Doduše, kad se uzme da smo ovako pljuvali i don Juppa u prvoj sezoni i prvu polovinu druge, da smo ovako pljuvali i Pepa skoro pa haman sve tri godine. Mada, takav trend je krenuo od druge Van Gaalove sezne, no to je nešto haman što postaje tradicija pa se treba početi i na to polako navikavati

Carlo je u 11 utakmica BL osvojio 24 boda (3 remija i poraz), a Pep je u istom periodu prošle sezone imao 31 bod (1 remi), čovjek bi mogao rafal istresti po insanu. No, taj isti Carlo je, ako se uzme prva sezona u Realu, u istom periodu je osvojio 25 bodova i imao je 2 poraza, od Barce i Atletica. To u prijevodu znači skoro pa haman ista sezona. Ako će je završiti kao što je u Realu završio, ja to odmah potpisujem

Mnogi ovdje govore o doziranju forme i ja sam govorim da ću prve kritike sa račun sistema i igre dati na proljeće, jer teško je nešto konkretno izvući prije toga. Veliki je razlog za to. Na zimskim pripremama, Carlo će imati (nadam se

A sada malo da zavirimo u bolnicu. Ova dvojica su počela trenirati sa ekipom i otputovali su u Rostov

Znači, počela se smanjivati bolnička lista

A druga sitnica koja se mogla zapaziti na subotnjem duelu je sažeta u ove dvije slike

Fino je to neko ranije objasnio. Mario zavisi od trenera i njegovog sistema, a što nije bio na Pepovoj božićnoj listi želja, to je sada tema za druge emisije