Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Daleko najbolji igrac kojeg smo ikada imali...cemo imati!
Re: RE: Re: Edin Džeko
Jedan je Edin, on svaku igra i gine što se baš i ne moze reći za ostale koje si naveoobagol je napisao/la:Onda se moze i Spahicu, jer bez njega nema odbrane. Moze se i Pjanicu jer je nas najskuplji igrac, moze se i Ibisevicu jer je zabio Argentini itd. Zbog toga moze mu se, mi cemo uvijek biti prosjecna ekipa uz poneki bljesak. Nisam siguran da bi mu "se moglo" da je npr.reprezentativac Njemacke.Ajzea je napisao/la:Klocu se sve moze i kao što reče Virtual, ne mora ni dolaziti na okupljanja niti treninge reprezentacije, opet će biti daleko najbolji. Zastave na pola koplja spustiti kada objavi kraj reprezentativne karijere !

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
babuka nas ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Čuj to bez Spahe nema odbrane.
Kapitenu svaka ti je na mjestu, sa onakvom igrom i onim dodavanjem prvom do sebe nismo ništa bolje ni zaslužili.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Sto moj otac kaze samo nek lopta nije kod mene pa makar i protivnickom igracu dao!JFH9 je napisao/la:Čuj to bez Spahe nema odbrane.Kapitenu svaka ti je na mjestu, sa onakvom igrom i onim dodavanjem prvom do sebe nismo ništa bolje ni zaslužili.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svaka mu čast, od kada je postao kapiten može se reći da je postao pravi vođa ove reprezentacije. Ali džaba to kada ga njegove kolege ne prate u tome. Žao mi je zbog njega i njegovih igračkih kvaliteta što neće biti učesnik ovog Evropskog prvenstva.
Nije njega unaprijedila kapitenska traka nego je on nju. Nekako mi ljepse izgleda kad je na njegovoj ruci. 

Jedini kojeg stvarno ne zasluzujemo!
Kapitenu!

Kapitenu!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Uvijek sam govorio da je on jedan, jedini i neponovljivi Edin Dzeko..... Hvala bogu sto ga imamo i ja za svaki njegov klub navijam kao da repka igra...
Salihamidzic je tu negdje. Barbarez i Misimovic su malo slabiji. A Pjanic ima potencijal da bude ta klasa samo treba preci u neki od najboljih svijetskih klubova za nesto takvo. Kvalitet on ima dovoljan vec sada samo ne odlucuje toliko utakmice kao Dzeko sto se tice reprezentacije bar. U klubu je druga stvar.hurem je napisao/la:Daleko najbolji igrac kojeg smo ikada imali...cemo imati!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako se Spahić ponovo oprosti sada, valja mu smišljati novi govor, dupli posao čovjeku se pravi 

HAHAHAHAHAHAHAHAHA , onu kolumnu što si pisala , dala si mi inspiracija za pismenu samo takvuDragonGirl je napisao/la:Ako se Spahić ponovo oprosti sada, valja mu smišljati novi govor, dupli posao čovjeku se pravi

"We need to suffer. And we need to fight."
- DragonGirl
- Kontakt:
Ako si prepisao od riječi do riječi, mogla bi agencija za autorska prava imat' poslaCaptain4 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHA , onu kolumnu što si pisala , dala si mi inspiracija za pismenu samo takvuDragonGirl je napisao/la:Ako se Spahić ponovo oprosti sada, valja mu smišljati novi govor, dupli posao čovjeku se pravi

Zezam se, drago mi je ako je koristilo nečemu.

Ma nisam , imamo pismenu ono za Dan državnostiDragonGirl je napisao/la:Ako si prepisao od riječi do riječi, mogla bi agencija za autorska prava imat' poslaCaptain4 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHA , onu kolumnu što si pisala , dala si mi inspiracija za pismenu samo takvuDragonGirl je napisao/la:Ako se Spahić ponovo oprosti sada, valja mu smišljati novi govor, dupli posao čovjeku se pravi![]()
![]()
![]()
Zezam se, drago mi je ako je koristilo nečemu.![]()

"We need to suffer. And we need to fight."
Jedino tebe mi je žao što ćeš EP pratiti preko TV-a. Tačno se vidi koliko ti sve ovo znači i vidi se da si dao sve od sebe.
Da su nam ostali reprezentativci u pola kao ti, mi bi tačno bili na svakome prvenstvu.
Plakat' ćemo mi za tobom kad' se oprostiš, nema tebi zamjene.
Da su nam ostali reprezentativci u pola kao ti, mi bi tačno bili na svakome prvenstvu.
Plakat' ćemo mi za tobom kad' se oprostiš, nema tebi zamjene.

- provokatorII
- Kontakt:
Tesko da cemo na duzi rok imati igraca kakav je Edin, ali dozvoljeno je nadati se. Ja se nadam da bi Hodzic mogao bljesnuti, samo se bojim da je u pogresnom klubu, te da bi zbog raznoraznih mucki mogao postati zrtva potkusurivanja u nogometnoj mafiji.
Kako god bilo, za mene ce Edin Dzeko ostati najveci igrac i ljudina.
Pljuvaci neka urade 10% za svoju zemlju od onoga sto je Edin uradio, pa da im skinem kapu. U suprotnom, neka mu dudlaju.
Kako god bilo, za mene ce Edin Dzeko ostati najveci igrac i ljudina.
Pljuvaci neka urade 10% za svoju zemlju od onoga sto je Edin uradio, pa da im skinem kapu. U suprotnom, neka mu dudlaju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mene samo interesuje gdje nestadose one horde pljuvaca?
Sto su ga protiv Egipta popljuvali jer je igrao povrijedjen i jer se svadjao sa nasim idiotima na tribinama, i poslije Nigerije gdje je valjda trebao dati jos koji gol da nas sviju izvuce iz gowana.... Nidje nikog. 

- DragonGirl
- Kontakt:
To me podsjeti na onaj fazon kad je rekla profesorica učenicima da će im za pismenu vježbu dati temu o jeseni i oni svi spreme to, kad su došli ona promijeni temu u temu o rođendanu. I onda oni: Moj rođendan je u septembru. U septembru nastaje jesen. Jesen je...i pišu ono što su spremali. Mogao bi i ti tako: BiH je moja domovina. To je mala zemlja na Balkanu poznata po svojoj fudbalskoj reprezentaciji, popularnim Zmajevima. Prije nekoliko dana igrali su baražnu utakmicu sa Irskom. Igrali su kao da je ulog Čunga-Lunga, sram ih bilo...I onda istreseš svu frustraciju zbog baraža. Bio bi originalan definitivno.Captain4 je napisao/la: Ma nisam , imamo pismenu ono za Dan državnosti

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], Maverick i 28 gostiju.