FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Evo Terzic potvrdio da je Ibanjez gotov.. Sutra promocija na Marakani, trogodisnji ugovor.
Rajkovic - Petkovic, Lukovic, Rendulic, Ibanjez - Ristic, ? , Katai, Vieira, Vered - Jovic
Ekipa opasno izgleda, barem za JSL i napad na duplu krunu.. pod znakom upitnika nisam znao koga da stavim, ali se nadam da ce biti Avramovski ili Grujic..
Rajkovic - Petkovic, Lukovic, Rendulic, Ibanjez - Ristic, ? , Katai, Vieira, Vered - Jovic
Ekipa opasno izgleda, barem za JSL i napad na duplu krunu.. pod znakom upitnika nisam znao koga da stavim, ali se nadam da ce biti Avramovski ili Grujic..
To ni za Evropu nije uopste los sastav, a kamoli za JSL...
Po meni bi on ovako izgledao, u toku sezone i pod uslovom da je Ibanez 100 % zavrsen i da ne dodje do nekih drasticnih promjena i prodaja:

Klupa: Kahriman, Manojlović, Cvetković, Pavićević, Jovanović, Mbođ, Anđelković, Kovačević/Savićević, Avramovski, Matos, Živković, Parker, Orlandić.
Znaci, to je otprilike to. Boldovani najozbiljnije konkurisu za startnu postavu.
Rijesiti se: Kovačević/Savićević, Stojanović, Gavrić. Ti igraci jednostavno nisu za Zvezdu, pogodovo poslednja 2 (Anđelković je neminovnost, obzirom da nemamo 2 lijeva beka)...
Po meni bi on ovako izgledao, u toku sezone i pod uslovom da je Ibanez 100 % zavrsen i da ne dodje do nekih drasticnih promjena i prodaja:

Klupa: Kahriman, Manojlović, Cvetković, Pavićević, Jovanović, Mbođ, Anđelković, Kovačević/Savićević, Avramovski, Matos, Živković, Parker, Orlandić.
Znaci, to je otprilike to. Boldovani najozbiljnije konkurisu za startnu postavu.
Rijesiti se: Kovačević/Savićević, Stojanović, Gavrić. Ti igraci jednostavno nisu za Zvezdu, pogodovo poslednja 2 (Anđelković je neminovnost, obzirom da nemamo 2 lijeva beka)...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Malo sam rezervisan zbog naših krila, jer ni Vereda ni Vieiru nisam nikad gledao (dobro ajde Izraelca sam gledao na nekim klipovima, vidi se da je odličan tehničar, brz...), ali ovaj tim je bombonicamarconato je napisao/la:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo me interesuje koga ce izvesti i sta ce iskombinovati u cetvrtak... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
I mene to zanima.
Od novajlija za dvomeč protiv Kajrata, navodno će biti registrovan Vered, ako već i nije.
Teško je reći, hoćemo li početi sa jednim ili dvojicom napadača, takođe ne znam hoće li u konkurenciji biti Novozelanđani. Jedno je sigurno, Anđelković počinje.

Od novajlija za dvomeč protiv Kajrata, navodno će biti registrovan Vered, ako već i nije.
Teško je reći, hoćemo li početi sa jednim ili dvojicom napadača, takođe ne znam hoće li u konkurenciji biti Novozelanđani. Jedno je sigurno, Anđelković počinje.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako nista, barem tu nema dileme! Jedini koji ima zacementirano mjesto u timu je nas Anđelko Alaba... 

-
- Kontakt:
Konacno simpatican tim Zvezde koji ce se ravnopravno boriti s Partizanom za titulu. Prosle sezone stvarno losa Zvezda opcenito od one generacije Baste,Jankovica,Zigica,Dudica,Milovanovica i ostalih ne pamtim neku jaku Zvezdu izuzev one Koromanove i Milijasove koja je igrala sa Rangersom i evropa ligu grupe, a pokazatelj za to su i trofeji nakon tog perioda. Nadam se solidnoj sezoni sa Grofom.
Veceras nece biti lagano, a vidim da njih dosta fali tako da prognoziram 2 : 0
Ko vas prenosi veceras?
Ko vas prenosi veceras?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Zvezda je prosle sezone kada je uzela titulu igracki bila jaca nego sada. Nikada ne mozemo znati sta bi uradili u Evropi da nam nisu oduzeli licencu...dimitrijevic je napisao/la:Konacno simpatican tim Zvezde koji ce se ravnopravno boriti s Partizanom za titulu. Prosle sezone stvarno losa Zvezda opcenito od one generacije Baste,Jankovica,Zigica,Dudica,Milovanovica i ostalih ne pamtim neku jaku Zvezdu izuzev one Koromanove i Milijasove koja je igrala sa Rangersom i evropa ligu grupe, a pokazatelj za to su i trofeji nakon tog perioda. Nadam se solidnoj sezoni sa Grofom.
Ko vas prenosi veceras?

Kome fali? Mi imamo pravo samo na 1 od ovih pojacana (Vered) i to je pitanje da li ce biti u prvoj postavi...
-
- Kontakt:
"Čeka nas duel sa kvalitetnim sastavom. Nadamo se rezultatu koji će nam dati šansu za plasman u narednu fazu takmičenja. Imali smo problema, nekoliko najboljih igrača nije doputovalo u Beograd ali ćemo i pored toga pokušati da odigramo pametno i izborimo se za dobar rezultat" dodao je Vajs.marconato je napisao/la:Zvezda je prosle sezone kada je uzela titulu igracki bila jaca nego sada. Nikada ne mozemo znati sta bi uradili u Evropi da nam nisu oduzeli licencu...dimitrijevic je napisao/la:Konacno simpatican tim Zvezde koji ce se ravnopravno boriti s Partizanom za titulu. Prosle sezone stvarno losa Zvezda opcenito od one generacije Baste,Jankovica,Zigica,Dudica,Milovanovica i ostalih ne pamtim neku jaku Zvezdu izuzev one Koromanove i Milijasove koja je igrala sa Rangersom i evropa ligu grupe, a pokazatelj za to su i trofeji nakon tog perioda. Nadam se solidnoj sezoni sa Grofom.
Ko vas prenosi veceras?![]()
Kome fali? Mi imamo pravo samo na 1 od ovih pojacana (Vered) i to je pitanje da li ce biti u prvoj postavi...
ma bice kec

8.5.1947
- alan_kardec
- Kontakt:
Dajte braćo Cigani te linkove 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Najebem se majke poljske ovim sudijama, iz kojeg doma za retardirane ih izvadise
- alan_kardec
- Kontakt:
O Bože dragi 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Da ne bi Rajkovića na golu ovo je mogla bit lagana petica u mrezi domacih. Opravdan crveni karton.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- djoleprijedor
- Kontakt:
Slazem se, jedna budala ti syebe sve i sta sada pricati...jasko_juve je napisao/la:Da ne bi Rajkovića na golu ovo je mogla bit lagana petica u mrezi domacih. Opravdan crveni karton.

Rajkovic spasi 3-4 cista gola!

Izgubiti od Kazahstanaca kuci 2:0
Koji levati majko draga,sreca pa nam kosarkasi donose srecu,a ove ko yebe volio bih da odu u beton ligu pa da krecemo ispocetka.
Bravo za Cuku,definitivno najbolji srpski klub

Koji levati majko draga,sreca pa nam kosarkasi donose srecu,a ove ko yebe volio bih da odu u beton ligu pa da krecemo ispocetka.
Bravo za Cuku,definitivno najbolji srpski klub

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.