yebo te jese, i real madrid, i cijela uprava!oilac je napisao/la:Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab
lafo neke madridiste, kariniste i ostalo..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
yebo te jese, i real madrid, i cijela uprava!oilac je napisao/la:Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab
Ti ocito imas ozbiljnih psihickih problema.oilac je napisao/la:Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab
oilac je napisao/la:Kad je kostolomac mogao polomit jesea neka sad i on pauzira jos 2g sto se mene tice. Balvab
dobarmilanist je napisao/la:ajde u Milan seooooooo
Jašta.rope11 je napisao/la:Milan se ozbiljno interesira za Sea, al' nema od tog ništa. Pa čak i ja navijam da ode u EPL jer je ko skrojena za njega, momak voli da ruši.
Otkad je ''izumrla'' generacija AC Milana sa Shevom, Inzaghijem, Maldinijem i ostalima, vise za nikoga.Chinaglia je napisao/la:Goalgetter momčino, nikad nisam upratio za koga navijaš (osim drugoligaša iz Bihaća)
Nikad.Chinaglia je napisao/la:znam jedan klub za koji bi trebao navijat'![]()
rishaaa je napisao/la:Samo je jedan klub u koji bi Seo trebao preći u budućnosti!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordocrveni, Confiance, Google Adsense [Bot], Zglavkar i 36 gostiju.