Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uzeo je prijevremenu za 5.5 hiljada, a čekao Tsongu za 10.5 hiljada.oskarboy je napisao/la:cek ne kontam,jel cekas samo tsongu???? i za koliko love?
Ne, uzeo je prijevremenu isplatu.oskarboy je napisao/la:cek ne kontam,jel cekas samo tsongu???? i za koliko love?
Willy je napisao/la:Svaka čast Paletar, pametna odluka. Svaka čast za dobitak.Sad navijamo da Tsonga izgubi.
nije iskljuceno da bude nekih nereda jer ima dosta huligana koji mrze hrvatski nogometni savez pa naprave prekid ko u milanu sto su pravili.zgmiky je napisao/la:možda ne bi bilo loše izbjeći Hrvate, šuška se da bi moglo doći do prekida
oskar 100 maraka
@PAletar jbg sad mogu maknut Tsongu sa avatara![]()
![]()
ma mislim da neće biti ništa, Šuker puše i na hladno ali opet sa našima nikad ne znašoskarboy je napisao/la:nije iskljuceno da bude nekih nereda jer ima dosta huligana koji mrze hrvatski nogometni savez pa naprave prekid ko u milanu sto su pravili.zgmiky je napisao/la:možda ne bi bilo loše izbjeći Hrvate, šuška se da bi moglo doći do prekida
oskar 100 maraka
![]()
pa vazda bude neko sranje,ima dosta huligana koji mrze mamica i sukera i hoce da naprave veliki incident koji bi hrvatsku izbacio iz kvalazgmiky je napisao/la:ma mislim da neće biti ništa, Šuker puše i na hladno ali opet sa našima nikad ne znašoskarboy je napisao/la:nije iskljuceno da bude nekih nereda jer ima dosta huligana koji mrze hrvatski nogometni savez pa naprave prekid ko u milanu sto su pravili.zgmiky je napisao/la:možda ne bi bilo loše izbjeći Hrvate, šuška se da bi moglo doći do prekida
oskar 100 maraka
![]()
Nisam znao. Onda navijamo za ennisa.Ljiljani87 je napisao/la:Willy je napisao/la:Svaka čast Paletar, pametna odluka. Svaka čast za dobitak.Sad navijamo da Tsonga izgubi.
ima cini mi se @ennis čeka za 16km congu
varaš me s njim?bojler je napisao/la:Paletar znas ti da brat tebe najvise voli na ovom forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitam drug
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.