Kakav naslov

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Meni su sve revijalne utakmice obično s.ranje, tu igrač sem nekog kratkoročnog publiciteta ne dobija ništaChinaglia je napisao/la:eh, k'o da ne bismo voljeli da bude na tom meču, kao i on sam, stipu se šuplje!
Marcu rodjendan danasdr.van nostrand je napisao/la:TNT will broadcast january 29. Memphis-Denver game.
It's Gasol vs. Nurkic II.
“We play them again January 29th,” Gasol said.
Bice veseloAlmir9 je napisao/la:Marcu rodjendan danasdr.van nostrand je napisao/la:TNT will broadcast january 29. Memphis-Denver game.
It's Gasol vs. Nurkic II.
“We play them again January 29th,” Gasol said.
Očekujem fin rodjendanski poklon od Juke(južno voće iz prošlih postova?
)
02:00Željooooo je napisao/la:U koliko je sati tekma ?
hvalaBassha je napisao/la:02:00Željooooo je napisao/la:U koliko je sati tekma ?
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
Ako je istina bolji mustuluk ne mozes pozeljetijuanitomaravillaa je napisao/la:FIBA @FIBA 50m50 minutes ago
"I want to help Bosnia and Herzegovina have a very competitive national team at #EuroBasket2015" @Nurkic23
![]()
![]()
čekaj, zar će Mirza biti zdrav za Eurobasket?sigurnoable je napisao/la:Ako je istina bolji mustuluk ne mozes pozeljetijuanitomaravillaa je napisao/la:FIBA @FIBA 50m50 minutes ago
"I want to help Bosnia and Herzegovina have a very competitive national team at #EuroBasket2015" @Nurkic23
![]()
![]()
![]()
Gordic(ili neki dobar Amerikano), Djedovic, Teletovic, Nurkic, Stipanovic, Kikan ....sa ovim igracima razvaljujemo sve redom, pa cak ne bi bio toliki ni pesimista protiv Francuske kad budemo igrali.
PeppermintSA je napisao/la:čekaj, zar će Mirza biti zdrav za Eurobasket?sigurnoable je napisao/la:Ako je istina bolji mustuluk ne mozes pozeljetijuanitomaravillaa je napisao/la:FIBA @FIBA 50m50 minutes ago
![]()
![]()
![]()
Gordic(ili neki dobar Amerikano), Djedovic, Teletovic, Nurkic, Stipanovic, Kikan ....sa ovim igracima razvaljujemo sve redom, pa cak ne bi bio toliki ni pesimista protiv Francuske kad budemo igrali.
Ali postoji mogućnost da hoće? Mislio sam da sigurno neće...Mirza1990 je napisao/la:
To nece ti niko moci reci sigurno....mislim da cemo tek kroz koji mjesec imati bolje informacije koliko je to realno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.