FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dzafic,Varesanovic,Suljic,Salcin itd n8 jedan nije radilica,tu imas samo Cirjaka i Djokanovica ostalo dizelasi,uzas od igre. Zamisli ti debelog kretena koji kaze da mu je Mulalic planiran za rezervu pa onda tu forsira Ikica nek je otiso treba mu zabranit da dodje ikad na Kosevo
Baš tako, gol je gol, ne mora biti u rašlje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:01Hamzin problem je sto iz svake pozicije i situacije gadja pod precku ili u 90.
Mozes i po zemlji ljudino.
Catakovic jedinu sto nije zatego ko sivonja usla je u gol.
Odbrana kriminalna, ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali mulalic je bio katastrofa. Isprepadan, dodao im 5 lopti, samo je tomasevic gori od njega bio.
Odbrana kriminalna, ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali mulalic je bio katastrofa. Isprepadan, dodao im 5 lopti, samo je tomasevic gori od njega bio.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sigurnost i ruzina dolaze s utakmicama
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Goli qurac od ekipe i igre. Oci su me zabolile. Hajd sto kad je bilo 11 na 11 nismo znali gdje napadamo nego sa igracem vise ljudi nas stisli. Da te Bog mili sacuvaj kakva ekipa smo bez mošnica.
Pratimo sve lige u okruzenju i uvijek sam se pitao kad igra npr Dinamo ili Zvezda na strani protiv nekih timova kako ih onako pritisnu i stave u njihivih 16m sve dok im ne zabiju gol. Pa i nakon tog gola opet napaju i gledaju da im utrpaju sto vise golova. Eto nek mi neko objasni kako je to moguce, a kako je moguce da sa igracem vise ne znas gdje ti je glava.
Pratimo sve lige u okruzenju i uvijek sam se pitao kad igra npr Dinamo ili Zvezda na strani protiv nekih timova kako ih onako pritisnu i stave u njihivih 16m sve dok im ne zabiju gol. Pa i nakon tog gola opet napaju i gledaju da im utrpaju sto vise golova. Eto nek mi neko objasni kako je to moguce, a kako je moguce da sa igracem vise ne znas gdje ti je glava.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
tanko do bola
Trako se prizivao cijelu prošlu sezonu, sad kad je dobio šansu jednu utakmicu nije odigrao da valja.
Obdranu pod hitno pojačati, Trako I Tomasevic nula bodova već
Obdranu pod hitno pojačati, Trako I Tomasevic nula bodova već
Sve dok mi budemo gledali lige petice , Zvijezdu i Partizan i očekujući isto u našem fudbalu ovako će nam biti.ado-hz je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:13Goli qurac od ekipe i igre. Oci su me zabolile. Hajd sto kad je bilo 11 na 11 nismo znali gdje napadamo nego sa igracem vise ljudi nas stisli. Da te Bog mili sacuvaj kakva ekipa smo bez mošnica.
Zvjezda i Partizan u fudbalu i košarci su državni projekti. Upumpa se na razne načine po 50 miliona godišnje pa ih ne možeš ni u kojem kontekstu porediti sa nama.
Ja bi, kao i većina nas, najsretniji bio da počnemo raditi na sistemu, stadionu sa tribinama, razvoju akademije, projektima, zbližavanju sa jačim klubovima sa uspostavom nekih saradnji itd.
Za to vrijeme, forsirati našu djecu, dovoditi najbolje igrače naše lige (ako se već furamo da smo finansijski stabilni ) i Max 2 stranca koji moraju biti mladi i željni dokazivanja.
Neka vizija i pravac BVB za sirotinju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ušao strah u njih, kaže Vučina. Ne znam je li živa ona Karanfila iz Rakovice, pa da im kakvu stravu zalije.ado-hz je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:13Goli qurac od ekipe i igre. Oci su me zabolile. Hajd sto kad je bilo 11 na 11 nismo znali gdje napadamo nego sa igracem vise ljudi nas stisli. Da te Bog mili sacuvaj kakva ekipa smo bez mošnica.
Mora se ekipi reći da je ovo timski sport i da je na prvom mjestu pobjeda tima a potom ko će dati gol, nije to samo njegov problem već i ostalih npr. Nardin, Ikić, Mustafić. Najvažnije je da ekipa pobjedi ko je dao gol nije bitno.Madafaka je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:45Baš tako, gol je gol, ne mora biti u rašlje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:01Hamzin problem je sto iz svake pozicije i situacije gadja pod precku ili u 90.
Mozes i po zemlji ljudino.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Svi nesto kritikuju ofanzivni dio, ja mislim da nama trebaju pojacanja za zadnju liniju i vezni red. Mi nemamo u sredini igraca koji mogu imati kontrolu igre i odbrana je kritična. Ta dva segmenta kad budu dobra defanziva i kontrola lopte u sredini onda krila i napad nece biti problem. Evo danas imamo igraca vise a u sredini ne mozemo zadrzati loptu da mirnim pasom umiriš protivnika. Igru briši bodove piši, Vamos Rajvosa.
Ne znam sta si ocekivao nakon prijasnjih utakmica. 3 boda i pokriti se po usima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Na stranu sve al ova utakmica je pokazala da je dovoljno bar znati poredati igrace na prave pozicije da bi se dobile ove slabije ekipe. Fedja to pola sezone nije bio u stanju uraditi niti jednom.
Zanima me bas hoce li Fadja u naredni klub povesti Trnovca sa sobom....
Zanima me bas hoce li Fadja u naredni klub povesti Trnovca sa sobom....
You are someone else I am still right here
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
radi i daljeMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:38Ušao strah u njih, kaže Vučina. Ne znam je li živa ona Karanfila iz Rakovice, pa da im kakvu stravu zalije.ado-hz je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:13Goli qurac od ekipe i igre. Oci su me zabolile. Hajd sto kad je bilo 11 na 11 nismo znali gdje napadamo nego sa igracem vise ljudi nas stisli. Da te Bog mili sacuvaj kakva ekipa smo bez mošnica.
vozio ja nanu 87 joj godina da joj namjesta zeludac
guzva ko na birou ubi pare zena
Za proljece nam trebaju dva štopera (jedan ako Aničić bude 1000 % spreman za početak zimskih proprema), kapitalni lijevi bek kojem ce Tomasevic biti rezerva, najmanje jedan zadnji vezni koji ce biti rezerva Ćirjaku/Đokanoviću i eventualno napadač.bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:58Svi nesto kritikuju ofanzivni dio, ja mislim da nama trebaju pojacanja za zadnju liniju i vezni red. Mi nemamo u sredini igraca koji mogu imati kontrolu igre i odbrana je kritična. Ta dva segmenta kad budu dobra defanziva i kontrola lopte u sredini onda krila i napad nece biti problem. Evo danas imamo igraca vise a u sredini ne mozemo zadrzati loptu da mirnim pasom umiriš protivnika. Igru briši bodove piši, Vamos Rajvosa.
Nadam se da ce prije dolaska novog trenera Salcin i Kobiljar biti otjerani i da novi trener nece igrati u formaciji sa trojicom nazad.
- ElCartel11
- Kontakt:
Koliko je Obuca ofanzivaca naredao kontao sam, da cemo najmanje 2 primiti.
3 boda su najvažnija ali ekipa nije ni 1% bolja. Isti qrac je ovo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nadam se da je konacno "procepilo" i da cete nastaviti niz pobjeda pogotovo u mojoj Zenici!Sretno pitari ,cestitam na pobjedi
Sta je sa Sabanovica? Od onog crvenog ga nema ni medju 18.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Pa kako ce biti bolja, ne mogu preko noci proigrati. Sad je najbitnije skupit neke bodove do kraja ove polusezone da ostanemo koliko toliko u borbi za trece mjesto.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 18:35Koliko je Obuca ofanzivaca naredao kontao sam, da cemo najmanje 2 primiti.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 28 gostiju.