Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
e da @semih, ispratio melzera i tursunova, rosol je već bio počeo.. bravo i hvala 

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
uh sta mi sinoć napravi anderson u zadnjihpet minuta čekao sam 800KM al ok
za danas prevelika kvota na muguruzu ova pavličenko igra na čistu snagu znači muguruza 2
2.par nocioni -10+ 1 nadam se maloj minutazi tj 22-3minute i nece imat priliku za puno suteva definitivno.
za danas prevelika kvota na muguruzu ova pavličenko igra na čistu snagu znači muguruza 2
2.par nocioni -10+ 1 nadam se maloj minutazi tj 22-3minute i nece imat priliku za puno suteva definitivno.
-
- Kontakt:
još jedna super kvota s wiliams manje od 17 gemova flavia je manekenka koja nema nijedno riješenje za terminatora serenu
sretno
sretno

- dr.van nostrand
- Kontakt:
KV Oostende-White Star Woluwe 3+ 1,80
Domaci su vodeca ekipa lige sa velikim sansama da se vrate u Jupiler.
Kuci su perfektni, imaju samo dva remija, sve ostalo su pobjede.
Zabijaju oko 2,5 gola po ut. I skoro pa uvijek na domacem terenu zabiju dva gola.
Od zadnjih 10 domacih ut. njih 8 je dolazilo sa 3 ili vise golova.

Protivnik im je ekipa koja trazi plasman u paly off, ali koja u posljednje vrijeme ne igra dobro.
Na zadnjih 5 gostovanja Woluwe ima po 2 remija i poraza te jednu pobjedu.
Golove su zabili samo na dva susreta, i dva susreta su dosla sa 3+.
Njihov h2h je zanimljiv, nisu igrali mnogo ut. ali sve su zavrsavale sa 3+.

Ove sezone oba susreta ekipe slavile na domacem terenu
Woluwe-Oostende 3:2
Oostende-Woluwe 4:0
Oostende je bolji i sigurno da ce traziti pobjedu koja im je jako potrebna.
Njihov prvi pratilac Westerlo je samo na -2 boda. I gostima bi dobro doslo sve osim poraza.
Ne sumnjam da ce domaci zabiti barem 2 gola, moguce i 3 ili vise, potajno se nadam da ce i gosti nesto uspjeti uciniti, barem jedanput zatresti mrezu domacih. Na proslom gostovanju nisu uspjeli pogoditi.
Golovi bi trebali ponovo doci na ut. ovih ekipa.
Izabrano iskljucivo na osnovu statistike, forme, brojeva i medjusobnog H2H.
Domaci su vodeca ekipa lige sa velikim sansama da se vrate u Jupiler.
Kuci su perfektni, imaju samo dva remija, sve ostalo su pobjede.
Zabijaju oko 2,5 gola po ut. I skoro pa uvijek na domacem terenu zabiju dva gola.
Od zadnjih 10 domacih ut. njih 8 je dolazilo sa 3 ili vise golova.

Protivnik im je ekipa koja trazi plasman u paly off, ali koja u posljednje vrijeme ne igra dobro.
Na zadnjih 5 gostovanja Woluwe ima po 2 remija i poraza te jednu pobjedu.
Golove su zabili samo na dva susreta, i dva susreta su dosla sa 3+.
Njihov h2h je zanimljiv, nisu igrali mnogo ut. ali sve su zavrsavale sa 3+.

Ove sezone oba susreta ekipe slavile na domacem terenu
Woluwe-Oostende 3:2
Oostende-Woluwe 4:0
Oostende je bolji i sigurno da ce traziti pobjedu koja im je jako potrebna.
Njihov prvi pratilac Westerlo je samo na -2 boda. I gostima bi dobro doslo sve osim poraza.
Ne sumnjam da ce domaci zabiti barem 2 gola, moguce i 3 ili vise, potajno se nadam da ce i gosti nesto uspjeti uciniti, barem jedanput zatresti mrezu domacih. Na proslom gostovanju nisu uspjeli pogoditi.
Golovi bi trebali ponovo doci na ut. ovih ekipa.
Izabrano iskljucivo na osnovu statistike, forme, brojeva i medjusobnog H2H.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mislio sam nesto slicno odigrat.Vidim danas su to "hot" parovi pa nesto kontam,neko ce,po starom dobrom obicaju,zijanit.soxx je napisao/la:
Nisam neki poznavaoc tenisa ali sam gledao medjusobne duele, zadnje meceve i opadajuce/rastuce kvote pa sastavio![]()
Sta velite strucnjaci tenisa
Ali opet,trebalo bi proc.Ne zalijetat se s ulogom.
GL
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
jbg Bevanda nema veze ovaj Carter je tenkre...
Dodig-Lacko 1 1.50
Copil-Rufin 1 1.55
Sretno!!
Dodig-Lacko 1 1.50
Copil-Rufin 1 1.55
Sretno!!
postavio sam ja info o mecu goffin-haase , odigrao sam to i gimena na jaki ulogbevanda4 je napisao/la:moze li nesto po vama stvarno "sigurno" za danas? idem na veći ulog, zasad imam samo berlocqa na 1,35.. I bojim se stavit copila na 1,60. Taj ruffin bi moga cinit sranja.
-
- Kontakt:
dobar izbor ti je berlocq, ako je sudit po proslom turniru ovaj mec ce dobit, mozda bi rochus mogo biti siguran danasbevanda4 je napisao/la:moze li nesto po vama stvarno "sigurno" za danas? idem na veći ulog, zasad imam samo berlocqa na 1,35.. I bojim se stavit copila na 1,60. Taj ruffin bi moga cinit sranja.
kakve su prognoze danas za Euroleagu,mislim se da li igrat Lorbek manje od 11.5 ili Real-Pao under 148.5 što mislite?
Falcaoo je napisao/la:jbg Bevanda nema veze ovaj Carter je tenkre...
Dodig-Lacko 1 1.50
Copil-Rufin 1 1.55
Pavlyuchenkova-Muguruza 2 2.00
Sretno!!
-
- Kontakt:
pravim tiket i gledam ovu flipkens i kontam bil je uzeo na indianu uzela set azarenki
isto mi se svidja kec na gofina i dvojka na muguruzu ili vise gemova i troicki vise
isto mi se svidja kec na gofina i dvojka na muguruzu ili vise gemova i troicki vise
Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Barci vcrs utakmica nije vazna jer su sigruno prvi dok se gosti bore za cetvrfinale i mislim da mogu preko ove granice,ove godine su igrali tri puta i Caja je zabila 79,80 i 67.........................
Llull 11,5 manje
PAO odlicno brani vanjske poz,Diamant i Bramos ga mogu spustiti ispod ove granice a jos se vraca Rudy sto znaci manje minuta za Sergia......................
Caja laboral 72,5 više
Barci vcrs utakmica nije vazna jer su sigruno prvi dok se gosti bore za cetvrfinale i mislim da mogu preko ove granice,ove godine su igrali tri puta i Caja je zabila 79,80 i 67.........................
Llull 11,5 manje
PAO odlicno brani vanjske poz,Diamant i Bramos ga mogu spustiti ispod ove granice a jos se vraca Rudy sto znaci manje minuta za Sergia......................
-
- Kontakt:
nije baš da im nije važna utakmica prvo mijesto ti daje prednost domaceg terena u doigravanju.amarosim je napisao/la:Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Llull 11,5 manje

-
- Kontakt:
stepens-govortsova kontra hendikep 4,5 na govortsovu 2 1.85
pa barca je prva 100%sijeramadre je napisao/la:nije baš da im nije važna utakmica prvo mijesto ti daje prednost domaceg terena u doigravanju.amarosim je napisao/la:Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Llull 11,5 manje
-
- Kontakt:
da , al imaju jos 3 utakmicecanca je napisao/la:pa barca je prva 100%sijeramadre je napisao/la:nije baš da im nije važna utakmica prvo mijesto ti daje prednost domaceg terena u doigravanju.amarosim je napisao/la:Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Llull 11,5 manje
moze ovo bit i dvosjekli mač.. to što su prvi ne mora značit da neće dat sve od sebe da večeras osramote i caju te potvrde svoju poziciju.. mada - amarosim me par puta vise nego ugodno iznenadija, tako da pratim ovaj over i llulla under. sretno svimacanca je napisao/la:pa barca je prva 100%sijeramadre je napisao/la:nije baš da im nije važna utakmica prvo mijesto ti daje prednost domaceg terena u doigravanju.amarosim je napisao/la:Euroleague
Caja laboral 72,5 više
Llull 11,5 manje
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.