FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bandovića pod hitno na klupu , bolji je Almin , mlad je perspektivan ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Ma ko je perspektivan, bolje da stavis hrast na go nego njega.....Bandovicu treba samo izbiti iz glave da se ne zajebava kad mu vrate loptu....Coach22 je napisao/la:Bandovića pod hitno na klupu , bolji je Almin , mlad je perspektivan ...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma kakogod, ta priča je završena. Jedina mi je briga sad nedjelja, pobjeda mora doći... i da vidim kako će to sve izgledati sa Komazecom i Travančićem u ekipi. Ako ova dvojica kliknu, moćemo pričati o borbi za titulu.ipetm je napisao/la:I pored svih grešaka, Bandovića najprije, krivac za vaš poraz po meni je neuigranost. Kukesi je u prvoj utakmici bio postavljen jako loše, ni gore ni dole, da je Sarajevo bilo uigranije to i sigurno iskoristili. Na Koševu je druga priča, Kukes je bio odlično postavljen sa jasnim ciljem, vama falilo i sreće ali to je to ukleto Koševo. =DVanBasten je napisao/la:Ma mi smo prokockali prolaz najprije u Tirani.ipetm je napisao/la:Koji ste vi pehovi. Htjeli vi priznat ili ne, ono Koševo je ukleto. Bilo da igra Željo, Repka ili Sarajevo, velike utakmice su se uvijek nesretno gubile.
Kad sam već došao na temu a rijetko dolazim da i prognoziram malo. Pored Širokog ponovo ćete vi biti nama jedina prijetnja jer je liga loša, nikad lošija. Gledao sam vas protiv Famosa, Travančić bi mogao (ako se uozbilji i lova mu ne udari u mali mozak) postati ključan igrač Odavno nisam vidio onako sposobnoh tehničara na našim terenima. Dribling i šut odličan. Pored njega forsirat Radovca za kojeg znam da mu je fudbal najbitniji i da vrijedno radi. Sve u svemu, jedva čekam 14. kolo i veliku utakmicu.
Ja mislim da je Široki najozbiljniji kandidat, imaju po meni najbolje selektiranu ekipu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno

o čemu pričaš?ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()
Gosp. Dzeko Muminovic ce izgleda biti nesto u klubu kako je krenuloVanBasten je napisao/la:o čemu pričaš?ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()

To bi baš bio odron.ado-hz je napisao/la:Gosp. Dzeko Muminovic ce izgleda biti nesto u klubu kako je krenuloVanBasten je napisao/la:o čemu pričaš?ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam cuo od ljudi bliskih klubu sad ti je on u nekim menadzerskih vodama, bio je na pressici kad je potpisivao Travancic, izgleda da je menadzer i Adilovicu golmanu, tako vrti se oko ZE kantona i tih igraca...ako udje i bude se vrtio oko kluba lose nam se pise 

Ja sam cuo da je Travancicu menadzer ovaj Cosic sto nam je danas postao sponzor, nadam se da se vise nece ponoviti greska sa IR, ova uprava ima i dosta greski....ado-hz je napisao/la:Kako sam cuo od ljudi bliskih klubu sad ti je on u nekim menadzerskih vodama, bio je na pressici kad je potpisivao Travancic, izgleda da je menadzer i Adilovicu golmanu, tako vrti se oko ZE kantona i tih igraca...ako udje i bude se vrtio oko kluba lose nam se pise
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili 

Ma nisu valjda toliko ludi ovi u upravi.ado-hz je napisao/la:Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili
Slazem se s tobom. Najbolja ekipa u PL je Siroki, a druga najbolja kao svake sezone je ekipa Sarajeva,, ove godine strasno selektirana.ipetm je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ma mi smo prokockali prolaz najprije u Tirani.ipetm je napisao/la:Koji ste vi pehovi. Htjeli vi priznat ili ne, ono Koševo je ukleto. Bilo da igra Željo, Repka ili Sarajevo, velike utakmice su se uvijek nesretno gubile.
I pored svih grešaka, Bandovića najprije, krivac za vaš poraz po meni je neuigranost. Kukesi je u prvoj utakmici bio postavljen jako loše, ni gore ni dole, da je Sarajevo bilo uigranije to i sigurno iskoristili. Na Koševu je druga priča, Kukes je bio odlično postavljen sa jasnim ciljem, vama falilo i sreće ali to je to ukleto Koševo. =D
Kad sam već došao na temu a rijetko dolazim da i prognoziram malo. Pored Širokog ponovo ćete vi biti nama jedina prijetnja jer je liga loša, nikad lošija. Gledao sam vas protiv Famosa, Travančić bi mogao (ako se uozbilji i lova mu ne udari u mali mozak) postati ključan igrač Odavno nisam vidio onako sposobnoh tehničara na našim terenima. Dribling i šut odličan. Pored njega forsirat Radovca za kojeg znam da mu je fudbal najbitniji i da vrijedno radi. Sve u svemu, jedva čekam 14. kolo i veliku utakmicu.
Ma kakogod, ta priča je završena. Jedina mi je briga sad nedjelja, pobjeda mora doći... i da vidim kako će to sve izgledati sa Komazecom i Travančićem u ekipi. Ako ova dvojica kliknu, moćemo pričati o borbi za titulu.
Ja mislim da je Široki najozbiljniji kandidat, imaju po meni najbolje selektiranu ekipu.

Sarajevo se nikada nece ugasiti..bilo je i prije grobara, al su neslavno zavrsili..a ove price oko Muminovica,Cosica su price cula kazala..mahalanja. opet zivi bili pa vidjeli sta ce se dalje desavati..moja zelja da sto prije krenu aktivnosti oko akademije.ado-hz je napisao/la:Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili
Pa ko je doveo Adilovica da brani nego on. On je uvijek tu iz sjenke...budzak je napisao/la:Sarajevo se nikada nece ugasiti..bilo je i prije grobara, al su neslavno zavrsili..a ove price oko Muminovica,Cosica su price cula kazala..mahalanja. opet zivi bili pa vidjeli sta ce se dalje desavati..moja zelja da sto prije krenu aktivnosti oko akademije.ado-hz je napisao/la:Daj boze da nistaod toga nije tacno, jer ja znam da se on uvijek motao oko kluba, eh ako on udje on ce zadnji i da svjetlo ugasi kad budemo raspali i ugasili
Idi šamaraj paprike negdje.ado-hz je napisao/la:Gosp. Dzeko Muminovic ce izgleda biti nesto u klubu kako je krenuloVanBasten je napisao/la:o čemu pričaš?ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ado-hz je napisao/la:Otjeras jednog Irfana dodje drugi u klub jos gori...hahahaha....strasno![]()
![]()
Najveci dušmani smo,mi sami sebi.

Nemoj da lupamo i sami sebi skacemo u stomak. Dzeka nece biti nista u klubu, vec je tu bio zato sto ima svoje veze pa je vjerovatno i za Travancica uradio nesto korisno. Adi Adilovica je on doveo i momak je zasluzeno u to vrijeme branio, nikako se on ne moze porediti sa Irfanom jer se nece i ne moze mjesati u neke stvari dublje, nema on slifa za to.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
John CenaHead je napisao/la:A ebo majku ovaj Komazec mi na nekog lici al' nikako da skontam na koga.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.