FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Italijanski mediji bruje kako je Vidal nesretan u Bayernu, i zeli se vratitu u Juve.
Nema logike, no vidjecemo, uglavnom nesto se desava.
Taman dok odradi ugovor, tada će već biti star (i sumnjam da mu se misli produžavati ugovor) i biti spreman ovaj tvoj sa avatara.anelbavarac je napisao/la:Italijanski mediji bruje kako je Vidal nesretan u Bayernu, i zeli se vratitu u Juve.
-
schickeria
- Kontakt:
Coman otpao do ruckrunde,za javia postoji mogucnost da zaigra protiv kmecavaca.
Za vidala ce se znati tek sutra kakva je situacija
Za vidala ce se znati tek sutra kakva je situacija
- anelbavarac
- Kontakt:
Kloc nije uspio ni San Marinu dati gol
Kakva luzercina..
Kakva luzercina..
Nešto čitam i ne vjerujem.... Pesimizam se počeo širiti ovom temom i stranicom... Ajme ajme i još jednom ajme...
Polako ljudi bolan, ako sam išta htio da se desi je to da BL ponovo bude zanimljiva. Hoću da se borimo do zadnjeg kola za titulu. U zadnje 4 godine nismo imali ovako "izjednačen" start lige, hoću ovako do kraja da bude. Neka bude i izgubljenih utakmica, neka bude i remija, neka bude i pobjeda, ali hoću da napeto, da bude borbeno, hoću da gubim živce i skačem od radosti kad zabijemo gol u zadnjim minutama za pobjedu
Gledanje utakmica zadnjih godina u BL-u je bilo, blago rečeno, teatralnom, kao operska. Dadnemo gol, super, očekivalo se. Pobijedimo, super, očekivano
Neću da se sezona u martu ili aprilu odluči, hoću da se sezona u maju trijumfalno zatvori
No, pošto nam ja El Capitano nedavno proslavio rođendan, red je da se prisjetimo i njegovog debija u dresu Bayerna prije tačno 14 godina.

Treba spomenuti da je još neko tog dana imao također debi za Bayern
Polako ljudi bolan, ako sam išta htio da se desi je to da BL ponovo bude zanimljiva. Hoću da se borimo do zadnjeg kola za titulu. U zadnje 4 godine nismo imali ovako "izjednačen" start lige, hoću ovako do kraja da bude. Neka bude i izgubljenih utakmica, neka bude i remija, neka bude i pobjeda, ali hoću da napeto, da bude borbeno, hoću da gubim živce i skačem od radosti kad zabijemo gol u zadnjim minutama za pobjedu
Gledanje utakmica zadnjih godina u BL-u je bilo, blago rečeno, teatralnom, kao operska. Dadnemo gol, super, očekivalo se. Pobijedimo, super, očekivano
No, pošto nam ja El Capitano nedavno proslavio rođendan, red je da se prisjetimo i njegovog debija u dresu Bayerna prije tačno 14 godina.

Treba spomenuti da je još neko tog dana imao također debi za Bayern
Sent from my Philips Smart TV.
Arjen u prvih jedanaest za repku protiv slabog protivnika. odlična utakmica za samopouzdanje
i jedno tri povrede, ubilo se za podizanje samopouzdanja:

Daće im tri gola i lagano tuš
-
schickeria
- Kontakt:
Gledam malo mogucnosti oko novih transfera sto se vezu uz klub i nekako mi djeluje da prepustamo njemacko trziste drugima,ne znam ima li to veze s novom transfer politikom kluba ili je takav splet okolnosti
Nama trebaju dva vezna igraca(zamjena za alonsa za prvih 11 i zamjena za thiaga )i u vezi toga se spominju veratti i isco.Veratti je top klasa i tu nema dileme i ako ga se moze dovesti to treba uciniti.Ali isco,dojma sam da recimo dahoud nije losiji igrac,poznaje podneblje,mlađi je i nema problema sa jezikom.Trazi ga pola europe i cudno mi je da bayern to propusta,prije to nije bio obicaj.
Fali nam stoper ,boateng i hummels su zacementirani ,javi je zamjena a sa holgerom je pitanje sto ce biti.Opet se spominje koulibaly i ostali stranci a imamo jonathana taha iz bayera kojeg trazi pola europe i za njega vrijedi isto kao i za dahouda.
Na krilima nam trebaju pojacanja i osvjezenja i tu imamo gnabrya i brandta i njih bi trebalo zakapariti dok nam ih ne preotmu ostali predatori.
To je samo moje misljenje,ali takva nam je transfer politika donijela puno uspjeha u prethodnim godinama i pomalo mi je nejasno zbog cega se odustalo od toga
Nama trebaju dva vezna igraca(zamjena za alonsa za prvih 11 i zamjena za thiaga )i u vezi toga se spominju veratti i isco.Veratti je top klasa i tu nema dileme i ako ga se moze dovesti to treba uciniti.Ali isco,dojma sam da recimo dahoud nije losiji igrac,poznaje podneblje,mlađi je i nema problema sa jezikom.Trazi ga pola europe i cudno mi je da bayern to propusta,prije to nije bio obicaj.
Fali nam stoper ,boateng i hummels su zacementirani ,javi je zamjena a sa holgerom je pitanje sto ce biti.Opet se spominje koulibaly i ostali stranci a imamo jonathana taha iz bayera kojeg trazi pola europe i za njega vrijedi isto kao i za dahouda.
Na krilima nam trebaju pojacanja i osvjezenja i tu imamo gnabrya i brandta i njih bi trebalo zakapariti dok nam ih ne preotmu ostali predatori.
To je samo moje misljenje,ali takva nam je transfer politika donijela puno uspjeha u prethodnim godinama i pomalo mi je nejasno zbog cega se odustalo od toga
- Feldmarschall
- Kontakt:
Čeka se 2018. kada bi Bayern trebao osloboditi cca 40 miliona godišnje u budžetu na osnovu plata. Tu će pasti par kapitalaca koji će zamijeniti istrošenog Lahma, Riberyja, Robbena i Alonsa.
I FFP nam veze ruke iduce godine ukoliko ne prodamo nekog kog smo nedavno kupili. Projekcija je tek tamo za 2,5 godine da cemo biti slobodni.
I nova povreda.Neutral je napisao/la:Arjen u prvih jedanaest za repku protiv slabog protivnika. odlična utakmica za samopouzdanje
Mislim da je sad jasno i upravi da više nema smisla produživati ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
I Vidal izgleda povrijeđen 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja ne vjerujem da se ovo dešava 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Povrijedila ga losa muzika ili losa tekila?Bundesliga je napisao/la:I Vidal izgleda povrijeđen
Pogodila ga pjesma.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Znam da nisi još prežalio Pogbu al' zar i Vidala.Gefufna je napisao/la: Povrijedila ga losa muzika ili losa tekila?
Pogodila ga pjesma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vidal i Robben su day-to-day, nadamo se da tako i ostane. Robbena nesto haba u tijelu, neki djavo, cudi me da to ne moze da otkrije.
Tek neki dan Del Piera prezalio.Saurman je napisao/la:Znam da nisi još prežalio Pogbu al' zar i Vidala.Gefufna je napisao/la: Povrijedila ga losa muzika ili losa tekila?
Pogodila ga pjesma.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lijep odgovor San Marina Tomici, nije ni njima uspio zabiti. Bolje mu je bilo da šuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.