Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Podloga je spora, nema laganih poena, danas samo gledao Berdycha protiv Chunga i skoro svaki poen je dug poen.
Ako pogledamo sad fizički igrače Smycek ima veće šanse od Tsonge, puno je pokretljiviji.
Al eto Paletar22 neka odluči sam, mada bih ja iste sekunde to keširao.
Ako pogledamo sad fizički igrače Smycek ima veće šanse od Tsonge, puno je pokretljiviji.
Al eto Paletar22 neka odluči sam, mada bih ja iste sekunde to keširao.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- harisbokii
- Kontakt:
Brate ako ostavis, imam ti ja leksova dodjiii na Brekuuu

da bit ce 1,6 ako ga uzme 6:2
Uglavnom hvala vam momci zivi bili svi do jednog,odo spavat nmgu vise ni minute bit ce sta bude ko mu jbe mater ha ja CEKAMO
-
- Kontakt:
Ma 1,4.. sad je na njeg 2,5 cuj bice 2 kvotaskandi56 je napisao/la:oce **** bit oko 2, ako dobije smyczek bit ce na njega max 1.60mutu je napisao/la:Ako imas para za kontrirat nemoj uzimat nakon prvog seta na ovog ce kvota i dalje bit oko 2, a tsonga ako uzme prvi mozes branit 2 set za puno manje pare, naravno ako imas za branit ako ne uzmi.

Svaka cast ! je.bo ja sebi mater ako tsonga ne dobijePaletar22 je napisao/la:Uglavnom hvala vam momci zivi bili svi do jednog,odo spavat nmgu vise ni minute bit ce sta bude ko mu jbe mater ha ja CEKAMO
Zadnja izmjena: TomBrajder, dana/u 27 mar 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..
Misliš do početka meča.EmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..
Koja je to kladionica da ima to?EmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..

- plavipatriota
- Kontakt:
kad počne meč ne može dići pareEmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..
- adriano_leite
- Kontakt:
Bankrotirala bi koja god da jeJanez je napisao/la:Koja je to kladionica da ima to?EmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- SteveHeighway
- Kontakt:
jes jes sigurno je takoEmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Motokultivator
- Kontakt:
Dobro... :kafa a: zamalo i CSKA izgubi
dovoljno srece... 

Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 27 mar 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
- Kontakt:
Ono na tri mec lopte na smiczeka uzimas prijevremnu, jel to ?EmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..

@ PALETAR
Evo kisa u Miami-u tako da sumnjam da ce Tsonga veceras na teren
-
- Kontakt:
TomBrajder je napisao/la:Ono na tri mec lopte na smiczeka uzimas prijevremnu, jel to ?EmNer je napisao/la:ma cekaj ti njega ****, prijevremena isplata ti je aktivna do zavrsetka meca, pa vidjeces kako krene jbg ..

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Sa srećom onda, idem i ja malo san zavarati do 02:30h pa ćemo se opet aktivirati.Paletar22 je napisao/la:Uglavnom hvala vam momci zivi bili svi do jednog,odo spavat nmgu vise ni minute bit ce sta bude ko mu jbe mater ha ja CEKAMO
-
- Kontakt:
Pa nije london da pada citav dan, padace pola sata max ko i danas prekinula meceve mozda 20 minEnemy00 je napisao/la:@ PALETAR
moja greska onda,ne kladim se na internetu nikad
bit će plača večeras. kakav tsonga, kad je zdrav nije za klađenje a kamoli kad se vraća nakon godinu dana + podloga spora, treba trčati a njegova kondicija nakon toliko izbivanja ko u mrtvog magarca...
al eto, sretno
al eto, sretno
Mislim da je natkriven Stadium, jer i danas je padala kiša a Halep nije prekidala.Enemy00 je napisao/la:@ PALETAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.