+1VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:15Naravno da hoću , g.ovna bezobrazna .
Mora se krenuti od nečega , puna podrška![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
+1VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:15Naravno da hoću , g.ovna bezobrazna .
Mislim da se nedavno radila neka revizija oko tih cijena, vidis kako benzinske divljaju zadnjih par sedmica, svaki dan po 1,2,3kf skace cijena dizela, sto prije nije u fbih bio slucaj (bilo ono 5 ili 10 kf)...kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:40Ne znam kako mogu staviti cijenu 4.99, ako po zakonu mozes samo istaknuti cijenu u apoenima koji postoje u platnom prometu. Znaci može ili 4.95 ili 5 KM.
Stavio 4.99, a nema kovanicu od jednog feninga, da ti može vratiti kusur...
VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:15Naravno da hoću , g.ovna bezobrazna .
Mora se od nečega krenuti . Eto , daj prijedlog pa da sutra tebe poslušamo , svaki savjet je dobrodošaoMarcoBorriello je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:29Pa šta radi ova država da zaštiti potrošača? Koliko dugo traje ovo? Jel iko kurtzem mrdnuo? Sad su se sjetili i to samo što su vidjeli kod Hrvata.
Čuj bojkot. A ja plana u pm.
Radim svakako taj dan pa nemam kad ali da imam, prvo bi otišao natočiti goriva, pa na kafu pa u market pa naveče u restoran. Mrš u pm.
Ide plata 31og i kurcenje ma max na dan bojkota
Postavio sam video na prošloj stranici .TefalTava je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:48Ide plata 31og i kurcenje ma max na dan bojkota![]()
, osnove ekonomije napraviti ces jedan dan da ne kupujes i onda ce ljudi to sve nadoknaditi duplo u subotu bas me zanima koje su cifre kod hrvata bile dan nakon bojkota jel u sedmicnom prosjeku veca kupovina bila
Bojkotovat će balije i taj dan tako što će ići u šumsku po fasungu. Ne sumnjam ja u nas.TefalTava je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:48Ide plata 31og i kurcenje ma max na dan bojkota![]()
, osnove ekonomije napraviti ces jedan dan da ne kupujes i onda ce ljudi to sve nadoknaditi duplo u subotu bas me zanima koje su cifre kod hrvata bile dan nakon bojkota jel u sedmicnom prosjeku veca kupovina bila
QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:13to si u pravu sigurno ce tako biti al sute balije hinjske da idu u sumsku da se podmiruju odu krisom i ne pricaju u raji da idu tamo..pa gdje ces to raditi ja ne mogu da vjerujem koliko ovaj narod nema trun dostojanstva samo da je njegovoj guzici dobro taj dan i puca mu **** za ostalo sve eto na to se svela ova drzava i drustvo
Krepat će balija ako ne ode. I dao Bog da pokrepaju svi koji idu tamo. Jbt šta je problem otići u subotu, uzeti šta treba? Pa gdje cijela Njemačka ide nedjeljom?DamirT je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:22QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:13to si u pravu sigurno ce tako biti al sute balije hinjske da idu u sumsku da se podmiruju odu krisom i ne pricaju u raji da idu tamo..pa gdje ces to raditi ja ne mogu da vjerujem koliko ovaj narod nema trun dostojanstva samo da je njegovoj guzici dobro taj dan i puca mu **** za ostalo sve eto na to se svela ova drzava i drustvo![]()
Bit ce kao i za neradnu nedjelju. Jbt zar se ne mogu strpiti 1 dan bez kupovine. Nece propasti svijet ako ne kupe taj dan stvari za kucu...
Kakvi smo, ne bi me cudilo da promet bude jos veci taj danMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:31Krepat će balija ako ne ode. I dao Bog da pokrepaju svi koji idu tamo. Jbt šta je problem otići u subotu, uzeti šta treba. Pa gdje cijela Njemačka ide nedjeljom?DamirT je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:22QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jan 2025, 23:13to si u pravu sigurno ce tako biti al sute balije hinjske da idu u sumsku da se podmiruju odu krisom i ne pricaju u raji da idu tamo..pa gdje ces to raditi ja ne mogu da vjerujem koliko ovaj narod nema trun dostojanstva samo da je njegovoj guzici dobro taj dan i puca mu **** za ostalo sve eto na to se svela ova drzava i drustvo![]()
Bit ce kao i za neradnu nedjelju. Jbt zar se ne mogu strpiti 1 dan bez kupovine. Nece propasti svijet ako ne kupe taj dan stvari za kucu...