak još jednu sezonu. Osim ako nije biti treći i ganjati četvrtinu uspjeh. To im već zavisi od žrijeba koji ih je ove sezone dobro pogledao. Ova ekipa je izgubila identitet koji je godinama gradila. Još uvijek su vrlo dobri, ali nisu vrhunski. To je problem kad dođeš u polufinale i imaš RM s druge strane. Površno gledajući imaju sve ono što ih je odlikovalo ranije kad su uz RM bili najkvalitetnija ekipa u takmičenju. Danas im fali intenziteta, a bez njega kasne u duel, kasne u zatvaranje presing zamki, kasne u otvaranje terena po osvojenoj lopti. Ako nešto krene po zlu ovako reaktivnoj ekipi, to je ostavlja bez ozbiljne šanse u utakmici. Kao sinoć. Ne može čak ni trener sa izmjenama dati potrebni impuls ako je kompletna ekipa na pogrešnoj frekvenciji. Možda su se mogli prošvercati protiv ostatka konkurencije, ali Real je Real. Bilo je lijepo dok je trajalo.
A onda s druge strane imaš igrača koji u eri Lea Messija će vjerovatno skupiti pet Baluna. Ako nije najveći ikad, onda je najveći konkurent ikad. Privilegija je živjeti u eri dvojice tako dominantnih i brutalno konstantnih igrača. Čovjek u 33. odluči na savjet trenera izgubiti par kg mišića torza i ojačati noge da bi održao eksplozivnost i prilagodio se novoj ulozi. Već si toliko dobar, šta radiš čovječe!? To je Cristiano Ronaldo. Savršen.
RM toliko bolje na terenu izgleda bez Balea i lakše kontroliše igru da bi bilo šteta držati ga u ekipi i naredne sezone. Očigledno neće dočekati da mu Ronaldo prepusti uzde ekipe. Benzema naprotiv koristi u ovoj igri Ronaldu jer radi sav prljavi posao. Teško će naći boljeg igrača za ovu ulogu od njega. Mbappe je vidim privlačan i forumskoj publici, ali dječak je drugačija vrsta zvijeri. On drži ruke čistim, u Realu bi ih morao uprljati. Ko zna kako bi se snašao u toj ulozi.
A onda s druge strane imaš igrača koji u eri Lea Messija će vjerovatno skupiti pet Baluna. Ako nije najveći ikad, onda je najveći konkurent ikad. Privilegija je živjeti u eri dvojice tako dominantnih i brutalno konstantnih igrača. Čovjek u 33. odluči na savjet trenera izgubiti par kg mišića torza i ojačati noge da bi održao eksplozivnost i prilagodio se novoj ulozi. Već si toliko dobar, šta radiš čovječe!? To je Cristiano Ronaldo. Savršen.
RM toliko bolje na terenu izgleda bez Balea i lakše kontroliše igru da bi bilo šteta držati ga u ekipi i naredne sezone. Očigledno neće dočekati da mu Ronaldo prepusti uzde ekipe. Benzema naprotiv koristi u ovoj igri Ronaldu jer radi sav prljavi posao. Teško će naći boljeg igrača za ovu ulogu od njega. Mbappe je vidim privlačan i forumskoj publici, ali dječak je drugačija vrsta zvijeri. On drži ruke čistim, u Realu bi ih morao uprljati. Ko zna kako bi se snašao u toj ulozi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja samo to prvi put vidio na forum. hr... Mislim cak na temi o Primerilet3 je napisao/la:
Ne znam ko je izmislio te aparate (i sad svi to ponavljaju ko mutavi), ali jbm ga mahnita ko je god![]()

Mozemo li se sloziti da je real jednostavno bolji kolektiv od atletika i prestati sa tim glupostima o intenzitetu i "igre koju su gradili godinama"? Majka mu stara, atletiko u par navrata uopste nije izgledao kao losa ekipa, vec jednostavno ekipa koja je nadigrana i to je to. U nekoliko navrata su vrsili odlican presing i pametno pritiskali tromog kazemira dok je imao loptu u nogama i tjerali ga na pogreske, ali hladna glava realove odbrane im nije dozvoljavala da poentiraju na tim pogreskama. U odbrani su takodje bili jako dobri, ali kad imas raspolozenog ronalda, kod nekih golova jednostavno ne mozes nista vise uraditi osim moliti Boga da golman odbrani, a cak je i Oblak odigrao odlican mec.
Dakle nije atletiko izgubio ni na cemu, vec su jednostavno nadigrani na gostujucem terenu i to je sve. Prestanite se lagati da je real pobijedio samo zato sto je atletiko eto toboze prelosa ekipa
Dakle nije atletiko izgubio ni na cemu, vec su jednostavno nadigrani na gostujucem terenu i to je sve. Prestanite se lagati da je real pobijedio samo zato sto je atletiko eto toboze prelosa ekipa
naprijed rejal
Pa jel' niste?Marvin je napisao/la:Kakvi komplexiRaonffa je napisao/la:PS: Vezano za ovaj prvi gol Ronalda, najbolje je da se posavjetujete sa navijačima Juventusa oko ofsajda. Momci su najbolji i najobjektivniji poznavatelji fudbala na ovom forumu, i sasvim sigurno će reći da li je ondje pomoćni sudija trebao mahati zastavicom ili ne

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Feldmarschall
- Kontakt:
Naravno. To niko ne spori. Makar ja nisam pročitao. Nazvati Simeoneovo životno djelo glupošću je glupost. Ili nepoznavanje materije. Biraj. S tim se naravno ne smije prestati, jer bi to bilo ignorisanje najbolje zonske odbrane koju je svijet vidio i koja je u par godina od kluba koji je vrh gledao dvogledom napravila europskog giganta kojeg se svi pribojavaju. Takvo ponašanje je opasno.Sveti je napisao/la:Mozemo li se sloziti da je real jednostavno bolji kolektiv od atletika i prestati sa tim glupostima o intenzitetu i "igre koju su gradili godinama"?
Argumentovati tezu podebljanim je upravo problem intenziteta. Na nivou gdje sitnice odlučuju pobjednika veliki problem je ne izgledati loše samo u par navrata. Bit ću hrabar i ponoviti se, Atletico je vrlo dobra ekipa. Njihov problem, pogotovo u mečevima protiv Reala i Barce, je što moraju biti vrhunski od prvog do zadnjeg zvižduka. Dvaput ih je već koštalo samo u finalima. Sinoć su razbijeni jer nisu na momente popustili, nego su sve vrijeme igrali u brzini niže.Sveti je napisao/la:Majka mu stara, atletiko u par navrata uopste nije izgledao kao losa ekipa, vec jednostavno ekipa koja je nadigrana i to je to.
Niko se ne laže. Real je najbolji kolektiv na svijetu trenutno, iznenađenje je kad oni ne pobijede. Rutinsko odrađivanje posla se od njih očekuje. Atletico je velika ekipa koja igra kao mala. Kad nisu 100% unutra desi im se sinoćnji scenarij. Ništa čudno u tome, već viđeno toliko puta. Da bi se izbacio Real mora se odigrati perfektan dvomeč.Sveti je napisao/la: Prestanite se lagati da je real pobijedio samo zato sto je atletiko eto toboze prelosa ekipa
Khm...Feldmarschall je napisao/la:Real je najbolji kolektiv na svijetu trenutno

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Najbolji desni bek - Rejal
Najbolji lijevi bek - Rejal
Najbolji Kroos na svijetu - Rejal
puno mnogo najboljih za Atletico
Najbolji lijevi bek - Rejal
Najbolji Kroos na svijetu - Rejal
puno mnogo najboljih za Atletico
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Invincibles14, JackW, JayCatwright, kogmagie46, Lavcina, leo1946, Quartararo, Saurman, Shategabri, Sheyi, successminator, tuitamo i 79 gostiju.