Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Zahvatile ovim uhljebima iz Saveza, raspali se da bog da 

Samo Podcast Opsajd
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutačni raspored za ASBiH 
pon
19h Pregled kola
sri
16.30h Želj-Zri
pet
17.30h Najava kola
sub
14h Kru-Tuz
17h Zri-Vel
ned
14h Slo-Bor

pon
19h Pregled kola
sri
16.30h Želj-Zri
pet
17.30h Najava kola
sub
14h Kru-Tuz
17h Zri-Vel
ned
14h Slo-Bor
-
- Kontakt:
Zrinjski velez na AS, to znaci da fkS i Zeljo idu na mojaTv?! Kada igraju sarajlije, subota ili nedjelja?
Ako misliš na derbi u iducu srijedu se igra i bice na Areni milijardu posto (vjerojatno pola 5 ili 5 zbog LP)... ako mislis na ligu Zeljo bi trebao igrati u subotu navecer u 7 ili 8 sa radnikom ako se sta ne promijeni...
Na ligu, zeljo radnik, fks mdk. Ne vjerujem da ce samo sloboda borac biti u nedjelju.
Dakle Zeljo u postpunosti presao na Moju. Naravno, s izuzetkom kad se igra protiv Borca.
Ne znam za vas, ali ja ocekujem da derbi takodjer ide na MojaTV.

Ne znam za vas, ali ja ocekujem da derbi takodjer ide na MojaTV.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nema sanse da ce Arena dati Mojoj Tv takvu utakmicu koja ce imati veliku gledanost, tj najvecu... stavit ce ljudi u pola 5 ili u 5 utakmicu zbog LP... to je zicer zicera kao sto ce uraditi i ovu srijedu sa Zrinjskim kad su stavili da se igra u pola 5....
Naravno da ce biti na areni derbi to nije ni pitanje, al' tacno gorim koliko moja tv ima prijenosa Sarajeva radovao sam se areni misleci da ce biti skoro svaka utakmica na istoj kad ono skoro da nema razlike s prošlom sezonom.
Govorim za ove isjecke sa PL Areney i emisiju, sve dok ne budu stavljali sve dobre sanse ekipa u prilozima nema napretka za nas nogomet, nekoga favorizirati kao sto se to sada radi u ovim izvjestajima je kriminalno.
HŠKZ
Nzm ni koja im je to logika timove koji bi im donijeli najvecu gledanost daju mojoj tv 

-
- Kontakt:
Možda je uslov neki bio da uopšte dobiju prava da ovima moraju nešto vratiti
nema potpisa
Jel ima negdje da se pogleda repriza one emisije sa Arene?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ko prenosi meni svejedno. popravila se slika na mojoj tv tako da je isto. Mene nerviraju hajlajci posle utakmice koje arena izbacuje. Nidje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Velež i ŠB će i u Kupu biti u prijenosu na Areni.
-
- Kontakt: