FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coach22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coach22 » 02 avg 2013, 00:46

Bandovića pod hitno na klupu , bolji je Almin , mlad je perspektivan ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 avg 2013, 01:06

Coach22 je napisao/la:Bandovića pod hitno na klupu , bolji je Almin , mlad je perspektivan ...
Ma ko je perspektivan, bolje da stavis hrast na go nego njega.....Bandovicu treba samo izbiti iz glave da se ne zajebava kad mu vrate loptu....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 avg 2013, 01:37

ipetm je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Koji ste vi pehovi. Htjeli vi priznat ili ne, ono Koševo je ukleto. Bilo da igra Željo, Repka ili Sarajevo, velike utakmice su se uvijek nesretno gubile.
Ma mi smo prokockali prolaz najprije u Tirani.
I pored svih grešaka, Bandovića najprije, krivac za vaš poraz po meni je neuigranost. Kukesi je u prvoj utakmici bio postavljen jako loše, ni gore ni dole, da je Sarajevo bilo uigranije to i sigurno iskoristili. Na Koševu je druga priča, Kukes je bio odlično postavljen sa jasnim ciljem, vama falilo i sreće ali to je to ukleto Koševo. =D

Kad sam već došao na temu a rijetko dolazim da i prognoziram malo. Pored Širokog ponovo ćete vi biti nama jedina prijetnja jer je liga loša, nikad lošija. Gledao sam vas protiv Famosa, Travančić bi mogao (ako se uozbilji i lova mu ne udari u mali mozak) postati ključan igrač Odavno nisam vidio onako sposobnoh tehničara na našim terenima. Dribling i šut odličan. Pored njega forsirat Radovca za kojeg znam da mu je fudbal najbitniji i da vrijedno radi. Sve u svemu, jedva čekam 14. kolo i veliku utakmicu.
Ma kakogod, ta priča je završena. Jedina mi je briga sad nedjelja, pobjeda mora doći... i da vidim kako će to sve izgledati sa Komazecom i Travančićem u ekipi. Ako ova dvojica kliknu, moćemo pričati o borbi za titulu.
Ja mislim da je Široki najozbiljniji kandidat, imaju po meni najbolje selektiranu ekipu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2013, 01:48

Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 avg 2013, 01:48

ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno :lol: :lol: :lol:
o čemu pričaš?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2013, 01:53

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno :lol: :lol: :lol:
o čemu pričaš?
Gosp. Dzeko Muminovic ce izgleda biti nesto u klubu kako je krenulo :D :D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 avg 2013, 01:54

ado-hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
o čemu pričaš?
To bi baš bio odron.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2013, 01:59

Kako sam cuo od ljudi bliskih klubu sad ti je on u nekim menadzerskih vodama, bio je na pressici kad je potpisivao Travancic, izgleda da je menadzer i Adilovicu golmanu, tako vrti se oko ZE kantona i tih igraca...ako udje i bude se vrtio oko kluba lose nam se pise :?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 avg 2013, 02:03

ado-hz je napisao/la:Kako sam cuo od ljudi bliskih klubu sad ti je on u nekim menadzerskih vodama, bio je na pressici kad je potpisivao Travancic, izgleda da je menadzer i Adilovicu golmanu, tako vrti se oko ZE kantona i tih igraca...ako udje i bude se vrtio oko kluba lose nam se pise :?
Ja sam cuo da je Travancicu menadzer ovaj Cosic sto nam je danas postao sponzor, nadam se da se vise nece ponoviti greska sa IR, ova uprava ima i dosta greski....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2013, 02:15

Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 avg 2013, 02:23

ado-hz je napisao/la:Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili :D
Ma nisu valjda toliko ludi ovi u upravi.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 02 avg 2013, 03:14

ipetm je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Koji ste vi pehovi. Htjeli vi priznat ili ne, ono Koševo je ukleto. Bilo da igra Željo, Repka ili Sarajevo, velike utakmice su se uvijek nesretno gubile.
Ma mi smo prokockali prolaz najprije u Tirani.

I pored svih grešaka, Bandovića najprije, krivac za vaš poraz po meni je neuigranost. Kukesi je u prvoj utakmici bio postavljen jako loše, ni gore ni dole, da je Sarajevo bilo uigranije to i sigurno iskoristili. Na Koševu je druga priča, Kukes je bio odlično postavljen sa jasnim ciljem, vama falilo i sreće ali to je to ukleto Koševo. =D

Kad sam već došao na temu a rijetko dolazim da i prognoziram malo. Pored Širokog ponovo ćete vi biti nama jedina prijetnja jer je liga loša, nikad lošija. Gledao sam vas protiv Famosa, Travančić bi mogao (ako se uozbilji i lova mu ne udari u mali mozak) postati ključan igrač Odavno nisam vidio onako sposobnoh tehničara na našim terenima. Dribling i šut odličan. Pored njega forsirat Radovca za kojeg znam da mu je fudbal najbitniji i da vrijedno radi. Sve u svemu, jedva čekam 14. kolo i veliku utakmicu.

Ma kakogod, ta priča je završena. Jedina mi je briga sad nedjelja, pobjeda mora doći... i da vidim kako će to sve izgledati sa Komazecom i Travančićem u ekipi. Ako ova dvojica kliknu, moćemo pričati o borbi za titulu.
Ja mislim da je Široki najozbiljniji kandidat, imaju po meni najbolje selektiranu ekipu.
Slazem se s tobom. Najbolja ekipa u PL je Siroki, a druga najbolja kao svake sezone je ekipa Sarajeva,, ove godine strasno selektirana. ;)

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 02 avg 2013, 03:33

ado-hz je napisao/la:Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili :D
Sarajevo se nikada nece ugasiti..bilo je i prije grobara, al su neslavno zavrsili..a ove price oko Muminovica,Cosica su price cula kazala..mahalanja. opet zivi bili pa vidjeli sta ce se dalje desavati..moja zelja da sto prije krenu aktivnosti oko akademije.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 02 avg 2013, 03:35

budzak je napisao/la:
Sarajevo se nikada nece ugasiti..bilo je i prije grobara, al su neslavno zavrsili..a ove price oko Muminovica,Cosica su price cula kazala..mahalanja. opet zivi bili pa vidjeli sta ce se dalje desavati..moja zelja da sto prije krenu aktivnosti oko akademije.
Pa ko je doveo Adilovica da brani nego on. On je uvijek tu iz sjenke...

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 02 avg 2013, 04:06

ado-hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
o čemu pričaš?
Idi šamaraj paprike negdje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2013, 07:45

Najveci dušmani smo,mi sami sebi. :oops: Cim pocnu lijepe vijesti,odmah se backa koska da se sve razjebe.Menadzera ce uvjek biti tu,oko kluba,ne samo u FK.Sarajevu, vec u svim klubovima svijeta.Muminovic nece vise nikad biti u Upravi Sarajeva,a to sto se kao menadzer nekih igraca nalazi tu kad su presice, to je nesto drugo.Kad nesto pisemo daj ljudi da je to bude provjereno,a ne rekla kazala,da ispadnemo kao nesto vazni,da smo upuceni u stanje u klubu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 avg 2013, 10:50

Kako rece Husref Komazec pocinje vjerovatno u prvih 11 a Travancic s klupe.

slika
1946

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 02 avg 2013, 11:54

Nemoj da lupamo i sami sebi skacemo u stomak. Dzeka nece biti nista u klubu, vec je tu bio zato sto ima svoje veze pa je vjerovatno i za Travancica uradio nesto korisno. Adi Adilovica je on doveo i momak je zasluzeno u to vrijeme branio, nikako se on ne moze porediti sa Irfanom jer se nece i ne moze mjesati u neke stvari dublje, nema on slifa za to.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 avg 2013, 11:55

A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 avg 2013, 11:59

Head je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
John Cena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 13 gostiju.