FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nego, kakav je Thiago ove sezone, citam da je najbolje ocijenjeni igrac Bundeslige i da vam je opet glavni igrac..
-
- Kontakt:
Najbolji igrac,najkonstantnijiFurymaker je napisao/la:Nego, kakav je Thiago ove sezone, citam da je najbolje ocijenjeni igrac Bundeslige i da vam je opet glavni igrac..
nudi nam se gnabri... 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Martinez, Robben, Vidal, Coman svi povrijedjeni...
Martinezova "povredica" se razvuce na evo vec nekoliko mjeseci, Robben standardno 30min potrebno za povredu
Martinezova "povredica" se razvuce na evo vec nekoliko mjeseci, Robben standardno 30min potrebno za povredu
Stern des Südens
Tačnije, oko 20 dana.proFCB je napisao/la: Martinezova "povredica" se razvuce na evo vec nekoliko mjeseci
-
- Kontakt:
Vidal ce nam najvise faliti ,njegovu trku i agresiju nemamo s kime pokriti,takvi igraci su kljucni u ovakvim derbijima.Eventualno bi to mogao sanchez ali on djeluje izgubljen u svemiru.
Za robbena smo se vec navikli,a coman i martinez su ionako u drugom planu,ne daj boze da nam se povrijedi netko od stopera sutra
Za robbena smo se vec navikli,a coman i martinez su ionako u drugom planu,ne daj boze da nam se povrijedi netko od stopera sutra
-
- Kontakt:
Sutra definitivno bez Martineza, Comana i Robbena dok su pod znakom pitanja Costa i Vidal i nije sigurno da li će igrati jer su se nedavno vratili sa reprezentativnih okupljanja.
Leverkusen ispustio vodstvo od 2:1, te promašili penal za 3:1. Leipzig pobjedom zasjeo na prvo mjesto što znači da nam treba pobjeda sutra da bi se vratili na prvo mjesto.
Leverkusen ispustio vodstvo od 2:1, te promašili penal za 3:1. Leipzig pobjedom zasjeo na prvo mjesto što znači da nam treba pobjeda sutra da bi se vratili na prvo mjesto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nekako ova utakmica dolazi u jako nezgodnom trenutku, utakmica je definitivno provjera naše veličine i odbrana naše časti. Nekako mi je ispod časti da nam se ponovi još jedan Hoffenheim ili Wolfsburg. Sa ovim povredama smo osakaćeni, ali trebali bi pokazati veličinu. Mislim da će sutra Muller da proradi protiv jednog od njegovih omiljenih protivnika. Pobjeda od 0-1 uz jako napetu atmosferu bi bila zadovoljavajuća.
Ja sam ubjeđen da ćemo izgubiti, ali tu je taj Carlo efekt da smo najjači kada to ljudi najmanje očekuju.
Kako god, mislim da Leipzig ostaje na prvom mjesto nakon ovog kola
Kako god, mislim da Leipzig ostaje na prvom mjesto nakon ovog kola

Bez Vidala i Robbena smo osjetno slabiji. Ako nas Ribery ne izvuce nista od bodova.
Nešto mi je ovo sve tiho pred Der Klassiker.... hmmmm.... Možda je zatišje pred buru 
No, da li se neko sjeća kada smo to bili drugi na tabeli?

No, da li se neko sjeća kada smo to bili drugi na tabeli?

Sent from my Philips Smart TV.
X2 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Odlazimo na tesko gostovanje, bez par kljucnih igraca, s pritiskom u vidu jucerasnje pobjede Leipziga, drugog mjesta na tabeli i zaostatka 3 boda. S obzirom na te stvari sve osim poraza biti ce dobar rezultat.
I ja sam uvjeren da nećemo izgubiti...Postavit će to Carlo kako treba, mogli bi ih ubiti baš kontrama, a naš najkorisniji igrač svih ovih godina (naravno Mullersekerbay je napisao/la:X2

A ja u jednoj od velikih utakmica očekujem da Carlo stavi Javija u vezu i da sviju time iznenadi, zato je za večeras šteta što on još uvijek nije spreman. U većini utakmica će Carlo na njega više računati u odbrani i tamo ga rotirati, ali u utakmicama protiv većih protivnika i ovih posebno koji vole isto posjed, to bi moglo biti jedno od ključnih oružja. Na taj način još lakše možeš prepustit protivniku posjed i doći do brzih transformacija kod osvojene lopte. Carlo je pragmatik, on to sve zna, a večeras će isto potražiti pragmatična rješenja. Nije njegova fudbalska filozofija opšte toliko komplikovana, kako bi nekad neki da to predstave.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne znam što ali ovaj Klasik me ne privlači kao prije, čekanje na isti su manja nego li u onim sezonama kad smo im bježali 20 bodova.
Ni mene, ostarilo se.sljivo je napisao/la:Ne znam što ali ovaj Klasik me ne privlači kao prije, čekanje na isti su manja nego li u onim sezonama kad smo im bježali 20 bodova.
Jedini hype kojeg imam u vezi fudbala je knock out faza LP i velika takmičenja Elfa, ostalo sve hladno.
- gerdmuller
- Kontakt:
Steta zbog Vidala i Robbena ali cemu takav pesimizam? Igramo protiv prosjecne ekipe ala Monaco koja ove sezone nema niti jednu pobjedu protiv ozbiljne ekipe:poraz od nas u Superkupu,poraz od Leipziga,Leverkusena,nerijeseno s Realom,nerijeseno s Schalkeom..
Obrani u kojoj igraju Bartra i Schmelzer moze zabiti gol bilo koja ekipa na svijetu a kamoli mi koji imamo Lewu u vrhu napada.
Obrani u kojoj igraju Bartra i Schmelzer moze zabiti gol bilo koja ekipa na svijetu a kamoli mi koji imamo Lewu u vrhu napada.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
dabogda kceri da te beg ozeni...effe_sa je napisao/la:A ja u jednoj od velikih utakmica očekujem da Carlo stavi Javija u vezu i da sviju time iznenadi
javi je briljirao na poziciji stopera(sto se mene tice, javi mora biti ispred boatenga), tako da ne vjerujem da ce ga karlo gurati u vezu.
nadamo se, je l´.
dje ste raja braco ,kaj delate ocemo li vcras da deremo dortmudnsku prćiju odnosno klopovu zaostavstinu 

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Boateng ispred i Javi-a i Hummels-a bilo koji dan.
Ako vec hocete da gurate Javi-a onda bih prije volio vidjeti njega i Boateng-a u paru nego Javi-a i Hummels-a.
Ako vec hocete da gurate Javi-a onda bih prije volio vidjeti njega i Boateng-a u paru nego Javi-a i Hummels-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.