FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2015, 15:33

ja bih doveo napadača, krilo i stopera

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 sep 2015, 15:34

staragarda je napisao/la:jel ima negdje da se skine i pogleda ova tekma iz zenice..prije je to neko stavljao ovdje..volio bi jos jednom pogledat tekmu pa ako neko zna nek izbaci link.....
p.s. ako ima zaintersovanih za Gorazde nek se jave u pp
Evo ti pa lijepo bukmarkujes sebi, sve sto bude na TV u vezi PL i ostalih znacajnih sportskih dogadjaja za nas momak snimi i stavi ovdje......uvijek pitas i ne zapamtis. :D
https://www.youtube.com/channel/UC_XCdK ... gcorgtHD8Q
Premijer liga
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 21 sep 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2015, 15:35

Chinaglia je napisao/la:ja bih doveo napadača, krilo i stopera
Kada nam bogotac svima zacepi usta u subotu :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 sep 2015, 15:38

solinas je napisao/la:
bogotac me podsjeća na velikog Hernana Crespa :cool:

[youtube][/youtube]

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 sep 2015, 15:40

FK Mladost DK - FK Sloboda
[youtube][/youtube]
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2015, 15:40

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:
bogotac me podsjeća na velikog Hernana Crespa :cool:

[youtube][/youtube]
E jbg sad :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 sep 2015, 15:41

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sisic veliki AFERIM,zelim ti svu srecu...momak doso do grupe poslije utakmice i ispostovo.Svaka cast na respektu navijaca. :tokralju:
E baš ti hvala za ovu informaciju.Znači Šiša ostao Slobodaš.
Ma naklon veliki,kad su skoro svi izasli sa terene momak doso ispred i aplauz mu je bio minut.Mislim da je skoro zaplako.Naravno ni Fukare mu nisu ostale duzne.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 15:44

staragarda je napisao/la:jel ima negdje da se skine i pogleda ova tekma iz zenice..prije je to neko stavljao ovdje..volio bi jos jednom pogledat tekmu pa ako neko zna nek izbaci link.....
p.s. ako ima zaintersovanih za Gorazde nek se jave u pp
Bila je repriza jutros u 01:25 na BHT. Ako imaš moja TV možeš sebi pustiti reprizu.Ja se upravo traumatiziram ponovo.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 15:47

emirzlaTu je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sisic veliki AFERIM,zelim ti svu srecu...momak doso do grupe poslije utakmice i ispostovo.Svaka cast na respektu navijaca. :tokralju:
E baš ti hvala za ovu informaciju.Znači Šiša ostao Slobodaš.
Ma naklon veliki,kad su skoro svi izasli sa terene momak doso ispred i aplauz mu je bio minut.Mislim da je skoro zaplako.Naravno ni Fukare mu nisu ostale duzne.
On je momak velikog srca.Zato ponekad sagori pa se zivcira.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 15:53

Pasha_car_aga je napisao/la:Ma teško da mi dole možemo uzeti 3 boda, ali sam siguran da ćemo se vratiti neporaženi.

Može li neko 100% reći, hoće li Ahmet imati pravo nastupa u Širokom?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ahmetović 100% neće igrati u Širokom protiv NK ŠIROKI.
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 sep 2015, 16:05

Ovo je tek pocetak ovakvog sudjenja protiv Slobode,zapamtite to..sad mi ovaj bod kao 3,jer sam vidio sta smo sve prosli na ovom gostovanju..

Treba nam jos jedan napadac uz Ahmeta,jer od Krpica nema nista..samo dzaba uzima platu kao i Mujic,Mehidic..za te pare mozes dovest dva kvalitetna igraca..

Jel Skahic ima pravo nastupa protiv Sirokog?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 16:34

Još malo o Ahmetoviću.On je postigao 5 golova a Sloboda 10.DAKLE ,AHMETOVIĆ JE DAO 50%GOLOVA.
Benko je dao 6 a njegova ekipa 16 ,dakle 37,5 % golova.Zakllučak :u Slobodi moraju i drugi davati golove.Ovako ispade onaj ko radi njemu ti dodaj još jednu vreću a ko ne radi njega niko ne vidi.Vidli smo kako je igrač Borca kod prvog gola protiv Zrinjskog . došao iz drugog plana i zabio.Kod nas se na žalost to rijetko dešava.Jučer sam vidio pokušaj Stjepanovića i pritom je fasovo ozljedu pa je zamijenjen.AHMETOVIĆ JE NEDAVNO POSTAO OTAC I TO JE ZA ČOVJEKA NEŠTO NAJVEĆE U ŽIVOTU.Eh što sad čovjek mora čekati 40 dana" na haljine", to niko neće da razumije.On je jučer pogodio stativu i to nije promašaj ,to je sportska (ne) sreća.Onu prvu loptu u prvom pol.možda je trebao bolje zahvatiti.Napravio je asistenciju Kostiću i to hladno u 92 min.

slika
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 sep 2015, 16:47

Nikako ne mogu da se otmem dojmu da nemamo adekvatnu bar pribliznu zamjenu i pomoc Ahmetovicu. Krpicu svaka cast ali nije on za ove lige. Cak se nije ni proslavio u cvajtari kada smo bili i ne znam sta se sada od njega ocekuje. Kada pocinjemo utakmicu sa Krpicem to je odmah hendikep. Pod hitno treba traziti napadaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2015, 17:10

A koga BI vi öd napadaca iz nase lige smatrali pojacanjem,i dostojnim parcem ahmetovicu.
Recimo da mujic dobije papire na polusezoni,
krpic ode u slogu na pozajmicu,jer kako stvari stoje,Sloga ce u federalnu,opet haha
Mujicu je izgleda ispisnica spremna,Ali nekaga nek trenira SA nama do polusezone.
Koga dovesti...iz BH...
Ili sire...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 sep 2015, 17:12

Što se tiče utakmica na Pecari,odigrano ih je 13 ,8 pobjeda Širokog i 5 remija ...obzirom da je Siroki u ovom periodu od 10g uglavnom imao puno bolju ekipu od Slobode ipak su nas teško dole dobijali,mozda je vakat i za prvu tricu :) .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 sep 2015, 17:21

solinas je napisao/la:A koga BI vi öd napadaca iz nase lige smatrali pojacanjem,i dostojnim parcem ahmetovicu.
Recimo da mujic dobije papire na polusezoni,
krpic ode u slogu na pozajmicu,jer kako stvari stoje,Sloga ce u federalnu,opet haha
Mujicu je izgleda ispisnica spremna,Ali nekaga nek trenira SA nama do polusezone.
Koga dovesti...iz BH...
Ili sire...
Obradovica iz bijeljinskog Radnika :!: momak je ubica a nije preskup, proslu polusezonu je sam uz malu pomoc Zizovica vodio Radnik do opstanka :!: sta bi tek radio da iza sebe ima Ordagica, Zebu, Veselog......
Sloboda Tuzla

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 21 sep 2015, 17:34

ljudi jedan off topic :D

znate li gdje se još mogu uzeti one majice ''jedan grad'' fk sloboda osim u omegi i kod kapije ? sad su im dosle neke nove, ali nisu po mom ukusu, pa ako ko zna nek javi, moze i u inbox :)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 17:47

Probisvjet je napisao/la:Nikako ne mogu da se otmem dojmu da nemamo adekvatnu bar pribliznu zamjenu i pomoc Ahmetovicu. Krpicu svaka cast ali nije on za ove lige. Cak se nije ni proslavio u cvajtari kada smo bili i ne znam sta se sada od njega ocekuje. Kada pocinjemo utakmicu sa Krpicem to je odmah hendikep. Pod hitno treba traziti napadaca.
Za nas bi najbolje rješenje bio Husejinović.I to da igra ovu poziciju Ordagića. Možemo Ordagića ponuditi Dinamu uz doplatu sa naše strane.Ovako imamo situaciju da kad osvojimo loptu, Ordagić nju umjesto naprijed vraća nazad.Sa Husejinovićem bi ostvarili brzu transformaciju iz faze odbrane u fazu napada to jest napali bi protivnika u leđa, dok se nije postavio u blok.
Što se tiče rezervnog centarfora ,evidentno je da Slobodi treba drugi čovjek umjesto Krpića. Mi sad formalno imamo rez. špica ali kao da ga i nemamo.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 sep 2015, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 sep 2015, 17:51

sloboda72 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nikako ne mogu da se otmem dojmu da nemamo adekvatnu bar pribliznu zamjenu i pomoc Ahmetovicu. Krpicu svaka cast ali nije on za ove lige. Cak se nije ni proslavio u cvajtari kada smo bili i ne znam sta se sada od njega ocekuje. Kada pocinjemo utakmicu sa Krpicem to je odmah hendikep. Pod hitno treba traziti napadaca.
Za nas bi najbolje rješenje bio Husejinović.I to da igra ovu poziciju Ordagića. Možemo Ordagića ponuditi Dinamu uz doplatu sa naše strane.Ovako imamo situaciju da kad osvojimo loptu, Ordagić nju umjesto naprijed vraća nazad.Sa Huselinovićem bi ostvarili brzu transformaciju iz faze odbrane u fazu napada to jest napali bi protivnika u leđa, dok se nije postavio u blok.
I jednog ordagica zamjeniti izlomljenim i skoro istrosenim husejnovicem..i Jos da im doplatimo.umjesto da unovcimo ordagica...ne vjerujem...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 sep 2015, 17:58

solinas je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Za nas bi najbolje rješenje bio Husejinović.I to da igra ovu poziciju Ordagića. Možemo Ordagića ponuditi Dinamu uz doplatu sa naše strane.Ovako imamo situaciju da kad osvojimo loptu, Ordagić nju umjesto naprijed vraća nazad.Sa Huselinovićem bi ostvarili brzu transformaciju iz faze odbrane u fazu napada to jest napali bi protivnika u leđa, dok se nije postavio u blok.
I jednog ordagica zamjeniti izlomljenim i skoro istrosenim husejnovicem..i Jos da im doplatimo.umjesto da unovcimo ordagica...ne vjerujem...
Možemo se izboriti za klauzulu da iz njegovog narednog inostranog angažmana dobijemo procenat.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.