FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
21
9%
Samo stranac
57
24%

Ukupno glasova: 242

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 24 okt 2022, 11:19

napoleon72 je napisao/la:
24 okt 2022, 10:57
junioR je napisao/la:
24 okt 2022, 10:44
slika

Moja Aylaaah sta je to,to hahaha
Hahaahah frajer kao ofanzivac ima gol i asistenciju u 14 utakmica. :rol: :rol: :rol:
Gledaj ti vatrica i lozione u komentarima, ne bi covjek rekao da je Kvarachelia.
Da ga je Dudić od prvog kola zabetonirao i "posadio" na jednoj pozciji, onoj koja mu najbolje leži i odgovara, siguran sam da bi mu statističke brojke bile puno bolje.A ne, degenerik ga je rotirao, čas igra, čas je rezerva, protiv Posušja glumi klasičnog napadača, a jednu je utakmicu bio i zadnji vezni :facepalm: Pruži mu jeb.eni kontinuitet na poziciji koja mu najbole odgovara, pa da onda sudimo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 okt 2022, 11:27

Lucas je napisao/la:
24 okt 2022, 11:19
junioR je napisao/la:
slika

Hahaahah frajer kao ofanzivac ima gol i asistenciju u 14 utakmica. :rol: :rol: :rol:
Gledaj ti vatrica i lozione u komentarima, ne bi covjek rekao da je Kvarachelia.
Da ga je Dudić od prvog kola zabetonirao i "posadio" na jednoj pozciji, onoj koja mu najbolje leži i odgovara, siguran sam da bi mu statističke brojke bile puno bolje.A ne, degenerik ga je rotirao, čas igra, čas je rezerva, protiv Posušja glumi klasičnog napadača, a jednu je utakmicu bio i zadnji vezni :facepalm: Pruži mu jeb.eni kontinuitet na poziciji koja mu najbole odgovara, pa da onda sudimo.
100%, koristan igrač, samo nema pozicije da nije igrao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 24 okt 2022, 11:37

serete i vi sa tim pozicijama,mi smo ispali od treceligasa,pekara policajca,medicinskih sestara,srednjskolaca,ljudi kojima je fudbal nesto sporedno u zivotu a nasim manekenima smeta ako zamijene poziciju u ovoj propaloj ligi,ajde ba dosta mi je izgovora za sve.Ili znas ili ne znas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 okt 2022, 11:44

Pitar6785 je napisao/la:
24 okt 2022, 10:17
Mamic ima taj kvalitet da bi on sve klubove ex yuge mogo napravit da budu ko dinamo..

Prvo covjek je karakterno debil ko igraci koji nastupaju po tim ligama.. ima seljacki krkansko ponasanje koje jedino pali na ovom pristoru. Psovanje pretcivnje prijetnje pokusaj ubistva i te metode..

Drugo voli pare na kriminalan nacin isto ko i vecina igraca i in razumi taj jezik ti meni ovo ja tebi ono..al radi akta iznad navedenog nesmijuga povalit zajebat vec upravo radi metoda iznad navedeni moraju dat malo vise nego sto on i trazi za svaki slucaj

Trece covjek ima nos za kvalitet al ako ponekad i dovede skartcinu strahom metoda navedena u prvom pasosu natjera skart igraca da igra ako i nemoze prirodno ima alternativna metoda steroid vreca na glavu itd..

Zna pregovarat sa menagerima (jos lakse sa menagerima koji prate igrace FK SARAJEVO) lokalni koji takodje sanjim se nesmiju kockat u vidu da ga zajebu, cak bi igrace tim duducima prodavo isteko reko al plati koda je tek proizvedeno, ako neces akt broj jedan sto je za igrace to vrijedi za ove duduke menagere iz ex yuge..

E sad dali bi on vremenom izjebo Mirvica/TANA prerasto njih i klub i dali bi klub presao u njegovo vlasnistvo kao dinamo sto je to neznam..
Mamic ,odnosno Dinamo od grada Zagreba,vlasnika kluba dobijaju oko 20 miliona KM godisnje i to stabilno,zadnjih 30-ak godina. Da Grad Sarajevo daje u kontinuitetu godinama po 20 miliona KM za FKS ,napravio bi i Emir Hadzic od Sarajeva -Dinamo.
I vjerovatno bi manje pokrao od kriminalca Mamica,koji je godinama u bijegu iz svoje drzave ,zato sto je pokrao pare,koje nisu njegove nego klupske i gradske.
Sarajevo prvo treba finansijsku stabilnost. Koju mi nemamo,malo se para dadne godinu dana najduze,pa se onda prestane davati godinu-dvije,pa onda nastanu dugovi,pa se saniraju dugovi,pa se malo daje,pa se malo ne daje. Klub funkcionise kao prosjecan alkoholicar, a tako ne ide.
Nas je Gazda Tan,prvo htio kupiti Hajduk,no na prvom sastanku mu je postavljeno krucijalno pitanje : Koliko miliona godisnje ce u sljedecih nekoliko godina biti odvojeno za PRVI TIM,kad je Tan poceo prosipati suplju,dobio je automatski nogu u guzicu.
No nije poenta u lijepom i ispravnom gestu hajdukove uprave i torcide,nego je poenta u tome da ako hoces rezultate,moras imati stabilno finansiranje u duzem vremenskom periodu. I ne samo stabilno,nego moras znati tacno sa cime najmanje raspolazes u iducih par godina. Onda tek mozes poceti planiranje u izgradnji upravno/admistrativnog dijela,sportskog dijela-strucnog staba i igraca.
A ovo nase lomljenje preko noge,Tanovo muljanje i Mirvicevo 'slon u porculanu' ponasanje ne vodi nigdje,niti moze voditi.
No,nije sve crno. Po meni anketa je jos uvije aktuelna. Uz sve kretenizme Debelog krmka na klupi,Mirvicevu nesposobnost,losu formu pojedinih igraca nam ove godine neuvjerljivi madjari bjeze samo 9 bodova a jos dva puta igramo s njima. Tako da nista nije gotovo. :mrgreen:
Samo je bitno da Obuca ide tekmu po tekmu,pobjedu po pobjedu i sve ce izdobriti !!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 okt 2022, 11:47

donDondon je napisao/la:
24 okt 2022, 11:37
serete i vi sa tim pozicijama,mi smo ispali od treceligasa,pekara policajca,medicinskih sestara,srednjskolaca,ljudi kojima je fudbal nesto sporedno u zivotu a nasim manekenima smeta ako zamijene poziciju u ovoj propaloj ligi,ajde ba dosta mi je izgovora za sve.Ili znas ili ne znas
Upravo. Kako je Tatar igrao oba krila i desetku, ubijao na svakoj poziciji. Fanimo.rekao.da mu je primarna pozicija lijevo krilo, kod nas igrao desno i bio najbolji. Duljevic igrao oba krila i desetku, Oremus oba beka i zadnjeg veznog... Pa i u Evropi svaki trener rotira igrace i mijesa.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 okt 2022, 11:59

24 okt 2022, 11:47
donDondon je napisao/la:
Upravo. Kako je Tatar igrao oba krila i desetku, ubijao na svakoj poziciji. Fanimo.rekao.da mu je primarna pozicija lijevo krilo, kod nas igrao desno i bio najbolji. Duljevic igrao oba krila i desetku, Oremus oba beka i zadnjeg veznog... Pa i u Evropi svaki trener rotira igrace i mijesa.
pa nema veze ako mijenjaš stranu krilu, pogledaj Ikića, od krila na beka dođe, šta on zna o defanzivi? Džafić bio i krilo i špic i zadnji vezni, kako? zašto?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 okt 2022, 12:18

mnon46 je napisao/la:
24 okt 2022, 11:59
donDondon je napisao/la:
pa nema veze ako mijenjaš stranu krilu, pogledaj Ikića, od krila na beka dođe, šta on zna o defanzivi? Džafić bio i krilo i špic i zadnji vezni, kako? zašto?
Svi po poziciju ispod, pa onda Đokanovic na stoperu, Ikić na desnom beku itd. Tako da se Drobarov može očekivati i na poziciji golmana, ha ya
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 24 okt 2022, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 okt 2022, 12:20

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 okt 2022, 11:10
junioR je napisao/la:
slika

Suvisno je ovog retarda uopste i komentarisati. Drobarov,Dzafic,Tomasevic,Trako,Nurudin i oatala kompanija tesko je odabrati ko je gore igrao i ko je manje dao timu. U 10 tekmi nisu u stanju jednu da dobiju hebem im svu familiju
Kako je mogao biti drugi najbolji igrač lige u ekipi koja je iznad nas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 okt 2022, 12:25

mnon46 je napisao/la:
donDondon je napisao/la:
Kod nas je Džafić u ova tri mjeseca igrao:

- desno krilo
- lijevo krilo
- napadača
- ofanzivnog veznog
- zadnjeg veznog

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 okt 2022, 12:25

mnon46 je napisao/la:
donDondon je napisao/la:
To okej, nelogicno je, al konkretno pricamo o Dzaficu i tom prebacivanju strana. 90% krilnih igraca moze dobro odgovorit i na lijevoj i desnoj strani. Ikic npr, igrao je desno vecinu utakmica, protiv Leotara lijevo i zabio je gol, cini mi se i namjestio jedan. Crnkic onda u sezoni 16/17 poceo kao desno krilo i super igrao, ubiljezio 2-3 asistencije i jedan gol cini mi se, kasnije presao lijevo kad je Dulja presao na desetku i obojica prekucali. Tatar kod Husrefa bio desno krilo, kod Vinka lijevo. Od Dzafica nismo vidjeli nista ni na lijevoj ni na desnoj strani. Mozemo mi pricat "sto mu nije dao 10 utakmica na jednoj poziciji", evo dao je Dalu 15 utakmica na AMFu a on jednako los od prvog kola.do danas.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 okt 2022, 12:30

BegovicRamiz je napisao/la:
23 okt 2022, 18:29
MaroonBjelave je napisao/la:
23 okt 2022, 17:38
ado-hz je napisao/la:
23 okt 2022, 17:13
Goli qurac od ekipe i igre. Oci su me zabolile. Hajd sto kad je bilo 11 na 11 nismo znali gdje napadamo nego sa igracem vise ljudi nas stisli. Da te Bog mili sacuvaj kakva ekipa smo bez mošnica.
Pratimo sve lige u okruzenju i uvijek sam se pitao kad igra npr Dinamo ili Zvezda na strani protiv nekih timova kako ih onako pritisnu i stave u njihivih 16m sve dok im ne zabiju gol. Pa i nakon tog gola opet napaju i gledaju da im utrpaju sto vise golova. Eto nek mi neko objasni kako je to moguce, a kako je moguce da sa igracem vise ne znas gdje ti je glava.
Ušao strah u njih, kaže Vučina. Ne znam je li živa ona Karanfila iz Rakovice, pa da im kakvu stravu zalije.
radi i dalje
vozio ja nanu 87 joj godina da joj namjesta zeludac
guzva ko na birou ubi pare zena
Kad im Karanfila šta prouči i izrafala onog olova iznad glave im, ma ima da lete po terenu.
Mamu im onu nesposobnu natandarim.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 okt 2022, 12:31

Sretan rođendan, klube.

Ne treba o Ajli ružno govoriti. Očigledno je nesposobna za posao koji obavlja, zapravo nepotrebna na tom mjestu. Jednostavno njome pokazujemo da smo poluamatersko udruženje,a ne profesionalan kkub. Čemu vrijeđanje iste i spuštanje na taj neki mahalaki nivo?! Ako ima imalo obraza i odgoja, sama će otići, a ako ne, onda joj Mirvić mora dati otkaz, bez obzira na emocije koje gaji, ako gaji, prema njoj. Ipak je interes kluba i uspjesi istog iznad svih nas, a ne tamo neke Ajle, ili Mirvića.
U ostalom bih se, manje-više, složio sa uvaženim napoleonom72. Hadžibegić bi bio pokazatelj da klub misli ozbiljno, mada mu se ne trebaju sati široke ovlasti. Ipak je cijenjen u Betisu i Sošou i ima CV jamačno respekrabilniji od gospođe Alimanović.
Dakle, po mome skromnom mišljenju, Topić umjesto Hadžića, Hadžibegić umjesto Alimanović, Vukičević umjesto Poture, ili kako se već zovu te persone nepotrebno inkorporirane u strukture.
U vezi trenera; nikakvi sliškovići, musemići i dr. I šta to uopšte znači; poznavati ligu?! Šta se to ovde ima upoznati i poznavati?! Kvalitet uvijek ispliva, bez obzira na sve. Zato treba uzeti nekog mladog sa uvriježenim radnim navikama. Ne treba biti nikakav aman strateg, ni taktičar. Samo radnik koji će svojim primjerom biti putokaz igračima. Neko ko će ih prvo, kroz pripreme, naučiti da hodaju, pa sve ostalo. Neko ko neće biti pod uticajem nikakvih lobija i po nekim rođačko-komšijsko-prijateljskim odnosima stavljati da igraju osobe koje se sapliću o linije na terenu.
Ako iz ovoga ne izvučemo pouke i naučimo nešto, onda niti ne zaslužujemo bolje od onoga što nam se dešava.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 okt 2022, 12:40

Sve su to izgovori bojkot, strah, nervoza. Imamo skup neprofesionalaca, preplaćenih koji su mentalni patuljci, koji su dosad igrali u manjim sredinama i manjim klubovima. Sad su osjetili ogroman pritisak i nemaju pojma šta da rade i kako da se postave. Nažalost to je kod nas i kod kona isto. Prevelika očekivanja i pritisak. Što je sasvim normalno kod nas. To su najviše krivi vlasnici, pa SD pa tek trener. Treba im neko objasniti da se dovode igrači koji mogu pritisak podnijeti. Ovo su sve greške nepoznavanja kluba, historije, grada i mentaliteta.
Sad je dovedi samo da bi doveo. Nema napretka niti će ga biti. Zato iole niko od jačih imena neće da dođe da radi kod nas, jer da bi mogao raditi, moraš imati i sposobne ljude u klubu sa jasnim ciljevima.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 okt 2022, 13:05

Antikloc je napisao/la:
24 okt 2022, 11:44

Mamic ,odnosno Dinamo od grada Zagreba,vlasnika kluba dobijaju oko 20 miliona KM godisnje i to stabilno,zadnjih 30-ak godina. Da Grad Sarajevo daje u kontinuitetu godinama po 20 miliona KM za FKS ,napravio bi i Emir Hadzic od Sarajeva -Dinamo.
I vjerovatno bi manje pokrao od kriminalca Mamica,koji je godinama u bijegu iz svoje drzave ,zato sto je pokrao pare,koje nisu njegove nego klupske i gradske.
Sarajevo prvo treba finansijsku stabilnost. Koju mi nemamo,malo se para dadne godinu dana najduze,pa se onda prestane davati godinu-dvije,pa onda nastanu dugovi,pa se saniraju dugovi,pa se malo daje,pa se malo ne daje.
nama vazda neko drugi kriv. Kod nas bi ljudi da im sve živo riješi grad, kanton, općina ovaj onaj. Mamić kada je preuzeo Dinamo, taj klub je bio pred gašenjem i sa dugovima, grad digao ruke od kluba, nešto kao mi prije Tana. Eto Mamić je od Dinama napravio to što je, zbog tih 20 mil od grada. Gluposti se ovdje pišu. Mamić je od Dinama napravio brend tako što je pravio igrače i iste prodavao po maksimalnoj cijeni, a vodeći računa da rezultati ekipe ne trpe prodaju. Lik je majstor menadžerske igre. Ti da Hadžiću daš 20 miliona, 19,5 mil bi završilo u ko zna kojim đepovima. Split daje Hajduku i više nego Zagreb Dinamu, pa je opet Hajduk tu negdje gdje i mi.
Mamić je stvorio ovaj Dinamo, samo dobro ograničen čovjek može povjerovati da je Mamić pokrao Dinamo. Kako je pokrao pare, kada su pare tu, Dinamo je finansijski najstabilniji klub na ovim prostorima. Kada se pare pokradu, onda ih nema više, a kod Dinama su pare tu.
Da se vratimo Sarajevu, zaključak je jasan, klub vode dvije nesposobne osobe Hadžić i Ajla, i oboje moraju letiti. Mirviću je ovo lekcija, da tri puta razmisli prije nego nekome da da mu vodi klub.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 okt 2022, 13:10

Jbt ljudi evo i danas suncano u BiH
You are someone else I am still right here

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 okt 2022, 13:16

Licno sam pricao ljetos sa Mamicem i pitao ga da li bi ikad preuzeo Sarajeva ili Zelju.
Odgovor je bio: nikad ni u ludilu da mi pitari i manijaci yebu majku. Od A do Z sam napisao njegov odgovor.
Covjek se bavi izgradnjom solarnih panela, pravi neke vile i ostale pizdde materine i nije lud da se bakče sa glupim bošnjom koji sve sto dotakne syebe, pokvari i pokrade.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 okt 2022, 13:19

ado-hz je napisao/la:
24 okt 2022, 13:16
Licno sam pricao ljetos sa Mamicem i pitao ga da li bi ikad preuzeo Sarajeva ili Zelju.
Odgovor je bio: nikad ni u ludilu da mi pitari i manijaci yebu majku. Od A do Z sam napisao njegov odgovor.
Covjek se bavi izgradnjom solarnih panela, pravi neke vile i ostale pizdde materine i nije lud da se bakče sa glupim bošnjom koji sve sto dotakne syebe, pokvari i pokrade.
Pa nije mu to bas neki izgovor obzirom da mu BBB, citav Zagreb i dobar dio Hrvatske je.bu mater :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 okt 2022, 13:22

Nije da branim nikoga, cak sta vise prvi bih potpisao da sutra od i Ajla i Anela i ko vec ne, jer mislim da ima boljih ljudi za te pozicije, upucenijih i strucnijih kako u sport tako i sam taj posao.

Ali, budimo realni u klubu se Ajla pita koliko i ja. Cisto da se popuni ta pozicija. Potura isto, koliko znam ostatak ekipe pravi sav taj posao u sferi marketinga.

Ajmo malo traziti prave krivce, krenuli smo od trenera, prelazimo na igrace i sportskog direktora, nemoj da mijesamo babe i zabe. Niko ovdje nije nezadovoljan zbog sponzora, promocije i sl, ali da moze i treba dovesti strucnije ljude tu - svakako i sam sam za to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 okt 2022, 13:23

Napapijri je napisao/la:
24 okt 2022, 13:19
ado-hz je napisao/la:
24 okt 2022, 13:16
Pa nije mu to bas neki izgovor obzirom da mu BBB, citav Zagreb i dobar dio Hrvatske je.bu mater :D
Pa taman se rijesio jedne bagre treba sad ova druga da mu yebe sve zivo. Jos se on i iz BiH pita nesto u Dinamu koliko toliko. Nece covjek da se petlja u naš fudbal jer je ovo kod nas sve samo nije fudbal.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 okt 2022, 13:34

LegendKiller je napisao/la:
24 okt 2022, 13:05
Antikloc je napisao/la:
24 okt 2022, 11:44

Sarajevo prvo treba finansijsku stabilnost. Koju mi nemamo,malo se para dadne godinu dana najduze,pa se onda prestane davati godinu-dvije,pa onda nastanu dugovi,pa se saniraju dugovi,pa se malo daje,pa se malo ne daje.
nama vazda neko drugi kriv. Kod nas bi ljudi da im sve živo riješi grad, kanton, općina ovaj onaj. Mamić kada je preuzeo Dinamo, taj klub je bio pred gašenjem i sa dugovima, grad digao ruke od kluba, nešto kao mi prije Tana. Eto Mamić je od Dinama napravio to što je, zbog tih 20 mil od grada. Gluposti se ovdje pišu. Mamić je od Dinama napravio brend tako što je pravio igrače i iste prodavao po maksimalnoj cijeni, a vodeći računa da rezultati ekipe ne trpe prodaju. Lik je majstor menadžerske igre. Ti da Hadžiću daš 20 miliona, 19,5 mil bi završilo u ko zna kojim đepovima. Split daje Hajduku i više nego Zagreb Dinamu, pa je opet Hajduk tu negdje gdje i mi.
Mamić je stvorio ovaj Dinamo, samo dobro ograničen čovjek može povjerovati da je Mamić pokrao Dinamo. Kako je pokrao pare, kada su pare tu, Dinamo je finansijski najstabilniji klub na ovim prostorima. Kada se pare pokradu, onda ih nema više, a kod Dinama su pare tu.
Da se vratimo Sarajevu, zaključak je jasan, klub vode dvije nesposobne osobe Hadžić i Ajla, i oboje moraju letiti. Mirviću je ovo lekcija, da tri puta razmisli prije nego nekome da da mu vodi klub.
Cuj dobro ogranicen covjek bi povjerovao da je Mamic pokrao pare ?? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa povjerovao je 'ograniceni' hrvatski sud :mrgreen: I to prvostepeno i drugostepeno :mrgreen: I kriminalac gonjen od suda ,omrazen od navijaca se godinama krije po hercegovackim vukojebinama.
Ne radi se o jednokratnih 20 miliona ,nego svake godine. A dok je Tudzman ispravno gurao sport,pa i Dinamo pod imenima Gradjanskog i Croatie ,stotine miliona su ubacene u klub. Od 1991 do danas,milijarde su upumpane u Dinamo. Sve sto je Dinamo danas,zasluga je iskljucivo novca !
Zato je glupo,kad nas koji smo sirocad,porede sa Dinamom a i glupo je prizivanje hercegovackog kriminalca.
Koliko para ,toliko muzike. Dok ne bude stabilnog finansiranja,ne moze i ne treba od Sarajeva ocekivati neki extra sportski rezultati. Ne branim ja ni Ajlu ,ni Emira ali oni su ionako nebitni. Ako njih otjeramo,nista nama nece biti bolje,vazno je samo koga dovedes a jos vaznije ,koliko tom nekom obezbjedis para !!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”