frenki je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:<3 LiMes <3 je napisao/la:@nerminh74 : Neki dan je bilo da je sve riješeno i da će Savović igrati. Dobro će nam doći u reketu.
resene su administrativne prepreke, ali on jos nije sam sa sobom nacisto, ali mislim da su sanse da zaigra 51%
za omica ili begica sanse su 10% da ce jednog pustiti slovenci
sto se tice kuzmica, pa mislim da su trenutno vece sanse da nece zaigrati za BiH, ali opet vidjeti cemo kada prodje godina, ipak je EP veoma primamljiva promocija
mada opet nebi bilo posteno prema prema elmedinu i nedzadu da neodu tamo jer sa 4-kama teletovic (205), bavcic (210) i aBd savovic (210) koji svi po potrebi mogu igrati 5 nevjerujem da cemo voditi 3 klasicna centra
ako bude savovića ja kontam da će to aco vodit 6 plus 6:
zak, drugi plej
nihad, gordić
ante i perša
mirza, bavke, savović
kiki, sinan, nurkić (omić ili kuzmić)
moze tu gorda pokrpit bekovske pozicije...mada mi zao buze, al nek bude tu medju 14 igraca....
p.s. uzvratli su mi veceras vjeru koju sam im dao. znao sam i rekao da cemo bar jenu okrenut na strani,latviju ili gruziju. ovo ce sa 20-30% jačom obranombiit sasvim fino u sloveniji, za cetvrtfinala, siguran sam, bez imalo euforije, smoa ako sve bude po planu i zdravo.
svaki ozbiljni trener ima odnos 7+5
a kada skontas da je nas trener aco "trica" petrovic voditi ce sljedecih 12 igraca (na EP mozes voditi tacno 12)
sto se tice igraca pa trenutno mislim da bi ovi sigurni bili
zack, gordic, pasalic
djedovic, ?
masic, persic
teletovic, savovic (aBd), bavcic
kikanovic, sinanovic
e sada godina je dug period u kosarci
npr. snianovic propao agazman u albi, a kuzmic igra dobro pripremne utakmice i ako ipak odluci da se vrati mozda zamjeni sinanovica ili desi se cudo pa vratimo ili begica ili omica koji bi onda sigurno izbacili sinanovica
takodjer se radi na tome da zaigra jedan igrac na pozicijama 1 na 2 onda bi gordic sigurno presao na 2 ...
uglavnom sada ima puno opcija, ali najvaznije je da smo se plasirali na EP i da teske povrede zaobidju nase igrace
pa ako se posloze neke stvari moza budemo i imali sanse igrati za cetvrtfinale
ali opet ponavljam polako korak po korak za sada ide veoma dobro
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10