FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I on našao da kritikuje ljude kojima je FIFA dozvolila da igraju, koji isto tako vole i bore se za svoju zemlju i koji imaju isto pravo kao Nijemci da se takmiče - što direktno ne popljuje FIFA-u, što ne kaže da neće da igra ove tekme, što Low ne kaže FIFA-i da neće igrati, kad već kmeče? Lahko je (a evo sad nakon odgovora i nije) pljuvati San Marino i slične.
Ispao je papčina 

Ne, povrijedit će ga neki konobar od 1000 eura dok njeg čeka zarada od 1,5 mil eura.
E moj Mulac
Bolje bi mu bilo da zašuti i zabije šta.

Bolje bi mu bilo da zašuti i zabije šta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al' ga ovaj Gasperoni iz San Marina potopi, ma izbi ga iz cipela.
Thomasu ovo nije trebalo da omalovažava protivnika, previše se on umislio od kako je dobio produženje ugovora.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Lik je pogubljen u vremenu i prostoru.
Kakav kloc.
Kakav kloc.

Treba mu dati podrsku jer je pod velikim pritiskom, stoa pokazju igre i ovi komentari, dosta toga se skupilo u pola godine i evo sad ovako skrece paznju i pokusava se opravdati.
Kao navijac Bajerna ne zelim da se igrac od 50mil sroza na 20mil i da stigne platu svojom vrijednoscu.
Kao navijac Bajerna ne zelim da se igrac od 50mil sroza na 20mil i da stigne platu svojom vrijednoscu.
-
- Kontakt:
Vidal zamjenjen u 56 minuti radi ozljede i vjerovatno ga nema u dortmundu.
Pomalo pocinje iritirati njegovo ponasanje,prvo nesportaki zivot ,sad ova povreda unatoc upozorenjima iz kluba
Pomalo pocinje iritirati njegovo ponasanje,prvo nesportaki zivot ,sad ova povreda unatoc upozorenjima iz kluba
Dok izvucemo ono klase iz njega sto jos ima bice nogiran, hladno.
Tomica je u utakmici protiv Talijana po 2. put u karijeri bio kapetan Elfa. Prvi puta je također protiv Talijana bio kapiten i to u mjesecu martu. Loew je tu haman da diže samopouzdanje, no nešto mi govori da će on proigrati protiv Žutih u subotu 
Nema se šta nervirati u vezi Vidalovog ponašanja, svi smo znali koga dovodimo

Nema se šta nervirati u vezi Vidalovog ponašanja, svi smo znali koga dovodimo

Sent from my Philips Smart TV.
Ako bude igr'o.dr.adnan je napisao/la:no nešto mi govori da će on proigrati protiv Žutih u subotu)
Rumeni kaže da namjeravaju otkupiti Comanov ugovor, i da su uvjereni da posjeduje potencijal koji je potreban za klub.
Nadam se da ce s Vidalom sve biti u redu jer on je trenutno jedini world class vezni u timu i puno nam znaci.
Alonso iako je i dalje majstor i gospodin u kopackama,nije vise igrac za najvise domete i nije mi jasno kako klub renomea Bayerna koji je zadnjih nekoliko godina u top 3 na svijetu nije doveo top igraca kao zamjenu za Alonsa nego se njega i dalje forsira i zapravo cijeli nacin igre ovisi o njemu, on je mozak ekipe.
Onima kojima nisu shvatili prije, mislim da sada shvacaju kolika je greska bila prodaja Kroosa jer za takvog tipa igraca sada treba izdvojiti 50 + mil.
Thiago nit smrdi niti mirise, puno se ocekivalo od njega, a malo je dao. Stalne oscilacije i nikako da napravi neki vidljiv iskorak i nazalost mislim da nikad nece postati svjetska klasa. On je po meni roden za poziciju 10, playmaker u formaciji 4-2-3-1, a vjerujem da bi i cijeloj ekipi najvise odgovarala ta formacija s obzirom na tipove igraca koje imamo u kadru, mozda bi se i Muller probudio.
I ostaju jos Kimmich i Sanches (Javia nisam ni racunao posto nazalost sumnjam da cemo ga gledati na toj poziciji), veliki potencijali koji bi trebali postati svjetske klase i steta sto ne dobivaju vise prilike, pogotovo Kimm koji je uz Vidala u najboljoj formi.
Zakljucak svega da nam je bio i jos uvijek je potreban jedan word class centralni vezni posto se Javi planira kao stoper, Kimmicha i Sanchesa se ne forsira ispred Alonsa, dok Thiago nikako da postane ono sto smo svi prizeljkivali.
Alonso iako je i dalje majstor i gospodin u kopackama,nije vise igrac za najvise domete i nije mi jasno kako klub renomea Bayerna koji je zadnjih nekoliko godina u top 3 na svijetu nije doveo top igraca kao zamjenu za Alonsa nego se njega i dalje forsira i zapravo cijeli nacin igre ovisi o njemu, on je mozak ekipe.
Onima kojima nisu shvatili prije, mislim da sada shvacaju kolika je greska bila prodaja Kroosa jer za takvog tipa igraca sada treba izdvojiti 50 + mil.
Thiago nit smrdi niti mirise, puno se ocekivalo od njega, a malo je dao. Stalne oscilacije i nikako da napravi neki vidljiv iskorak i nazalost mislim da nikad nece postati svjetska klasa. On je po meni roden za poziciju 10, playmaker u formaciji 4-2-3-1, a vjerujem da bi i cijeloj ekipi najvise odgovarala ta formacija s obzirom na tipove igraca koje imamo u kadru, mozda bi se i Muller probudio.
I ostaju jos Kimmich i Sanches (Javia nisam ni racunao posto nazalost sumnjam da cemo ga gledati na toj poziciji), veliki potencijali koji bi trebali postati svjetske klase i steta sto ne dobivaju vise prilike, pogotovo Kimm koji je uz Vidala u najboljoj formi.
Zakljucak svega da nam je bio i jos uvijek je potreban jedan word class centralni vezni posto se Javi planira kao stoper, Kimmicha i Sanchesa se ne forsira ispred Alonsa, dok Thiago nikako da postane ono sto smo svi prizeljkivali.
Ako je iko proigro kod Carla to je Thiago i jedan je od najboljih igraca, trenutno, u svijetu na svojoj poziciji.
Slazem se da je ove sezone jedan od rijetkih koji igra dobro, ali po meni nista vise od toga. On je najkreativniji igrac u ekipi s ogromnim potencijalom ali kao da fali u njemu ono nesto da se nametne i postane kljucan igrac.sljivo je napisao/la:Ako je iko proigro kod Carla to je Thiago i jedan je od najboljih igraca, trenutno, u svijetu na svojoj poziciji.
A osvrt na njegove igre sam dao na osnovu 3 i pol godine provedene u Bayernu te i dalje mislim da je dao malo...
Imao je dvije povrede trganja tetiva koljena. I ovo je dovoljno da se opravda ali eto, jos : Igrao je u sistemu gdje se gusi individualni ucinak na racun krila i napadaca i cuvanja lopete tj. na racun sistema. Trazio se, jos bio mlad i privikavao se na drugu kulturu. Nije ni mogao pokazati sve sto zna i moze.
Ribery izgleda produzuje ugovor na jos jednu godinu. Kako stvari stoje plata ostaje ista, 14miliona€ po sezoni.
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne zasluzuje ni 4 mil. a kamoli 14 
Potrosen igrac, koji je unisten povredama.
Vrijeme je za nove snage po krilima.

Kad mi budemo odlučivali onda možemo diskutovati da li ili ne zaslužuje. Ja tu ne vidim apsolutno nikakav problem, uostalom Ribery je igrač koji je bio kljucan u tome da Bayern postane ovako jak i ozbiljan klub kakav je danas.anelbavarac je napisao/la:Ne zasluzuje ni 4 mil. a kamoli 14
Ribery sa 33godine je kvalitetniji igrač od našeg Coste, na svijetu imaš par krilnih igrača koji su kvalitetniji od Riberya.
Stern des Südens
Ribery moze dati jos jednu sezonu od 10m (neto) i nek mu se daje.
Ocigledno je da i iduce godine ne kupujemo krila. Coman ce biti otkupljen a i ugovor novi za Robbena tako da tek za dvije godine mozemo ocekivati neko novo krilo.
Ocigledno je da i iduce godine ne kupujemo krila. Coman ce biti otkupljen a i ugovor novi za Robbena tako da tek za dvije godine mozemo ocekivati neko novo krilo.
Ribery zaslužuje veliku platu više nego Hummels.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.