FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 01 jul 2011, 11:46

Seminar za klubove PLBiH

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... mijer-lige

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jul 2011, 11:55

jao odbrane kod prvog i trećeg gola :(

al' akcija za naš treći... 8-)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 01 jul 2011, 12:01

Akcija vrhunska kod trećeg gola!bravo Plavi!
Einigkeit und Recht und Freiheit

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 01 jul 2011, 12:05

bistrikboy je napisao/la:Seminar za klubove PLBiH

[youtube][/youtube]
Pod hitno nam treba golman i stoper.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 jul 2011, 12:05

Ma kod njihovog trećeg gola je bila planirana ofsajd zamka, a ovaj mali nije skontao! :(
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 01 jul 2011, 12:07

Svi na odbranu kod 1 i 3 gola aaa niko nije ni spomenuo savica kako pogrijesi svojom zajebancijom na sredini terena kod 2 gola !!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jul 2011, 12:07

Ma sve su nam akcije u napadu solidne,sta vise dosta dobre,ali odbrana hmmmm.
Nije dobro nikako,treba bolja zadnja linija,a za Karica sam fkt mislio da je bar malo bolji ako nista.
Ako dodje Ješe vjerovatno bi bilo bolje,al fkt treba probati i bukvica ili u potragu za golmanom

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 jul 2011, 12:08

Karić kriza :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jul 2011, 12:08

biće to bolje, samo naprijed.

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 01 jul 2011, 12:09

bistrikboy je napisao/la:Seminar za klubove PLBiH

[youtube][/youtube]

Jao kako primamo golove! ccc Karic na golu netreba da bude on bas nezna loptu ufatiti! A jos Guso u europa ligi ? Amar mi "bas ne ide u glavu! "

Al kod naseg 3 gola onu akciju ni barca nemoze izvest :D
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jul 2011, 12:10

Nece valjda Guso na gol protiv Sherifa. :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jul 2011, 12:12

cekao sam da vidim kakvi su golovi, karic katastrofa zaista,daleko od gola stoji,a ni markovic nije puno bolji preko njegove strane ga bacaju po ovome kao debila...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 01 jul 2011, 12:13

Pa on je kako cujem prijavljen za europa ligu kako i Karic ! Gzšo je nekada bio dobar golman ali je sada ostario a i imao je problema sa nogom koliko znam pa tako hitno nam treba koji stoper i golman odbrana je uzas!

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 jul 2011, 12:14

dobar izvejestaj, bolji nego kod nase premier lige :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jul 2011, 12:14

svi golovi po markovićevoj strani akcije, ispade stana bolji.

kakav bi to bio oproštaj, gušo svojim odbranama uveo želju u grupu lige evrope i onda se povukao na polusezoni 8-) :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2011, 12:20

old school je napisao/la:cekao sam da vidim kakvi su golovi, karic katastrofa zaista,daleko od gola stoji,a ni markovic nije puno bolji preko njegove strane ga bacaju po ovome kao debila...
Doce to na svoje sve je to normala u pripremnim utakmicama, ja nesto ne vidim ni da je Karic kriv kod golova osim mozda kod drugog gola gdje je lose bio postavljen, prije svega losa reakcija odbrane kada golman ostane sam sa napaadacem i nema bas neke sanse.Ono sto raduje golove smo dali iz akcija a primili smo iz prekida a to se da srediti koliko smo neugrani iz prekida pokazuje i treci gol koji smo dobili pravljenje ofsajd zamke kada su svi izasli osim malog Ramica a to isto smo izveli u prosloj sezoni dosta puta i svaki put je dobro izgledalo, tako da doci ce to na svoje.
Citam Nikolic koji je trebao kod nas ili u slobodu (odabrao slobodu) i sada se nije odazvao na pripreme slobode radi dugovanja.Pravo dobar igrac ali ko da gledam Brko ga nebi htio jer kako on ima obicaj reci imao je sansu.Ali opet ono sta se desi sa igracem koji je ne odabere Zelju nego neku drugu ekipu jos jedan koji se zajebao slicno kao onaj Karadza.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 jul 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 01 jul 2011, 12:21

Joj, jeste me sad panika nesto uhvatila!! Stana opet trci kao protiv Hapoela, noge na jednu stranu, glava tijelo na drugu. Za Karica ne mogu jos nista da kazem, jbg covjek nije branio dugo, treba jos puno toga da bi se ovo uigralo!!! Kod nasih golova pravo mi se svida sto nema patljanja, jednostavne akcije u 3 pasa i zavrsnica!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 jul 2011, 12:25

The Maniacs '87 je napisao/la:

Jao kako primamo golove! ccc Karic na golu netreba da bude on bas nezna loptu ufatiti! A jos Guso u europa ligi ? Amar mi "bas ne ide u glavu! "

Ma `ta će Amar...neA on pojma ba. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 01 jul 2011, 12:27

AYAN je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:

Ma `ta će Amar...neA on pojma ba. ;)
Ma dobar je Amar ali neshvtam zasto ne dovede nekog defanzivnog igraca jer prema jucerasnjoj utakmici bas nam treba !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 jul 2011, 12:30

pile87 je napisao/la:
old school je napisao/la:cekao sam da vidim kakvi su golovi, karic katastrofa zaista,daleko od gola stoji,a ni markovic nije puno bolji preko njegove strane ga bacaju po ovome kao debila...
Doce to na svoje sve je to normala u pripremnim utakmicama, ja nesto ne vidim ni da je Karic kriv kod golova osim mozda kod drugog gola gdje je lose bio postavljen, prije svega losa reakcija odbrane kada golman ostane sam sa napaadacem i nema bas neke sanse.Ono sto raduje golove smo dali iz akcija a primili smo iz prekida a to se da srediti koliko smo neugrani iz prekida pokazuje i treci gol koji smo dobili pravljenje ofsajd zamke kada su svi izasli osim malog Ramica a to isto smo izveli u prosloj sezoni dosta puta i svaki put je dobro izgledalo, tako da doci ce to na svoje.
Citam Nikolic koji je trebao kod nas ili u slobodu (odabrao slobodu) i sada se nije odazvao na pripreme slobode radi dugovanja.Pravo dobar igrac ali ko da gledam Brko ga nebi htio jer kako on ima obicaj reci imao je sansu.Ali opet ono sta se desi sa igracem koji je ne odabere Zelju nego neku drugu ekipu jos jedan koji se zajebao slicno kao onaj Karadza.
Slažem se s tobom u vezi Karića. Po meni ima malu dozu krivnje kod drugog gola, ali i onaj iz Maribora je sjajno naciljao ono ćoše, tako da... U prvom poluvremenu smo izgledali jako loše (bar po ovom izvještaju) u drugome je to mnogo bolje izgledalo, ali ipak treba uzeti u obzir da su ljudi izveli 9 igrača. Ipak treba uzeti u obzir da je ovo tek prva pripremna utakmica i to protiv solidne ekipe, noge su teške, osjeti se i neuigranost linija..Ali ipak se vidi da tečnije akcije igramo, kod sva tri gola. Znači trebalo bi to doći na svoje mjesto, zato i služe pripremne utakmice, a ove pripreme igramo s jako dobrim protivnicima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Ideneide, Paromlinac, Stanceski i 68 gostiju.