Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 06 apr 2013, 00:00

Henderson je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Što bi davali za Sakhoa 15m npr. kad mozes dovesti Alderweirelda za 9m :D
Nadam se da to nisu samo spekulacije i da ima istinitosti u toj prici, ja sam odavno govorio da je Alderweireld neko ko ce izrasti u odlicnog stopera.
Priča se da ide puno jeftinije od toga, jer je zadnja godina ugovora a i plus Assaidi će ići kao zamjena.

P.S. Je li ko od vas igrao Fifu 2013? Assaidi ima tehniku ko Ronaldo i Messi. :D
Odlično, ako je istina naravno.Nema lige do Eredivizije, što se talenata tiče.Treba što više igrača odatle dovodit', bez daljnjeg.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 apr 2013, 00:06

Neka je Downing ostao, on je najjači na sokeru. :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 apr 2013, 00:17

Mckenzi je otpušten iz Telegrapha nakon samo 7 dana. Naime, na adresu ovog dnevnog lista u Engleksoj stigle su mnogobrojne poruke i pisma u kojem su ljudi izjasnili da će prestati kupovati ove novine a pogotovo se to odnosi na scousere. Direktor Telegrapha je odmah uručio Mckenziu otkaz. Tako se to radi. 8-)

Agent has confirmed that Liverpool and Milan are both interested for Brazilian star

Dede's agent has confirmed that Milan and Liverpool are both interested in the Vasco da Gama defender.

Dede's agent, Giuliano Aranda:
"Many European clubs are tracking him and I can also reveal there have been talks with some Russian clubs. The latest contact with Valencia was six months ago, while Liverpool are on the same level as Milan – that is there is interest from the Reds, but no talks between me and the English club."
The representative was asked whether Dede would have a preference between Italy, Spain, England and Russia.
"At the moment Dede is not thinking about a transfer. He is happy in Brazil and giving his all to earn a call-up for the Confederations Cup."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 apr 2013, 00:18

http://sportsport.ba/ino_fudbal/rodgers ... bject_map=" onclick="window.open(this.href);return false;{%2210200946474006901%22%3A326760030760998}&action_type_map={%2210200946474006901%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Opaaa. :mrgreen: 8-)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 apr 2013, 00:20

Henderson je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Što bi davali za Sakhoa 15m npr. kad mozes dovesti Alderweirelda za 9m :D
Nadam se da to nisu samo spekulacije i da ima istinitosti u toj prici, ja sam odavno govorio da je Alderweireld neko ko ce izrasti u odlicnog stopera.
Priča se da ide puno jeftinije od toga, jer je zadnja godina ugovora a i plus Assaidi će ići kao zamjena.

P.S. Je li ko od vas igrao Fifu 2013? Assaidi ima tehniku ko Ronaldo i Messi. :D
Ma to mu je tržišna vrijednost, a i to je što se mene tiče sasvim dovoljno bez spuštanja. Bolje da uključe Assaidia (kojem nažalost Brenda nije dao šansu) u transfer s Eriksenom, mislim ako se bude dovodio Eriksen.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 apr 2013, 00:24

Da i ovdje cestitam velikoj ljudini i jos vecoj covjecini, Carlo nek' je berićetan!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2013, 00:32

Edin TM87 je napisao/la:Da i ovdje cestitam velikoj ljudini i jos vecoj covjecini, Carlo nek' je berićetan!
Hvala brate moj!

@fadile, hvala lave :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 06 apr 2013, 00:51

Evo ljeta evo ludila. :mrgreen: Izgleda bice para nesto.

Mozemo mi milion nekih spekulacija i poveznica praviti, ali ja mislim da ce Brendan opet nekog svog zeca iz rukava izvaditi.
Nad nama nebo ima da gori!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 06 apr 2013, 01:05

Bas me zanima koliko ce para da odvoje :)
Pitam se evo upravo je li to to,je li krenulo?
"You'll Never Walk Alone"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 apr 2013, 01:14

@Carlo drug sretan rođendan, sa blagim zakašnjenjem.Nemoj šta zamjerit'. :)

Ma ne vjerujem da će biti para nešto pretjerano.Ne zaboravite da opet ne igramo u LP, što predstavlja finansijski problem, tako da sumnjam da će izdvojiti neke velike pare.Da je samo ubost' k'o što smo u januaru ubadali (bar se zasad tako čini) i biće sve dobro.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 apr 2013, 08:10

Ako West Ham odluci zadrzati Carrolla morat ce izdvojiti 17miliona funti, Toliko stoji u ugovoru za posudbu. Ukoliko se on i vrati nece ga biti problem prodati Newcastlu ili zamjeniti za Ben Arfu(koga Rodgers zeli).. Drago mi je da nas povezuju sa nekim vrhunskim stoperima jer nam definitivno trebaju 2 drama stopera umjesto Carre i Skrtela.

Ove pare sto cemo imati mislim da je istina ali da ce vlasnici od sebe mozda dati 20 mil a ostalo ce biti "prodaj da bi kupio" al et, nek uzmemo za Carrolla 17, Skrtela 15, Assaidija 3, mozda Coateza 5 i Downinga 10 znaci ugl preko 50 miliona na raspolaganju. Znaci 3-4 dramaticna igraca dovesti od tog neg pogodimo sa 2 i zadrzimo Suareza bit ce sve toliko bolje.

Ja mislim da bi ovo drama bilo

Stoperi Shako 15m i Alderweirelda 7m,

Eriksen 15m ILI Alonso 10m( Ali bi nas njegova plata ogulila)

Krilni - Napadac Ben Arfa 10m

Znaci drama opsta kad bi ovo doveli!

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 06 apr 2013, 09:43

Evo citam neke traceve po novinama i dovodimo se u vezu sa nekim mladim i perspektivnim igracima.
Mislim da bi trebali vratiti Xabija i Carrola.
Xabi jer nam ocito fali iskusan borac na sredini terena i igrac koji ce razigravati druge mlade igrace naprijed. Xabi se savrseno uklapa uklapa u to sve a ne zaboravimo njegovu vezu sa Gerrardom. Jednostavno, navijaci ga vole i on voli, cijeni i postuje klub kakav je Liverpool i zbog toga od njega mozemo ocekivati maximalno zalaganje u svakoj utakmici.
Kerola bi vratio iz prostog razloga sto daje drugu dimenziju našem napadu. Uz maximalan trud i zalaganje i podršku trenera mislim da moze izrasti u sasvim dobrog napadaca koji ce zabiti kad je potrebno. Ne mogu a da se ne sjetim njegovih igara protiv Evertona i Celzija u FA kupu.
To bi koštalo od nekih 7 do 15 m.
Onda bih izvalio lovu za jednog stopera, recimo 10 - 15 m za stopera i istu sumu za beka.
Moje mišljenje je da možemo samo napredovati sa ovom ekipom, da Henderson, Sterling, Asaidi, Staridž mogu puno bolje uz trud i zalaganje na terenu i van njega.
Downing je vec popravio svoju igru i mislim da nema potrebe dovoditi krilo ovog ljeta. Ne zaboramivo malog Kutinja koji zna sve sa loptom :D.

Evo jedne akcije : Alonso krade loptu na sredini terena, dodaje Gerardu. Gerard salje prizemljenim pasom do Dauninga. Douning je na ivici sesnaesterca! Okružen je dvojicom igrača. Šalje loptu na sredinu prema Suarezu koji je 18 metra od gola. Suarez dupli pas sa Gerardom i salje loptu u prostor prema Kutinju u šesnaesterac. Trči prema kaznenom. Dvojica odbrambenih igraša trče za Suarezom. Kutinjo šalje malo visočiju loptu na 6 metara od gola.Utrčava Kerol i snažnim udarcem glavom zakucava loptu u ugao gola. Golman je bio nemoćan :D

Uglavnom ko god dodje ocekujem mnogo bolje rezultate. Ko zna možda i Allen i Lukas budu naši najbolji igrači sljedeće sezone :D.

YNWA i IN BRENDAN I TRUST!
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 apr 2013, 12:54

slika
Za mene najboljih 11 koje imamo u ovom trenutku.
Možda samo Downing/Sturridge tu bih se dvoumio, jer je Downing u odličnoj formi i začešio je usta meni i ostalim mnogobrojnim kritičarima.

EDIT: ovo je Rumoured line-up za WH
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 apr 2013, 12:58

Vala nam je bas zacesio usta :lol: :lol: just kiding :D

Pa moram da se slozim sa tobom jer je to i najbolje sta imamo.Et tu i napadu imamo nekog izbora za mijenjat sta a ostalo je dosta dobro i moze samo na gore.

Dovest Arfu,Eriksena i 2 stopera i mogli bi da se borimo za top four.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 apr 2013, 13:05

Otelo je napisao/la:Vala nam je bas zacesio usta :lol: :lol: just kiding :D

Pa moram da se slozim sa tobom jer je to i najbolje sta imamo.Et tu i napadu imamo nekog izbora za mijenjat sta a ostalo je dosta dobro i moze samo na gore.

Dovest Arfu,Eriksena i 2 stopera i mogli bi da se borimo za top four.
Slovo P je odmah do Š na tastaturi :mrgreen: E ne mijenjao ga ja sad opet :D

Downing se popravio, ja sam prvi zagovarao njegov odlazak u januaru, al' momak se popravio i sljedeće sezone ako ništa ima mjesto na klupi.Dakle nema potrebe da ga se prodaje pod svaku cijenu.
I nisam baš za dolazak HBA, odličan je igrač al' vjerujem da bi više vremena proveo u bolnici.
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 apr 2013, 13:09

Svima se dogodi :D

Ben Arfa je meni oduvijek drag igrac i ne krijem da bi ga volio vidjeti u nasim redovima i uvjeren sam da kod nas ne bi imao problema sa ozljedama jer onih sto ih nemaju kod nas imaju a ovi sto imaju kod nas nemaju :lol: :lol:

A koliko se sjecam Sasha L.F.C. i ja smo prvi zeljeli Downinga na krilu i jest da nas je iznevjerio al polako se dize prema gore i nastavit ce u ovom tempu.I hope so.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Armando7Suarez
Kontakt:

Post Postao/la Armando7Suarez » 06 apr 2013, 14:12

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... ing-report" onclick="window.open(this.href);return false;

Skauti Liverpoola dobili zadatak od Brandana da se raspitaju da Dennisa Aogoa

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 apr 2013, 15:30

Carlo sretan rodjendan, sa zakasnjenjem
downing se jeste popravio, ali ima 29(ili puni ove godine) tako da, ne vjerujem da ce biti nesto bolji, a pogotovo skuplji nego ovog ljeta. Tako da ako dodje dobra ponuda za njega, 15mil (ne vjerujem da bi moglo vise od toga), ne bih se bunio da ga prodaju
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 apr 2013, 16:10

Ngoo zabi dva gola, nije los :D

@shanks i @keno, hvala :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 apr 2013, 16:56

Ngoo dva gola danas za Heart. Kada je postigao prvi go podigao je dres i pisalo je "Samo za Feru", a nakon dugog gola "Samo za Carla". Nemam pojma šta to znači. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.