PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sunderland
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 17:02

Nesikiram se ni najmanje.tamam posla.
Sloboda je moja nacija

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 12 avg 2015, 19:05

Probisvjet je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Jbg tifoz.imas kakav drugi fazon..monotono matori.
De ti nama objasni kako uspjevate izboriti evropu svake godine i planirate li novi Stadion posto vam vrapcici mal kapacitet.jbg jedno na drugom sjedi.nije humano.
Ne brini, imaju oni sesto tisuca u pricuvi. Znas da su digli kredit. pastrmka dao jamcevinu. Valja mu sada na kupanje u Radobolju, propala mu relacija Svitava-Neum.. :urnebes:
Pilićaru gledaj u mašinu a ne u displej. Nemoj da sutra nađem kamen u poli salami :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:

PS Ode li bola iko od vas na kupanje negdje. Gdje vi zivite yebote :rol: :wave:
DŽELO ODLAZI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2015, 19:44

rodjenisa je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Skahic je dobio raskid ugovora.dali ce nastupiti protiv borca ili ne vidicemo.Ali sa velezom nema nista.
Odlicno, mozes li postaviti bilo sta sto bi potvrdilo tvoju tvrdnju, da s Velezom nema nista i da je dobio raskid ugovora.Mozes li nam reci kolko para je Sloboda uplatila na ime raskida ugovora Velezu ili nesto drugo
to treba da pitas ovdje nick zlajci on ti jedini moze nesto vise reci o tome koliko smo dali i da li smo uopste dali i da li je Skahic nas..on je vec napisao da je nas i kad je on rekao vjerujeem da je tako..uglavnom vjerujemo da je Velez dobio nesto sad nismo mi krivi ako je neko vam tamo to ukrao ako su vec dobili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 12 avg 2015, 19:50

SaltCityAttack je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Skahic je dobio raskid ugovora.dali ce nastupiti protiv borca ili ne vidicemo.Ali sa velezom nema nista.
Odlicno, mozes li postaviti bilo sta sto bi potvrdilo tvoju tvrdnju, da s Velezom nema nista i da je dobio raskid ugovora.Mozes li nam reci kolko para je Sloboda uplatila na ime raskida ugovora Velezu ili nesto drugo
to treba da pitas ovdje nick zlajci on ti jedini moze nesto vise reci o tome koliko smo dali i da li smo uopste dali i da li je Skahic nas..on je vec napisao da je nas i kad je on rekao vjerujeem da je tako..uglavnom vjerujemo da je Velez dobio nesto sad nismo mi krivi ako je neko vam tamo to ukrao ako su vec dobili
Niko nije rekao da su ukrali samo nas zanima ishod situacije,cekamo da se obrate iz oba kluba pa da vidimo :)
#musvdg

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 avg 2015, 20:12

Tifoz je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Jbg tifoz.imas kakav drugi fazon..monotono matori.
De ti nama objasni kako uspjevate izboriti evropu svake godine i planirate li novi Stadion posto vam vrapcici mal kapacitet.jbg jedno na drugom sjedi.nije humano.
Ne brini, imaju oni sesto tisuca u pricuvi. Znas da su digli kredit. pastrmka dao jamcevinu. Valja mu sada na kupanje u Radobolju, propala mu relacija Svitava-Neum.. :urnebes:
Pilićaru gledaj u mašinu a ne u displej. Nemoj da sutra nađem kamen u poli salami :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:

Pitaj administratora za IP adresu i samo ce ti se reci. Nego je li hladna radobolja? Jesi li nasao aministratora za apartmane? Kako ti ide otplata kredita? Pecat na Skahin ugovor? Sponzor eko koza? Nove palete za zimu?
Ilona Staller ti izgleda ustupa mjesto u parlamentu Italije.
Ja tebe zamisljam u trenerci i majici sa likom Nede Ukraden, a na nogama simi cipele krem boje i carapicama na baklave. :urnebes:
Pao si bas nisko. legendo skupine podno Veleza. A uzor bio red army-red tribine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 avg 2015, 20:24

Probisvjet je napisao/la:Pitaj administratora za IP adresu i samo ce ti se reci. Nego je li hladna radobolja? Jesi li nasao aministratora za apartmane? Kako ti ide otplata kredita? Pecat na Skahin ugovor? Sponzor eko koza? Nove palete za zimu?
Ja tebe zamisljam u trenerci i majici sa likom Nede Ukraden, a na nogama simi cipele krem boje i carapicama na baklave. :urnebes:
Pao si bas nisko. legendo skupine podno Veleza. A uzor bio red army-red tribine.

Sigurno mu je frizura ko u Corbe (Dz. Hadziabdica)iz 1970 i neke :urnebes: :urnebes: :urnebes:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2015, 20:35

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pitaj administratora za IP adresu i samo ce ti se reci. Nego je li hladna radobolja? Jesi li nasao aministratora za apartmane? Kako ti ide otplata kredita? Pecat na Skahin ugovor? Sponzor eko koza? Nove palete za zimu?

Sigurno mu je frizura ko u Corbe (Dz. Hadziabdica)iz 1970 i neke :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Vi malo malo pa na gay teme predjete ja ne zna sta vas vuce tako tu.

A sto se tice tog nekog soccer stila ja pratim fudbal jos od neke 80-te i u Mostaru nisam nikad vidjao grdnijih ljudi stila i dresova od Slobode . Samo im moze parirati ona LIJEPA generacije Zelje al ovi su barem imali znanje i sarm.

SLoboda nikad nista !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 avg 2015, 20:42

kimbo je napisao/la:Vi malo malo pa na gay teme predjete ja ne zna sta vas vuce tako tu.

A sto se tice tog nekog soccer stila ja pratim fudbal jos od neke 80-te i u Mostaru nisam nikad vidjao grdnijih ljudi stila i dresova od Slobode . Samo im moze parirati ona LIJEPA generacije Zelje al ovi su barem imali znanje i sarm.

SLoboda nikad nista !
Ej moj Kimbo, ne znas ti kako je ljubav bolna dok ti na stolu krpe supak.......Nisi ti vidio dresove Slobode ni na slici, ne znas ti to ni nac na Guglu......mozda znas ako si kad gledo Milano...eto taki :urnebes: dresovi su nekako, imamo iste bojice.....

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 12 avg 2015, 20:53

Pilićaru pi pi pi pi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :wave:
DŽELO ODLAZI

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 12 avg 2015, 20:59

Tifoz je napisao/la:Pilićaru pi pi pi pi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :wave:
Samo ti provociraj tako.pazi da ti glavni sponzor nebude farma koka
:urnebes:
Imacete pijetao arenu
:urnebes:
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 avg 2015, 21:00

Pastrmka koje su zadnje informacije za Skahica......sta kazu u Mostaru il Vrapcicima.......bola i reci ovom svom iz Zitomislica ko je bio Corba......edukuj malo Rodjene.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 avg 2015, 21:03

:rol: Kada neko iz Zitomislica provocira ljude iz Tuzle i navijace Slobode, golemo brate :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 21:23

1922VFC1981 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:U Slobodi se jeste kralo, zaduzivalo, ali ovo sto Velez radi je dno dna. Falsifikuju ugovor igraca i onda prijete tuzbom Savezu protiv Slobode, wahaha. Kakav klub, takva i Uprava.

Treba inspekciju napraviti u Vrapcicima, Bog sami zna koliko jos falsifikovanih papira u ladici prasinu skuplja. Shame on you.
Ugovor nije falsifikovan neznalico,malo se vise informisi pa napisi onda svoje misljenje a ne izlijetat ko budala pred rudu.
Dobro, kad vec konstatujes da sam neznalica, nije li bio red da onda argumentovano predocis demant? Ili si samo jos jedan iz plejade Rodjenih koji laju na sve i svasta, a svoju bascu ne umiju pomesti?

Dok zeljno cekam argumentovan odgovor, dacu sebi za pravo jos jednom da kazem kako se Velez bavi krivotvorenjem, obmanom svojih simpatizera i nesavjesnim radnjama, :kafa:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 21:30

Tifoz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Ne brini, imaju oni sesto tisuca u pricuvi. Znas da su digli kredit. pastrmka dao jamcevinu. Valja mu sada na kupanje u Radobolju, propala mu relacija Svitava-Neum.. :urnebes:

Pitaj administratora za IP adresu i samo ce ti se reci. Nego je li hladna radobolja? Jesi li nasao aministratora za apartmane? Kako ti ide otplata kredita? Pecat na Skahin ugovor? Sponzor eko koza? Nove palete za zimu?
Ovako nesto, on i Tepsija

slika

Ili vovako
slika

075 ❤

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 12 avg 2015, 21:40

Beduin je napisao/la:
Beduin je napisao/la:U Slobodi se jeste kralo, zaduzivalo, ali ovo sto Velez radi je dno dna. Falsifikuju ugovor igraca i onda prijete tuzbom Savezu protiv Slobode, wahaha. Kakav klub, takva i Uprava.

Treba inspekciju napraviti u Vrapcicima, Bog sami zna koliko jos falsifikovanih papira u ladici prasinu skuplja. Shame on you.
Ugovor nije falsifikovan neznalico,malo se vise informisi pa napisi onda svoje misljenje a ne izlijetat ko budala pred rudu.
Dobro, kad vec konstatujes da sam neznalica, nije li bio red da onda argumentovano predocis demant? Ili si samo jos jedan iz plejade Rodjenih koji laju na sve i svasta, a svoju bascu ne umiju pomesti?

Dok zeljno cekam argumentovan odgovor, dacu sebi za pravo jos jednom da kazem kako se Velez bavi krivotvorenjem, obmanom svojih simpatizera i nesavjesnim radnjama, :kafa:
Ti si definitivno bolestan lik,ime tvoje na ovom forumu dosta govori o tebi.Igrac je potpisao ugovor sa Velezom ali isti ugovor nije ovjeren u savezu kad je potpisao , dakle to uopste nije krivotvorenje necega ko sto ti kazes sad u skokovima ****
#musvdg

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2015, 21:52

Skver je napisao/la:Pastrmka koje su zadnje informacije za Skahica......sta kazu u Mostaru il Vrapcicima.......bola i reci ovom svom iz Zitomislica ko je bio Corba......edukuj malo Rodjene.
Haha neki mangupcic da mi kaze tko mi je komsija bio :urnebes: :urnebes: :urnebes: koji paradoski. Al u svijetu fukara sve je possible.

@TaRgEt_
Logika je ova. Stavis bezze lokaciju na nekom bezze forumu i tip cijelu svoju duhovitost pokusava da bazira na tome :tokralju: how yes know ...
Prosuo si me pravo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 avg 2015, 22:15

Beduin je napisao/la: Dobro, kad vec konstatujes da sam neznalica, nije li bio red da onda argumentovano predocis demant? Ili si samo jos jedan iz plejade Rodjenih koji laju na sve i svasta, a svoju bascu ne umiju pomesti?

Ti si definitivno bolestan lik,ime tvoje na ovom forumu dosta govori o tebi.Igrac je potpisao ugovor sa Velezom ali isti ugovor nije ovjeren u savezu kad je potpisao , dakle to uopste nije krivotvorenje necega ko sto ti kazes sad u skokovima ****
Hvala na promisljenom vrijedjanju, valjda vam to u genetici tako. Je li tesko bilo odgovoriti bez tog vrijedjanja? Ok, demantovao si me, nisu falsifikatori, vec su nesposobnjakovici koji svoje neznanje i nesposobnost htjedose prikriti obmanjujuci javnost, ponajprije Istocne mostarce, hhh.

PS. Moje ime na forumu dosta govori o meni? Da volim lutati, uvijek u pokretu? Ve selam nemastoviti sugovornice.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 avg 2015, 23:28

Mostar sevdah reunion na Panonskom 22. :P

Kazu ljudi jucer bilo kolo, mada je 99% normala muzika ali eto svakakvih gluposti bude kao kolo :rol:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 avg 2015, 00:11

Beduin je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Dobro, kad vec konstatujes da sam neznalica, nije li bio red da onda argumentovano predocis demant? Ili si samo jos jedan iz plejade Rodjenih koji laju na sve i svasta, a svoju bascu ne umiju pomesti?

Hvala na promisljenom vrijedjanju, valjda vam to u genetici tako. Je li tesko bilo odgovoriti bez tog vrijedjanja? Ok, demantovao si me, nisu falsifikatori, vec su nesposobnjakovici koji svoje neznanje i nesposobnost htjedose prikriti obmanjujuci javnost, ponajprije Istocne mostarce, hhh.

PS. Moje ime na forumu dosta govori o meni? Da volim lutati, uvijek u pokretu? Ve selam nemastoviti sugovornice.
Taj istocni Mostar sto ti pises i pokusavas nesto s tim postic postoji gore kraj Nevesinja u Republici Srpskoj,nije uredu da diramo tu temu BEDUIN-u :)
#musvdg

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 avg 2015, 00:37

Beduin je napisao/la: Hvala na promisljenom vrijedjanju, valjda vam to u genetici tako. Je li tesko bilo odgovoriti bez tog vrijedjanja? Ok, demantovao si me, nisu falsifikatori, vec su nesposobnjakovici koji svoje neznanje i nesposobnost htjedose prikriti obmanjujuci javnost, ponajprije Istocne mostarce, hhh.

Taj istocni Mostar sto ti pises i pokusavas nesto s tim postic postoji gore kraj Nevesinja u Republici Srpskoj,nije uredu da diramo tu temu BEDUIN-u :)
Beduinu je poznata Republika Bosna i Hercegovina, te druge republike u republikama cem po strani ostaviti. :cool: I u njoj (RBiH) jedan dio Mostara u kojem prezivljava klub po imenu Velez, a RAja tamo bijase obmanjena od strane lidera kluba tog, na cast da im bude, pa ih po forumu nevaznom prozivase tuzlaci i muci se njihovoj smijase.
Skuzil si, Istocni, ovo-ono? :D

Tako je to, moj hanibale, kad Uprava zeli da mulja i obmanjuje one koji ih bodre i podrzavaju.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.