dobar razisli smo se malo prije nego sto udari taman pojelo se sve
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
kad ces prestat s laznim predstavljanjem?dachodachoni je napisao/la: ↑03 jul 2022, 19:33dobar razisli smo se malo prije nego sto udari taman pojelo se sve
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
stevie g nisam te prepoznoStevieG8 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 19:59kad ces prestat s laznim predstavljanjem?dachodachoni je napisao/la: ↑03 jul 2022, 19:33dobar razisli smo se malo prije nego sto udari taman pojelo se sve
SlatkaNEW: Liverpool are looking to get Naby Keita tied down to a new contract and talks are ongoing. #lfc [james pearce - the athletic]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Klopp i Gaston mazohiste
NEW: Senior Anfield figures insist they would have tried to renew Sadio Mane’s contract too this summer but unlike Mohamed Salah his heart was set on a new challenge. #lfc [james pearce - the athletic]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Lijepe pripreme kod dama za sezonu u Premier ligi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sasvim zasluzeno 2 najbolji veznjak tima dobija novi ugovor, malo je 125k sto zaradjuje. Treba to povecati na 180k
Jos se smije a lika
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Morate priznati da mu fino stoji

Evo nadam se da ce kod nas biti manje povrijedjen i da ce imati vise tekmi da pokaze koliko moze, sad je u najboljim godinama za napadaca

-
- Kontakt:
Kod nas je bio sesta opcija ali vjerujem da je u milanu najbolji napadac sretno
Ako nista, uvijek mozete racunati da ce zabiti kad je najpotrebnije. Lik je clutch do bola.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:41bilder hochladen für forum
Evo nadam se da ce kod nas biti manje povrijedjen i da ce imati vise tekmi da pokaze koliko moze, sad je u najboljim godinama za napadaca![]()
Kod nas nije bio povrijedjen bas al jednostavno jaka konkorencija ga klupirala trajno jbg, ali je znao u nekim utakmicama donijet pobjedu, ja vjerujem da ce on u Milanu dat vise od 10 golova i naravno da cu pratit svaku tekmu Milana zbog njegronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 17:41bilder hochladen für forum
Evo nadam se da ce kod nas biti manje povrijedjen i da ce imati vise tekmi da pokaze koliko moze, sad je u najboljim godinama za napadaca![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gomez produžio, Neco ide u Nottingham za 20 milki.
Odvadi malo Wardu
Odvadi malo Wardu

Ox...
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Bas mi je drago da je Gomez produzio, imamo poprilicno lijep izbor igraca na poziciji stopera a znacajno je i zbog homegrown uslova. Ima tek 25 godina i jos uvijek nije kasno da poveze par dobrih sezona bez teskih povreda.
Narucio sam ovaj novi dres, cini mi se da odavno ljepsi crveni nije bio. Nakon Manea I Salaha ide sad Darwin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.