Bit ce bolan, polako... Tek je poceloedo_malesak je napisao/la:pa kako se niko nije sjetio vatrometa oko hotelamirza.zenica je napisao/la:Vatromet upravo zavrsio. Nema spavanja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bit ce bolan, polako... Tek je poceloedo_malesak je napisao/la:pa kako se niko nije sjetio vatrometa oko hotelamirza.zenica je napisao/la:Vatromet upravo zavrsio. Nema spavanja
Znao sam da si optimista....Tarik14 je napisao/la:Svaka cast nama ako slucajno uspjemo da odemo na SP jel ce cijeli svijet biti protiv nas ali takoder nece igrati Misimovic i Spahic. Motivacija mogla bi biti presudna ali ovo trenutno izgleda kao nemoguca misija.
5 je kasno, do cetiri ćuku naraniti u lovcu, treba koju pivu popiti i zenici. sretno i tebi mister noNoName je napisao/la:Hrvat, srdačan pozdrav. I ja sam sutra u Lovcu oko 5 možda se i sretnemo.bh hrvat je napisao/la:nego momci sretno, prosli ne prosli zivot ide dalje. nemoj da bude neki robert enke zbog nedaj boze eventualnoga neuspjeha. od mene off do četvrtka da vise ne baksuziram. i da sledeci put kad otvorim ovu stranicu da na njoj pise BIH NA SP U AFRICI. ne pišem ja cesto velikim slovima ili bolje rečeno skoro nikad
abdblues je napisao/la:Bit ce bolan, polako... Tek je poceloedo_malesak je napisao/la:pa kako se niko nije sjetio vatrometa oko hotelamirza.zenica je napisao/la:Vatromet upravo zavrsio. Nema spavanja
haha brate nije ni tebi dobro_dreamer_ je napisao/la:joj, pojeo sam kilu bureka od nervoze i po kile mladog sira... davaj kantu da se ispumpam...
Ja se naježim svaki put kad je vidim![/quote]bayer 04 je napisao/la:naucite i kako se zastava pravilno okrece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
atvarno ja kad vidim ovako zastavu okrenutu najezim se...
Jel se snima, hocel moli moci pogledat na youtube ili na kakve slike?edo_malesak je napisao/la:Bit ce bolan, polako... Tek je poceloblues je napisao/la:pa kako se niko nije sjetio vatrometa oko hotelaedo_malesak je napisao/la:Vatromet upravo zavrsio. Nema spavanja
mislim da ce se kristina usratimirza.zenica je napisao/la:Sad se trenutno nista ne dešava. Čekamo da malo zakunjaju pa da da im opet **** majku ima da sutra na terenu spavaju majku im cigansku. NEMA SPAVANJAAAAAAAAAAAAAAAA
Cudno i meni, al' mozda ce biti dojava oko 3-4, kad je bas fino za probudit seTwinky je napisao/la:Pa kako to da jos niko nije dojavio bombu u hotelu![]()
Ne možeBihac je napisao/la:ej ljudi sta je sa reprezentacijom.net, ne mogu je otvoriti jel do mene ili nije nes u redu sa portalom,ako nije belaj da mi neko kaze
bossna je napisao/la:[youtube][/youtube]
treba im oko tri izjutra vako vatromet napravit al tacno ispod prozora
budjavi je napisao/la:daje platiti kakve ciganske svirace sa trubama, bubnjevima da odsviraju koju pod prozorima...ne moraju oni dugo ali cesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.