Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bravo Edine
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
toooooooooooooooooooooo
Kloc
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E da mi je neko rekao da ce Dzeko Pjanicu pokazivati kako se penali pucaju, rekao bih ma bjaaaaazi ba... 

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Dzekoooo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Goalgetter
- Kontakt:
E ovog je zakucao. 
Najbolji penal koji je opucao u karijeri

Najbolji penal koji je opucao u karijeri

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 nov 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' to nad njim napravljen ovaj drugi penal, ili možda oba ? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Prvi igranje rukom, drugi faul na Iturbeu. Oba cista.Centre forward je napisao/la:Jel' to nad njim napravljen ovaj drugi penal, ili možda oba ?
Jel ga dobro Edin zabio sjeba mi se signal cim je penal sviro jedva sam uspio vidjet da je Dzeko loptu uzo da suta
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Centre forward
- Kontakt:
Aham, fala momčino. Hajde kad nisu obradovali nas, nek obraduju one što ih plaćaju.Dado je napisao/la:Prvi igranje rukom, drugi faul na Iturbeu. Oba cista.Centre forward je napisao/la:Jel' to nad njim napravljen ovaj drugi penal, ili možda oba ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Moderator
- Kontakt:
Svaka cast legendo !!
Bravo kralju nas.
Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Drago mi je sto su dali golove ali i ja jos osjecam gorcinu.Shooter je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.
- JohnCleese
- Kontakt:
Prvi ja, dok sam gol Destra popratio sa smijeskomShooter je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
I dalje mi je drago za njih, najvise za DzekuShooter je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.

Shooter je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.
Dobro nema vise onog zara jer se znalo da imamo jos sansi za EP , naravno da posle dobrog razocaranja u Dablinu sa nasom igrom i odnosom u istoj sa smo svi sto se atmosfere tice na dnu al recimo pratim svaku tekmu Rome jer u njoj igraju dva nasa najbolja igraca i to se mora ispratiti

Drago mi jeste, ali nije nekako kao dosada gdje sam za vikend uvijek planirao gledati Romu.Shooter je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji je danasnje golove Mireta i Dzeke skroz hladnokrvno dozivio. Prije mi uvijek godra kad zabiju, odigraju dobro a danas se nisam mogao ni natjerati da pogledam utakmicu.
Trenutno me Krunic i Milosevic najvise zanimaju, uz nadu da se Besic poceti dobijati minutazu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DragonGirl
- Kontakt:
Kapitenu, odlična je stvar što si se osmjelio u izvođenju penala i poboljšao i na tom planu, treći u ligi, idemo dalje!