Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Bayern i dalje moralni pobjednik.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Treba ih u anketu.Jeftha je napisao/la:Bayern i dalje moralni pobjednik.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Champions League 2016/17
Trebaju pobjediti Juve, a to nije moguce!emir18 je napisao/la:Sto je posebno zanimljivo kad Real dobija Wolfzburg,Man City u ovim faza prica kako imamo srece u zdrijebu,dobijamo lagane protivnike.
Sada kada poderes Napoli,Bayern,Atletiko.
Prica nije to taj Bayern tanki su ove sezone,nije to taj Atletiko od prije 3 godine pa jbt koga to Real treba pobjediti da budu forumasi sa ss.ba zadovoljni.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- anelbavarac
- Kontakt:
Slavi pobjedu kao covjek.Jeftha je napisao/la:Bayern i dalje moralni pobjednik.
Ne podsjecaj ljude, na najvecu pljacku u zadnjih 20-tak godina.
Zasluzeno. Odlicna partija Reala.. mada isto toliko los Atletico. Ronaldo masinerija, ali nema nikakvog smisla uporedjivati njega i Messija. Messi je liga za sebe, onda se redaju ostali
18Raul_64 je napisao/la:23-5
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Puno bolji Real danas i zasluzeno na korak od finala. Ostaje zal sto Cholova bajka nije krunisana i najvecim trofejom, jer ipak je Real Real, bice oni blizu CL i za 5 i za 55 godina. Ronaldo zver. Mada su o njemu i Messiju sve price ispricane, nema se tu sta vise dodavati. Treba pohvaliti i vezni red Reala koji je odigrao savrsenu utakmicu.
Tim je vec u Cardiffu, cekaju Robbena i Riberya da se pridruze.Kawhi je napisao/la:Treba ih u anketu.Jeftha je napisao/la:Bayern i dalje moralni pobjednik.
Mozambik je napisao/la:Kao sto sam napisao, trebas znati fudbalska pravila, da znas ne bi trazio ofsajd jer ga nije bilo. Ronaldo nije uticao na igru ni u jedom trenutku tokom prvog ubacaja, prema tome ne moze biti ofsajd.Rajaz je napisao/la:Prvi gol je došao nakon prethodno nesviranog ofsajda. Sve ostalo, Ramosov lakat je kompenzirao Filipe Luis, je čisto.
Brutalna utakmica Reala i klasično uriniranje po vlastitoj kuji. Sve očekivano.
Da vam unaprijed čestitamo i novog klempu ?
Hmm, ja naiđoh na ovo.
Under FIFA’s offside rules, Atletico would have grounds for complaint as Ronaldo being in such close proximity to Savic could classify as interfering with an opponent.
Ramos’ cross was also directly aimed at Ronaldo, which required Savic to make the clearance as he would’ve been aware of the Madrid forward being behind him.
Tačno, razlika je što je ono bio namjerni lakat. Boju kartona nisam spominjao.Mozambik je napisao/la:Lakat se desi 100 puta prilikom svakog kornera svih ekipa, ne mozes reci da je to crveni.
Kod jednosmjernih utakmica poput ove suđenje je zadnje koje treba komentarisat.
Za zlatnu loptu, Ronaldo ili Buffon
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Idemo jednu objektivnu.... Prvi gol je situacija u kojoj se moze svirati offside. Savic je bio primoran da intervenise. Igra je nastavljena te je gol postignut iz ciste situacije. Real je izdominirao utakmicu a i Zidane je odlicno postavio igru.Rajaz je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Kao sto sam napisao, trebas znati fudbalska pravila, da znas ne bi trazio ofsajd jer ga nije bilo. Ronaldo nije uticao na igru ni u jedom trenutku tokom prvog ubacaja, prema tome ne moze biti ofsajd.Rajaz je napisao/la:Prvi gol je došao nakon prethodno nesviranog ofsajda. Sve ostalo, Ramosov lakat je kompenzirao Filipe Luis, je čisto.
Brutalna utakmica Reala i klasično uriniranje po vlastitoj kuji. Sve očekivano.
Da vam unaprijed čestitamo i novog klempu ?
Hmm, ja naiđoh na ovo.
Under FIFA’s offside rules, Atletico would have grounds for complaint as Ronaldo being in such close proximity to Savic could classify as interfering with an opponent.
Ramos’ cross was also directly aimed at Ronaldo, which required Savic to make the clearance as he would’ve been aware of the Madrid forward being behind him.
Tačno, razlika je što je ono bio namjerni lakat. Boju kartona nisam spominjao.Mozambik je napisao/la:Lakat se desi 100 puta prilikom svakog kornera svih ekipa, ne mozes reci da je to crveni.
Kod jednosmjernih utakmica poput ove suđenje je zadnje koje treba komentarisat.
Ni jedna ni druga ekipa nisu pokazali neku ekstra igru stim da je real pokazao zasto su ekipa iz vrha svijetskog fudbala. Stvorili su veliki broj sansi, ali nisu nekako djelovali kompaktno na terenu. Ono sto hocu da kazem laicki, nisu leprsali na terenu te su im vecina sansi dolazile upravo iz individualne kvalitete iako su stvorili veliki broj pasova na utakmici.
Atletico se nema cemu nadati u revansu te treba sve snage okrenuti iducoj utakmici protiv Granade.
0 suteva u okvir gola valjda dovoljno govori o zasluzenom rezultatu veceras.
BTW Benzema je pored Isca (od kojeg sam mozda i previse ocekivao) bio najslabija karika tima.
Babuka

Zadnja izmjena: ljalja, dana/u 03 maj 2017, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ima i Mbappe, od pocetka kalendarske godine igra fenomenalno.Nitro je napisao/la:Za zlatnu loptu, Ronaldo ili Buffon
Messi nece osvojiti jer nema dobar PR.

Ronaldo je bio iza Savica, nije uticao na njegovo izbacivanje lopte, nije omeo njegovo izbacivanje lopte kao Lewandowski kod autogola Ramosa. Ronaldo moze stajati u ofsajdu, al ako ne utice na akciju protivnika to nema nikakve veze. Ronaldo nicim nije uticao na Savicevo lose izbijanje. bez obzira sto se kretao a ne stajao na mjestu nije uticao na igru.Rajaz je napisao/la:
Hmm, ja naiđoh na ovo.
Nova pravila su "stani i sacekaj akciju" a ne da odmah dizes ofsajd kad je neko iza odbrane, jer moze se desiti da ne ucestvuje u akciji.
Ko je mbappe?
Going on up to a spirit in the sky...
Ne znam zasto, ali ovo mi plaho smijesno.Nitro je napisao/la:Ko je mbappe?

Ronaldovi dickrideri ponovo u akciji
yebe se njima i za Real i izboreno finale 

Balavurdija na aparatima. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.