Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2013, 00:29

youngredcomps je napisao/la:
Sage je napisao/la:Zar nisu mogli napravit malom majicu sa brojem 10?
mali glumi persia,sta je ovo ajax trazi samo 17 mil funtica,to bi nasi trebali da iskesiraju,kad su mogli za xavia dat 15 milkica da im grije klupu,moraju i za ovog momka dat tih 17.

Njemu je zadnja godina ugovora, ali za njega se definitivno isplati uložiti te pate. 25 miliona funti Eriksen i Toby ( nekakvo zafrkano prezime pa ću mu tepati sa Toby ) plus Assaidi i je odličan deal za nas.
Preostale pare uložiti u rezervnog lijevog beka i desno krilo i to je to.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 11 apr 2013, 00:40

Henderson je napisao/la:

Njemu je zadnja godina ugovora, ali za njega se definitivno isplati uložiti te pate. 25 miliona funti Eriksen i Toby ( nekakvo zafrkano prezime pa ću mu tepati sa Toby ) plus Assaidi i je odličan deal za nas.
bolje da preostale pare ulozimo u rezevnog desnog beka ,buduci da glen moze krpiti lijevu stranu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2013, 00:44

Henderson je napisao/la:

bolje da preostale pare ulozimo u rezevnog desnog beka ,buduci da glen moze krpiti lijevu stranu
Vraća se Kelly, Wisdom a Flanagan i McLaughlin su tu da pripomognu. Dosta je desnih bekova, daj nam lijevih, jer imamo samo jednog u ekipi.Često se u zadnje vrijeme spominje Aogo, mada nisu isključena ni ona dva igrača iz Feyenoorda.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 11 apr 2013, 01:00

Henderson je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Vraća se Kelly, Wisdom a Flanagan i McLaughlin su tu da pripomognu. Dosta je desnih bekova, daj nam lijevih, jer imamo samo jednog u ekipi.Često se u zadnje vrijeme spominje Aogo, mada nisu isključena ni ona dva igrača iz Feyenoorda.
to ce biti igracina.nisam ga nesto pretjerano gledao,al ono sto sam uspio pogledat-dobar je
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 apr 2013, 12:29

slika

:lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2013, 13:12

Evo i Brendan napokon shvatio da Liverpool neće igrati u Evropi naredne sezone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2013, 13:15

Još reče kao neće biti nikakva šteta što ćemo propustiti. Pa čovječe nismo Swansea, nit Wigan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2013, 13:33

Carlo je napisao/la:Još reče kao neće biti nikakva šteta što ćemo propustiti. Pa čovječe nismo Swansea, nit Wigan.
I nismo, obje te ekipe će najvjerovatnije igrati EL naredne sezone. :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2013, 15:03

Henderson je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Još reče kao neće biti nikakva šteta što ćemo propustiti. Pa čovječe nismo Swansea, nit Wigan.
Uh :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2013, 18:20

Zodiac je napisao/la:slika

:lol:

Mogli bi ovog prodati Bayernu za 40 miliona eura a pravog Suareza ostaviti u Liverpoolu pod drugim imenom. Zar je problem za Južnoamerikanca da u 25-toj godini sazna kako ima brata blizanca? :mrgreen:
Oni su majstori za pisanje ovakvih scenarija. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 apr 2013, 20:58

Henderson je napisao/la:
dobar, dobar
jos kad nam casillas dođe na ljetnom :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 12 apr 2013, 01:01

Ashley Williams: "As a kid, I was a fanatical Liverpool fan —John Barnes crazy," said the centre-back.

"I think I was supposed to support Villa in my area, but I just used to love John Barnes.

"I met him once at Stockport, and I'd like to meet him again, just to have a chat with him.

"He's one of the reasons, along with my dad, that I started playing football.

"He was just a good player.

evo nama pojacanja, nije ni dosao a vec se ulizuje navijacima :lol:
LIVERPOOL FC

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 apr 2013, 01:22

Dajte nemojte biti smjesni, bolje da igramo Euro ligu nego da je ne igramo, sto finansijski, sto ce priliku dobiti vise igraca da igra, sto cemo cesce moci pratiti sveti nam klub, sto ce se ekipa vise uigrati. Pa kad bi osvjili EL imali bi 30-40 milki od uefe, tv prava, ulaznica itd. Za te pare mozemo dovesti world class igraca.

Sto se tice pojacanja za sljedecu sezonu, Skrtel 90% ide (za 10tak miliona) i Coatez na posudbu ili ce biti prodat. Znaci da cemo dovesti 2 stopera od kojih ce jedan najvjerovatnije biti Ashley Williams a drugi mora biti neki vrh igrac za prve postave da sa Aggerom igra, ionako 3 stopera trebaju timu da se rotiraju.

Lucas Leiva produzio ugovor sto je dobra stvar, ja mislim da njemu nece smetati da nekad i sjedi na klupi i da igra po potrebi..

Brine me samo pozicija desnog krila Downing nije dorastao koliko god se on trudio, sreca pa Coutinja dovedosmo bar smo jedno krilo rjesili. Mislim da bi Rodgersu najpametnije bilo da za 30tak milki dovesti neko razorno krilo recimo Munaina,Navasa ili nekog dokazanog. Bit ce bolje ba samo lagano. YNWA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 apr 2013, 01:36

Ovako je trenutno prema tranfermarketu:

1. Toby Alderweireld CB 24 godine 29%
2. Christian Eriksen AM 21 godina 28%
3. Henrikh Mkhitaryan AM 24 godine 23%

A ljeto još nije ni blizu. :mrgreen: Kakvih nas samo još promjena očekuje. :)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2013, 10:42

Izgleda da se velike promjene spremaju za iduću sezonu, što vjerovatno znači da će se i ona žrtvovati za pronalazak i uigravanje prave ekipe :ugeek:

Ispravite me ako griješim :)
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 apr 2013, 10:53

gio10 je napisao/la:Izgleda da se velike promjene spremaju za iduću sezonu, što vjerovatno znači da će se i ona žrtvovati za pronalazak i uigravanje prave ekipe :ugeek:

Ispravite me ako griješim :)
Je li se to već sprema odbrana za Rodgersa? :mrgreen:
Liverpool and Arsenal will battle it out for £12mil-rated Ashley Williams. Liverpool are confident he will choose Anfield because of his connection with Rodgers and him being a boyhood Liverpool fan. (Guardian, Telegraph, Mail, Mirror)
Rodgers za Guardian:

"I think it's very important to get players in as quick as we possibly can," he said in the Guardian. "I think we will be in a much stronger place [than last summer] because we have much of the structure of the team already done so it's about sprinkling more quality into it and a bit more depth and I'm confident we can do that.
Everyone is working very hard and everyone is in unison with what we are trying to do. I believe if we get some good work done early it helps start well at the start of next season.
"
He added: "The recruitment team has regular meetings now to establish where we are in terms of the targets. There is a process we go through and there is still some work to do and I am confident we have a pattern of work, the players are there and it's about the availability and the players we can afford."

Sviđa mi se što hoće pojačanja odmah, a ne da se čeka zadnji trenutak pa da igrači neuigrani uđu u sezonu.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 12 apr 2013, 11:01

BR prica besmislice, trazi nove igrace, a igrace koje je doveo su sve samo ne pojacanja, sad ce mu opet dozvoliti da trosi i dovodi.
Sahin, Allen, Borini, Asaidi...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2013, 11:06

@Henderson Ne priprema se odbrana Rodgersa već će se dovoditi puno igrača i to na različitim pozicijama, sudeći po špekulacijama :r
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2013, 11:06

dobro je to kod rodgersa sto se ne voli peglati po 3 mjeseca sa igracem pa zadnji dan dovesti nekog... al ako daju desetak miliona za williamsa kao sto se prica onda sav ovaj napredak pada u vodu.
sto se europa lige tice mene stvarno ne interesuje to takmicenje ni trunkice.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 apr 2013, 11:17

fera je napisao/la:dobro je to kod rodgersa sto se ne voli peglati po 3 mjeseca sa igracem pa zadnji dan dovesti nekog... al ako daju desetak miliona za williamsa kao sto se prica onda sav ovaj napredak pada u vodu.
sto se europa lige tice mene stvarno ne interesuje to takmicenje ni trunkice.
Ko fol 8 miliona funti se sada spominje, no nebitno. Ja bih volio da igramo EL samo zato što bi i radnim danima gledao Liverpool, ni zbog čega drugog.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.