Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 09 apr 2013, 18:38

keno94 je napisao/la:ne kazem ja da je on los u posljednje vrijeme, ali i cijeli stoke je los. ono sto hocu da kazem je da ako jedan golman begovicevog kalibra ode za 4mil, sto je za danasnje vrijeme sitnica, onda ne vidim razlog zasto ga nasi ne bi doveli
Stoke je primio ove sezone 39 golova što ih svrstava na šesto mjesto najboljih odbrana lige. Bili bi još bolji da nisu primili 22 gola od prvog januara. U Stoku je napad najlošiji i nalaze se po broju postignutih golova na zadnjem mjestu.
Vjeruj mi da sada između Reine i Bega bih uvijek izabrao Reinu. To je moje mišljenje.

Feyenoord football chief Martin van Geel says they're prepared to sell defender Bruno Martins Indi this summer.
The youngster is being tracked by Liverpool and Tottenham leading up to the summer market.
"If there is a club, for example, that wants to buy Bruno Martins Indi and they come with an offer we cannot refuse, we'll know exactly what we should do (in terms of buying a replacement)," revealed Van Geel.
Along with Martins, Algemeen Dagblad says Liverpool and Spurs are also following his defensive teammate Stefan de Vrij.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 apr 2013, 23:41

Henderson je napisao/la:
keno94 je napisao/la:jos im scezsny branio

"Stoke goalkeeper Asmir Begovic is a £4million summer target for Fulham. (Daily Mirror)"
kad bi otisao u fulham za ovako male pare onda ovi nasi nek se komotno ubiju, mada sumnjam da bi on otisao u fulham, nista vise od steka mu ne mogu ponuditi

Koliko bi ti dao miliona za golmana koji je u posljednjih 12 utakmica primio 22 gola?
Nisi mene pitao al' ja bih dao 4+ miliona bez ikakvog razmišljanja, za mene Reina kao golman više ne postoji, nakon one greške protiv Citya nemam nikakva osjećanja prema njemu. "Ispoštovat" ću ga dok je golman Liverpoola i ne bih ga preporučio nikome, ali kad-tad hvala Bogu mora i on otići.
Za mladog golmana kakav je Begović 4 mil. je SMIJEŠNA cijena !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 apr 2013, 23:58

Sretan rođendan Fowleru.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2013, 00:38

Nisi mene pitao al' ja bih dao 4+ miliona bez ikakvog razmišljanja, za mene Reina kao golman više ne postoji, nakon one greške protiv Citya nemam nikakva osjećanja prema njemu. "Ispoštovat" ću ga dok je golman Liverpoola i ne bih ga preporučio nikome, ali kad-tad hvala Bogu mora i on otići.
Za mladog golmana kakav je Begović 4 mil. je SMIJEŠNA cijena !
Pepe Reina je najbolji golman kojeg je Liverpool imao u njegovoj historiji i on zaslužuje zbog toga svaki respect. Reina je na trećem mjestu po CS iza Clemensa i Gobleara, ali ima duplu manje odigranih utakmica od njih.
Ray Clemence 665 utakmice 323 CS ukupno ( Liga 470 utakmica 226 CS)
Bruce Grobbelaar 628 utakmica 267 CS ukupno ( Liga 440 utakmica 184 CS );
Pepe Reina 384 utakmice 171 CS ukupno ( Premiership 276 utakmica 128 CS).
Još trebaš imati na umu da su ova dva prva golmana branili u zlatno vrijeme Liverpoola.
Ove sezone to izgleda ovako:
1. Manchester City 31 14 45.1%
2. Liverpool 32 12 37.5%
3. Chelsea 31 11 35.4%
4. Manchester United 31 11 35.4%
5. Arsenal 31 10 32.2%
6. Stoke City 32 10 31.2%
7. West Ham United 31 9 29.0%
8. Norwich City 32 9 28.1%
9. Sunderland 32 9 28.1%
10. Swansea City 32 8 25.0%
11. Fulham 31 7 22.5%
12. Tottenham Hotspur 32 7 21.8%
13. West Bromwich Albion 32 7 21.8%
14.Everton 31 6 19.3%
15. Queens Park Rangers 32 6 18.7%
16. Southampton 32 6 18.7%
17. Wigan Athletic 31 5 16.1%
18. Aston Villa 32 5 15.6%
19. Newcastle United 32 5 15.6%
20. Reading 32 3 9.3%

Da budemo jasni, ne volim ga ni ja. Ali kad god hoću da ga kritikujem i da mu psujem samo postavim sebi jedno pitanje kada smo mi izgubili na penale a on branio? West Ham finale FA Cupa donio nam je on trofej, Chelsea na penal u LP on nam je donio prolaz, Cardiff na penale on nam je donio trofej ...

Što se tiče Bega, svaka njemu čast, ali ako bih već dovodio golmana za Reininu zamjenu onda bi to bio Ter Stegen a ne Beg.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2013, 00:39

Već je neko i prije napisao, Liverpool ima većih problema od golmanske pozicije. Reina vjerovatno i nije zaslužio da se nakon jedne lošije sezone tek tako 'nogira'. Ja bih iskreno volio da umjesto njega dođu Beg ili Stegen, ali vjerovatno od toga nema ništa.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 apr 2013, 01:01

Da je barem jednu losiju sezonu Reina imao pa da mu se oprosti ali to nije slucaj,vec je tako zadnje 2--3 godine mislim da bi promjena u odbrani i na golmanskoj poziciji unaprijedila igru tima,mislim da bi bili kvalitetniji...Godinama se vuce ista odbrana bez ikakvih poboljsanja sve isto nekad i gore" od zla oca od gore materine"...Da bar igramo dobro i da smo za to vrijeme bili uvijek u Lp i u borbi za titulu pa hajde nebi se imalo sta prigovoriti ali ovako mislim da nema smisla vise vjerovati igracima koji trenutno brane gol Lverpoola,mislim da su potrosili sve kredite kod navijaca...Rodgers ce garant praviti rekonstrukciju u odbrani ako ne cijelu onda bar pola odbrane...Stvoriti dobru konkurenciju uz dolazak par kvalitetnih i mladih igraca...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 apr 2013, 11:12

Henderson je napisao/la:Da budemo jasni, ne volim ga ni ja. Ali kad god hoću da ga kritikujem i da mu psujem samo postavim sebi jedno pitanje kada smo mi izgubili na penale a on branio? West Ham finale FA Cupa donio nam je on trofej, Chelsea na penal u LP on nam je donio prolaz, Cardiff na penale on nam je donio trofej ...

Što se tiče Bega, svaka njemu čast, ali ako bih već dovodio golmana za Reininu zamjenu onda bi to bio Ter Stegen a ne Beg.
U ovoj meču protiv Cardiffa nije ni dotakao loptu u penal seriji :mrgreen: loši su bili izvođači penala...
Al' da ne idemo dalje sa ovim, ja sam svoje rekao. I siguran sam da ćemo još bodova i bodova zijaniti njegovim greškama.
Slažem se da bi i Ter Stegen bio odličan izbor, al' priča je bila o Begu ;)
-CaptainFantastic08-

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 10 apr 2013, 11:35

Coutinho igrac mjeseca marta :) a sto se Reine tice Rizo je to najbolje objasnio covjek od kada se vratio na go brani odlicno i sigurno ce tu biti i sledecu sezonu a mozda i duze
LIVERPOOL FC

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 apr 2013, 11:47

Ja evo malo prije čitam da Stoke želi 15 miliona funti za Asmira. Hajd, znam da je pretjerano. Kakvih 10 bi bilo taman.

Al' Reina ni meni nije nešto plaho loš golman. Ja sam i dalje uvjeren da će on svoju formu vratiti. I kad je u najboljoj formi on je za mene u top 5 golmana svijeta, tj. u onoj formi koju je imao.

Ja bih mu i dalje vjerov'o i počeo razmišljati kako da sredim situaciju na ostalih deset mjesta da sam namjesto Rodgersa.

Dva ili tri mjesta su problem. Ostalo Liverpool ima na nivou prvih pet ekipa. I širina. Tottenham doduše isto nema veliku širinu, al' Liverpool ima manju. I tu bih da čestitam Brendanu jer je uradio odličan posao. Malo je fulao sa transferima, a ekipu je proširio i iznutra, iz akademije i dizanjem forme i samopuzdanja pojedinaca.

Ja ne bih bio iznenadjen da Liverpool naredne sezone vidim u borbi za ligu prvaka. I ne bih bio iznenadjen dramatičnijom situacijom - da Liverpool u naredne tri ili četri sezone vidim na vrhu Premiershipa. Mislim da Liverpool sa Brendanom ima potencijala za takvo što.

Sada je Liverpool u nastajanju i nije se teško smijati ovakvim riječima jer rezultata ni na vidiku, al' rezultati će doći. Ja sam uvjeren i bolji nego što očekujemo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2013, 11:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Već je neko i prije napisao, Liverpool ima većih problema od golmanske pozicije. Reina vjerovatno i nije zaslužio da se nakon jedne lošije sezone tek tako 'nogira'. Ja bih iskreno volio da umjesto njega dođu Beg ili Stegen, ali vjerovatno od toga nema ništa.
pisao sam to ja a i jos neki i to je cinjenica da mi imamo toliko rupa da nam golmana i ne dolazi u obzir mijenjati :D
ja bi casillasa doveo :D prije cemo njega dovesti nego ter stegena. sto se tice begovica rizo kaze propo ko zeton... ja kazem nista novo. prosle sezone je stoke isto imao losu seriju i tada se pricalo kako je bega propao pa se on vratio i bio odlican odma poslije toga. ne treba zuriti sa zaključcima tek tako.
kad bi ta cijena od 4 miliona bila istinita trebali bi ga mi dovesti pa nek se bori sa reinom za mjesto u timu. i spanac bi sigurno bio bolji da ima neku konkurenciju.

sto se reine tice po meni ne moze se reci da je imao jednu losiju sezonu nego par njih u najmanju ruku.
brani on solidno u zadnje vrijeme al gerrard i lucas su vec 2 utakmice u nizu izbili loptu sa linije i spasili spanca tako da i njima treba odati priznanje :D
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2013, 12:38

slika

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2013, 16:37

Čestitke Coutinhu, zasluženo. 8-)

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 apr 2013, 16:53

da se razumijemo, nisam ja mislio da beg bude prvi golman, odnosno o prodaji reine. rekao sam da za tih 4mil(iako cisto sumnjam u takvu cifru) bi se trebao dovest jer reina odavno nema neke konkurencije, kako god da je igrao bio bi prvi golman
cestitke coutinhu, zasluzio je to
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 apr 2013, 18:03

slika

Iz vedra neba, Lucas Leiva produžio ugovor sa Liverpoolom. :o

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 apr 2013, 19:24

http://www.hrsport.net/kolumne/459507/n ... -za-njega/" onclick="window.open(this.href);return false;

"Prije nego bacimo pogled na najljepše pogotke kola, s Otoka ćemo preseliti puno južnije, skroz do srca Bosne i Hercergovine. Naime, u Sarajevu je proteklog vikenda održano prvo regionalno okupljanje navijača Liverpoola, na kojem je bilo oko 200 navijača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Osim što su grupnom terapijom pokušali pomoći jedni drugima u teškim trenucima, veselo je društvo u crvenim dresovima organiziralo i zajedničko gledanje utakmice između Liverpoola i West Hama prije koje su, kako tvrde svjedoci, zajednički otpjevali i himnu "You'll Never Walk Alone".
Za svaku pohvalu valja istaknuti da je okupljanje bilo i humanitarne prirode, pa je organizirana i tombola, a prikupljeni novac doniran udruzi "DOBRO". Sklopljena su brojna nova poznanstva, razmijenjene tehnike mirenja sa situacijom, a Engleskom pacijentu ostaje žal zbog propuštene prigode da popije pivo i batine od 200 navijača, ali i uživo svjedoči frustracijama dok Liverpool igra 0:0 s West Hamom! "
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 apr 2013, 19:41

Sretan rođendan legendi Ianu Callaghanu !
slika
-CaptainFantastic08-

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 10 apr 2013, 21:19

Zar nisu mogli napravit malom majicu sa brojem 10?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 apr 2013, 22:24

[youtube][/youtube]
Oplakah :lol:
Ne znam jel' bilo prije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2013, 23:39

U subotu prenos utakmice na BHT, napokon. :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 apr 2013, 23:42

Sage je napisao/la:Zar nisu mogli napravit malom majicu sa brojem 10?
mali glumi persia,sta je ovo ajax trazi samo 17 mil funtica,to bi nasi trebali da iskesiraju,kad su mogli za xavia dat 15 milkica da im grije klupu,moraju i za ovog momka dat tih 17.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.