NK Široki Brijeg

Blagoje Bratić

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 apr 2012, 13:42

ŠB.TRN je napisao/la:Široki nema nikoga u savezu da se pita bilo sta.I nije mi jasno kako sudac koji i dalje sudi nasu ligu moze biti u nekoj komisiji.Smijesno.U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Sutra se nadam pobjedi i ne sumnjam da ce na terenu sve biti korektno,kao i do sada,jer igrači su uvijek kad se igralo sa između ova dva kluba postivali jedni druge.Mozda samo malo Sesu peglat :D :D
PS-Nemoj samo o ratu,nas grad je i bombardiran i 45 godina cijeli kraj sustavno unistavan.Plačes na pogresnoj adresi,a da ne govorim koliko ljude je poginulo u ovom ratu.Ovo je sportski forum,i sve sto smo napravili napravili smo svojim radom a i dalje ulazemo i pravimo!
Ima li Željo ikog u sudačkoj komisiji ja nešto ne znam ?,a vjere me ne zanimaju na to ne gledam samo kvalitet i stručnost lično me zabol ko je koje vjere neko u kojoj komisiji samo poštenje i čast me zanima.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 13:43

MirzaGunner je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Široki nema nikoga u savezu da se pita bilo sta.I nije mi jasno kako sudac koji i dalje sudi nasu ligu moze biti u nekoj komisiji.Smijesno.U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Sutra se nadam pobjedi i ne sumnjam da ce na terenu sve biti korektno,kao i do sada,jer igrači su uvijek kad se igralo sa između ova dva kluba postivali jedni druge.Mozda samo malo Sesu peglat :D :D
PS-Nemoj samo o ratu,nas grad je i bombardiran i 45 godina cijeli kraj sustavno unistavan.Plačes na pogresnoj adresi,a da ne govorim koliko ljude je poginulo u ovom ratu.Ovo je sportski forum,i sve sto smo napravili napravili smo svojim radom a i dalje ulazemo i pravimo!
Ja sam to tako zazelio haveru, e sad kako se vi postavite prema nama i mi ce sigurno jos bolje mislim prvenstveno na korektnost.1-1,1-2!,moje misljenje. :D ;)
Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam,al ja sam nekako uvjeren u nasu pobjedu.Sarajevo je po igračima dosta slabije od nas.I nasi uvijek igraju dobro protiv Sarajeva,mislim da to zadnjih 15 utakmica i pokazuje!! ;)

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 13:48

ŠB.TRN je napisao/la:
Ja sam to tako zazelio haveru, e sad kako se vi postavite prema nama i mi ce sigurno jos bolje mislim prvenstveno na korektnost.1-1,1-2!,moje misljenje. :D ;)
Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam,al ja sam nekako uvjeren u nasu pobjedu.Sarajevo je po igračima dosta slabije od nas.I nasi uvijek igraju dobro protiv Sarajeva,mislim da to zadnjih 15 utakmica i pokazuje!! ;)
Ja sam samo stavio svoje misljenje, znam ja da mi nismo nesto dole bog zna efikasni ali ko zna lopta je okrugla. ;)
Razlika je 4:18 negativna od 11 puta sto smo se sreli mi smo jednom samo pobjedili i 10 zjanili tako nemoj se sekirati. :lol:
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 13:48

Čestitke našoj upravi na ovome priopćenju, treba ukazati na probleme u suđenju koji nas prate cijelu sezonu. A zašto se Zrinjski nije odrazio pozitivno na naš dopis, najgori su ti naši, to su najveći cigani. Dođu na Pecaru i psuju nam mamu škutorsku, očiti ciganluk.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 13:58

SirAlexFerguson je napisao/la:Čestitke našoj upravi na ovome priopćenju, treba ukazati na probleme u suđenju koji nas prate cijelu sezonu. A zašto se Zrinjski nije odrazio pozitivno na naš dopis, najgori su ti naši, to su najveći cigani. Dođu na Pecaru i psuju nam mamu škutorsku, očiti ciganluk.
Ma pusti to,kakvi skutori,pa i njima reknu skutori a sto je najgore to je naziv za tamo one iz Zagore.I uostalom,ne znam nekog u Širokom da mu smeta taj naziv :D :D Zrinjski je ljut navodno zbog one dvojice igrača,a ne sjecaju se one utakmice u Mostaru lani ;) Mi sad imamo puno bolje odnose s Velezom nego sa Zrinjskim.Zalosno al eto,sad ce to Mirko pomiriti kad im kane koju milju!! :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 14:10

Blagoje Bratić je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Nije to troll to je činjanica i moj osvrt na vašu pisanciju i nisam dijete od 16 pa imam 37 godina,al stvarno možemo i kavu popiti mi smo navijači željezničara vazda za druženje i saradnju,ali to što sam ti napisao je fakat ako nije ja ću ti se izvinuti i usmeno i pismeno,i počeli ste odavno vaš klub tražiti argumente za neuspjehe u ligi i u kupu,a to nije fino svi drugi nevaljaju samo ste vi vaš klub cvjećka. ;)
Sta je cinjenica? Jedino sto si napisao u tom postu je glorificiranje Zeljeznicara i umanjivanje Širokog Brijega. Cemu? Sta ti je poanta toga svega ti? Dodjes i razglabas nesto o velikom Zelji i malom Širokom, i to nije trollanje, to je uvazavanje cinjenica i svog protivnika? Usput budi receno kluba koji od kad postoji ova liga je sami vrh te iste.
Vi sad kao Barcelona ispadate sta li, a Široki nesto fol nabaci, ha hu, zabij nekako i dobar. Smijesno. Jos gore ako to ozbiljan covjek pise. Onda ti smeta klub kao takav, ponovno iz kompleksa superiornosti. Te ekipe su u egalu jedna s drugom, to je jasno svima koji su pogledali direktne duele, i samim time ce takvi biti i susreti u Kupu vrlo vjerovatno i drsko je nesto drugacije najavljivati u tom slucaju.

I to nisu nikakvi argumenti za neuspjeh, ovdje se radi o ukazivanju na neke stvari i nepravilnosti, nesto sto bi i vi prvi trebali napraviti ukoliko ste takvih stvari primijetili, kao i svi ostali, a Slaviji i svima ostalima je cestitano, tko god je od nas bolji bio, a na Pecari smo svima uvjete osigurali za igru i normalan tretman. Ne trazi se nista drugo zauzvrat, nama nitko nista ne poklanja.
Ta famozna Europa o kojoj pricas je ostvarena normalnim poslovanjem i uvjetima, nesto s cim se ne bi mogli pohvaliti oni koji su ostali ''uskraceni'' za istu, a takvi bi svakako trebali traziti razloge u svojoj Upravi i svojim nerealnim ocekivanjima i mogucnostima jer to nije stvar samo domaceg saveza, nego i UEFA inspekcija i svega ostalog. Prema tome, trollas.
Čestitao je Bloudek Slaviji jedan veliki gospodin,ali su vaši stručnjaci iz Uprave na sva zvona objavili da vas je sudija uništio i on je kriv za poraz ne vi i vaši igrači,možda s gledao utakmicu,ali kao da je Slavija na tabeli pozicija 2,a vi na njenoj poziciji,druga stvar istorija mog kluba ne počinje 90-ih i igranja u najjačem rangu nego ona seže od 1921 u periodu 41-45 opravdan prekid iz dobro poznatih razloga zato smo igrali nakon 45-e:Ne poklanja ni mom klubu niko ništa bogme sve je sam zaradio i stekao druga je stvar što je moj stadion i prostorije bio okupiran i zapaljen u ratu,a ti si u tvom gradu i sa svojim klubom živio u miru i blagostanju,a i kao takav je opstao i izdigao se opet tamo gdje mu je mjesto ja poštujem tvoj klub i rad oko njega i stvarno svaka čast,a vi to ganjajte bez Želje te nepravilnosti pa vidio si u BL da nama maše ofsajd a igrač u svom polju i uništava akciju za gol,i niz stvari greške se dešavaju u europi,a ne na našim terenima i nije to toliko tragično ako nisu učestale i sudije su ljudi zaboga.
Ne shvacas. To uopce nije problem kao takav, nije im umanjena pobjeda jer se vidjelo da je zele i tako su na teren istrcali dok su se nasi jos privikavali na kriterij i agresivnost domacina, cestitao je ne samo Bloudek nego i struka i igraci, cestitao sam i ja, pa vjerujem i svi forumasi ovdje. ALI, poslije utakmice se ukazalo na propuste koji su usmjeravali utakmicu sto je kulminiralo penalom koji po svemu sudeci nije bio. Sta je pogresno u tome? Zasto se ne bi evidentiralo da je sudac dopustao grubu i agresivnu igru i imao svoje kriterije kartoniranja, sankcioniranja prekrsaja pa u konacnici i najstroze kazne? Jel bolje sutjeti ili je bolje ukazati nadleznim organima o zapazenim propustima i zatraziti razgovor, a pritom pozvati i sve ostale klubove da se u to ukljuce? Pa zar to nije korak prema udruzenju premijerligasa i boljim uvjetima za sve nas?

Svi ovdje postuju Zeljeznicar i znaju tko je, govorim ti da nije potreba da se stavljas u poziciju da to glorificiras, a direktno omalovazas protivnika, a danas i velikog rivala, htio ti to priznati ili ne, svidjalo ti se ili ne, cinjenica stvari je takva. Pa shvati malo u cemu je problem.
Ne seze ni povijest Širokog Brijega od 90ih znas, Široki Brijeg je osnovan 1948. godine, a ti ga maltene poredis sa recimo Orasjem, taman kao da je u 90im osnovan i omalovazavas samim time. Istina, imao je uspona, padova, igrao je nize lige, igrao je u nekoliko navrata kvalifikacije za drugi rang natjecanja tadasnje drzave, nazalost nije uspio, bio je i stabilan clan treceg ranga natjecanja, ali u uvjetima u kojima je postojao i opcenito uvjetima u tim krajevima tada ekstra je bilo da je postojao uopce, a jos je pored svega toga dao dosta igraca drugim klubovima, poglavito Dinamu, Velezu te Sarajevu, i u konacnici svoje najsvijetlije stranice povijesti upravo pise u novije doba i sta to tko ima omalozavati ili osporavati kad je to prirodni put svakog kluba i kad je upravo taj klub u ovoj (znaci ovoj) drzavi objasnio svima ostalima kako da posluju i kako s malo napraviti puno.

A to zadnje, ne vidim zasto ne bi i vi pristali na taj razgovor i ukazali na sve nepravilnosti, pa nebitno o kome i cemu je rijec, zato sto ste na prvom mjestu i sad vam nije bitno? A nema nista od toga ako cemo i mi sutra tako, ili Sarajevo, ili netko deseti. Organizacija, rad i uredjeni propisi, udruzenje, smanjenje lige = visi kvalitet. It's as simple as that.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 20 apr 2012, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 apr 2012, 14:14

Opa Mijo Jelić trabunja o poštenju

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 apr 2012, 14:14

ŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!
citaj cetvrti pasos i bice ti jasno, znaci prosle godine bi se islo, ove vise ne.

slika

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 14:20

Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:25

ŠB.TRN je napisao/la:U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Komitet za sudije i suđenje:

slika
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije valjda da Marinka Jelića ne racunate kao Hrvata?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 14:27

ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!
Ko nam sutra sudi?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 14:27

Stole iz Bora je napisao/la:

slika
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu. ;) Vidi sa proslih sjednica tko prisustvuje,znaci samo tri čovjeka!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 14:28

Ne bi ja da sjedi nijedan neciji Hrvat, Bosnjak il Srbin.
Ja bi da sjedi strucnjak.
I da rade svoj posao. Pocevsi od komiteta, sudackih povjerenstava, pa svega ostalog. I da to rade transparentno i bez sukoba interesa.
Da je malo gledati kvalitetnijeg nogometa u BiH. Da je vidjeti manju ligu, vece posjete.
...Život za Široki...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:34

ŠB.TRN je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

slika

Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu. ;) Vidi sa proslih sjednica tko prisustvuje,znaci samo tri čovjeka!!
Dobro, mozemo i tako ako hoces. Uzmimo samo prvu trojicu i onu tvoju pricu da vam Željo odredjuje sudije.
Koji je od prve trojice Željin "covjek"?
Zasto se u BL bune protiv sudijskih odluka a njihov covjek u Komisiji?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 apr 2012, 14:36

Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 20 apr 2012, 14:38

ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Dragi prijatelju, to dvoje (Prolić i Željezničar op.) nikako ne idu zajedno, jer navedeni gospodin je poznat kao VELIKI ne samo njegovom veličinom op.a. navijač Sarajeva koji više voli da Sarajevo izgubi nego da Željo pobijedi, to će ti potvrditi svaki malo stariji forumaš iz Sarajeva.

A vidiš upravo ovi problemi se trebaju rješavati kroz Udrugu premijerligaša prema savezu a ne nekim samostalnim inicijativama klubova. Zašto se nisu oglasili i ostalih 11 klubova na vašoj pressici ili bar da su pokazali bilo kakvo "pismo podrške" kako se to popularno zove od ostalih klubova.

Prema tome stručno rečeno ovo je samo jedan "spin" vaše uprave zbog nekih razloga kojih ja ne znam, niti me je briga ali već ako hoćete organizovano djelovanje bujrum odnosno izvolite u Udrugu.

Da se ne shvati pogrešno, ja čestitam Širokom na organizacionim i ligaškim uspjesima i nadam se da ćete tako nastaviti i u budućnosti biti primjer ostalima sa pozitivnim stvarima a ne negativnim i nadam se da će umjesto 10 brazilaca u ekipi vam zaigrati i neki bosanac-hecegovac pa da vam skinemo jednom za svagda i etiketu uskogrudnosti prema bosancima (da budete Široki u pravom smislu te riječi)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2012, 14:42

Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Dosadni ste vise. :evil:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 14:43

Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2012, 14:45

Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!
Da smo mi pametni da ne gledamo ko je Bosnjak, Hrvat, Srbin, Kinez ,... liga bi nam bila duplo jaca. Dajte da se ovo ujedinjenje klubova odradi pa da nam svima bude bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 14:45

ja samo ne razumijem kako pojedinci i kad im dostavis crno na bijelo i dalje misle da su u pravu jer su oni u glavi zamislili drugacije,

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svemalim1, VivaLaLiberta i 13 gostiju.