Ma lijepi teletext, dnevni avaz, sport, igor i baha na bht.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:46Nekad zavidim muškarcima koji samo prate City, Real i Bayern pa se ne sikiraju nizašta..
Ovi forumi ubise.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma lijepi teletext, dnevni avaz, sport, igor i baha na bht.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:46Nekad zavidim muškarcima koji samo prate City, Real i Bayern pa se ne sikiraju nizašta..
Hoce li se javiti ovi sto "vole" klub i sto su palili baklje da daju novac klubu za kaznu?!svrakino1921 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:56Nove novčane kazne za Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Velež, Radnik i Slobodu
Polovina lige dobila novčane kazne od strane Disciplinske komisije N/FS Bosne i Hercegovine
Šest klubova WWIn lige Bosne i Hercegovine kažnjeno je zbog dešavanja na utakmicama trećeg i četvrtog kola.
Najveću kaznu dobilo je Sarajevo, koje je kažnjeno sa 6000 KM zbog pirotehnike na meču protiv GOŠK iz Gabele. Iz istog kola stiže "čestitka" i Željezničaru, koji je zbog pirotehnike navijača na meču protiv Igmana dobio kaznu od 4000 KM.
Također, iz istog kola stiže kazna Širokom Brijegu (3.500 KM), te Veležu (2000 KM).
Što se tiče četvrtog kola Velež i Široki su ponovo kažnjeni sa po 2000 KM, dok je bijeljinski Radnik u kasu Saveza dužan da uplati 1500 KM. Sloboda je zbog rasizma i drugih oblika diskriminacije kažnjena sa 4000 KM.
Zanimljivo, Danijel Pranjić je zbog zanemarivanja obaveza na meču Sarajevo - GOŠK dobio opomenu, te nije novčano kažnjen.
Ne zavrsava danas, zavrsava samo za igrace pod ugovorom
Isto sam to pitao neki dan i rekli su da je mogucr potpisati igraca koji ima ciste papire do 6.9.
Igrace bez ugovora do 20.9
Znaci jos 14 dana sto se tice igraca sa cistim papirima. Jos 14 dana najavljivanja bombi od insajdera..akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:51Igrace bez ugovora do 20.9
Igrace s ugovorom veceras do ponoci
Bombe tek ostaju.
E ako ti zajebes,nosi se vala
Ja sam na metli duži period
Dosadasnji rok je za mene bomba jer nisam se nadao da je klub sposoban i za ovo. Nadam se da mozemo do Evrope ove godine. Uz malo srece i nastavak igranja na ovom nivou, vjerujem da mozemozeljovolimte je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:01Bombe tek ostaju.
Pjanic, Zovko, Besic, Prcic, Anicic, Milosevic, Vukoja, Sukilovic to je samo sa nasim pasosem.
Nama je realnost cetvrta pozicija eventualno kup.Argentina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:03Dosadasnji rok je za mene bomba jer nisam se nadao da je klub sposoban i za ovo. Nadam se da mozemo do Evrope ove godine. Uz malo srece i nastavak igranja na ovom nivou, vjerujem da mozemozeljovolimte je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:01Bombe tek ostaju.
Pjanic, Zovko, Besic, Prcic, Anicic, Milosevic, Vukoja, Sukilovic to je samo sa nasim pasosem.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, pinki i 34 gosta.