FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da mladunce odleprsa iz prvih 11.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jel odstupila celava ubleha i zasto nije,
Kao sto horde rekose ruku pod ruku
Emire Hadzicu ODLAZI
Kao sto horde rekose ruku pod ruku
Emire Hadzicu ODLAZI
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Meni je u ovoj situaciji gori Mirvic,jel moguce da se toliko ne razumije u fudbal.
Zamisli SD ti dovede 12 novih igraca i ti poslije 15 utakmica si samo 7 bodova od zone ispadanja,i onda otjeras trenera a SD ti jos uvijek u klubu koji je doveo tih 12 manekena i prima platu i dalje

Roknes milione u klub i onda das celavom,Ayli i Dudicu da taj isti klub naprave evropskim

- ElCartel11
- Kontakt:
Ali danas je suncano bilo u BiH. Ne zaboravite to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Emir je bivsi. Kome navijaci okrenu ledja mora otic. Pod pritiskom su popustali i Tan i Nam koji su stranci i koje tehnicki boli qrac za navijacima, a kamoli Mirvic koji valjda razumije neke stvari ovdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Otice Hadžić čim se polusezona zavrsi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da. Svakako Hadžibegić da dođe traži Slavišu, tako da to je noga Emiru veoma brzo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:28Ma Emir je bivsi. Kome navijaci okrenu ledja mora otic. Pod pritiskom su popustali i Tan i Nam koji su stranci i koje tehnicki boli qrac za navijacima, a kamoli Mirvic koji valjda razumije neke stvari ovdje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma i taj uslov Farukov da se saceka kraj polusezone mi je bezveze bas. Ako ides srcem, i vidis situaciju, daj pokusaj uletiti odmah da pokusamo izvuci sto vise bodova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:34Pa da. Svakako Hadžibegić da dođe traži Slavišu, tako da to je noga Emiru veoma brzo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:28Ma Emir je bivsi. Kome navijaci okrenu ledja mora otic. Pod pritiskom su popustali i Tan i Nam koji su stranci i koje tehnicki boli qrac za navijacima, a kamoli Mirvic koji valjda razumije neke stvari ovdje.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sretan rođendan najvećem fudbalskom klubu na dunjaluku. Volim te više od svega.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sretan rodjendan voljeni klube, dok je nas bit ce i tebe.
Za Sarajevo zivimo samo MI, svi ostali su prolazni!
Za Sarajevo zivimo samo MI, svi ostali su prolazni!
1946-1987
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma dobro brate, svakako bi dosao kao direktor, sumnjam da je neka razlika ako dođe sad ili u novembru.Hajdeee je napisao/la: ↑24 okt 2022, 00:06Ma i taj uslov Farukov da se saceka kraj polusezone mi je bezveze bas. Ako ides srcem, i vidis situaciju, daj pokusaj uletiti odmah da pokusamo izvuci sto vise bodova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:34Pa da. Svakako Hadžibegić da dođe traži Slavišu, tako da to je noga Emiru veoma brzo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:28Ma Emir je bivsi. Kome navijaci okrenu ledja mora otic. Pod pritiskom su popustali i Tan i Nam koji su stranci i koje tehnicki boli qrac za navijacima, a kamoli Mirvic koji valjda razumije neke stvari ovdje.
Hoće da dodje kad bude završila polusezona, pa onda polako da se sklapaju kockice.
E hoće li se to realizovati, vidjet ćemo, ali da bi valjalo - bi pravo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa valjda je bolje da nas vodi nekoliko utakmica prije pauze da upozna ekipu pa da zna sta ce uraditi na zimu. Ali sumnjam da ce doci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2022, 00:26Ma dobro brate, svakako bi dosao kao direktor, sumnjam da je neka razlika ako dođe sad ili u novembru.Hajdeee je napisao/la: ↑24 okt 2022, 00:06Ma i taj uslov Farukov da se saceka kraj polusezone mi je bezveze bas. Ako ides srcem, i vidis situaciju, daj pokusaj uletiti odmah da pokusamo izvuci sto vise bodova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:34
Pa da. Svakako Hadžibegić da dođe traži Slavišu, tako da to je noga Emiru veoma brzo.
Hoće da dodje kad bude završila polusezona, pa onda polako da se sklapaju kockice.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HZ nije niko preživio pa neće ni on. Sada je samo pitanje vremena, ugovora i ostalih stvari. Eventualno da se polusezona završi, to je ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nikako da okrenemo list i da damo priliku sposobnim ljudima,ako mislite da ce sa Hadzibegicem od 70 godina biti nesto bolje,neko moderan pogled na fudbal grdno ste se prevarili,ili sa Sinisom. Bolje je priliku dati Topicu
-
- Kontakt:
Ovo je ziva istina,zaro i nemas vatre i zara u igru jer su ovi spori,odbranu ne igraju osim Ikica,previse ofanzivnih igraca kojima je odbrana i agresivnost strana rijec. Dok god ti je Dzafic,Dal,Avramovski,Suljic,Catakovic svi zajedno u prvih 11 bice mucenje i primanje petardi. Dodas jos i Traku koji je ocajan i Tomasevica muka ti bude i tv da upalis. Dok je Posusije imalo 11 igraca realno jedno 5 komada su nam trebali zabitiElCartel11 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 20:48Danas je i Obuca nabacao ofanzivu kao lud. Prvo Avramovski i Dal ne mogu igrati zajedno u sredini jer su isti tip igraca. Tu odmah gubis jedno igraca za defanzivne zadatke.
Kao drugo Djokanovic je bio jedini kojeg zanima defanziva (osim odbrane normalno). Dzafic, Ikic, Catakovic i pomenuta 2 Dal i Avramovski vise gledaju prema napred normalno.
Zato sam i ocekivao minimum 2 gola Posusja koje bi vjerovatno i dali, da nisu ostali bez iskljucenog igraca.
-
- Kontakt:
Znacajan bi bio upgrade Hadzibegic-Vukicevic u odnosu na ovo sto trenutno imamo Emir-AjlaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2022, 00:26Ma dobro brate, svakako bi dosao kao direktor, sumnjam da je neka razlika ako dođe sad ili u novembru.Hajdeee je napisao/la: ↑24 okt 2022, 00:06Ma i taj uslov Farukov da se saceka kraj polusezone mi je bezveze bas. Ako ides srcem, i vidis situaciju, daj pokusaj uletiti odmah da pokusamo izvuci sto vise bodova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 okt 2022, 23:34
Pa da. Svakako Hadžibegić da dođe traži Slavišu, tako da to je noga Emiru veoma brzo.
Ja jos uvijek ne vjerujem u ovo za Hadzibegica dok ne vidim zvanicno.Puno sam puta preslusao ovu pricu i na kraju uvijek isto "Ja sam svom Sarajevu uvijek na raspolaganju,ali u ovom momentu ne mogu preuzeti ..... funkciju" itd.i ostale suplje.
Misljenja sam da on i Pape nece da imaju bas nikakve veze sa nasim klupskim fudbalom,ali hajde da vidimo.Ovo bi sigurno znatno pojacalo nas sportski segment.Ako nece oni ja bi probao sa Topicem opet.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 27 gostiju.