Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Rodgers ce ici na to da igra sa jednim zadnjim i dva ofanzivna vezna stim da ce jeden imati neke zadatke u odbrani a ovaj drugi ce biti skoro kao SS. Da dodju Alonso i Eriksen smijem se kladit da bi to ovako izgledalo
--------------Alonso-----------
--------Gerrard----------------
Staridz----Eriksen--Couthino
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Pa jel to 100% da Alonso uopšte ide iz Reala.
Ja prvi put čitam to kod vas na temi, ne znam jel se šta spominje po medijima i tako to.
Bilo bi strašno kad bi ga doveli, uz Eriksena ima li bi najjacu sredinu u EPL-u sigurno.
Gerrard, Xabi, Eriksen, Leiva,Coutinho, Henderson, Allen i Shelvey (
)
Strašno, nema šta.

Ja prvi put čitam to kod vas na temi, ne znam jel se šta spominje po medijima i tako to.
Bilo bi strašno kad bi ga doveli, uz Eriksena ima li bi najjacu sredinu u EPL-u sigurno.
Gerrard, Xabi, Eriksen, Leiva,Coutinho, Henderson, Allen i Shelvey (

Strašno, nema šta.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
presjece me sve kad vidje ovaj sastav.Red Assassin je napisao/la:Rodgers ce ici na to da igra sa jednim zadnjim i dva ofanzivna vezna stim da ce jeden imati neke zadatke u odbrani a ovaj drugi ce biti skoro kao SS. Da dodju Alonso i Eriksen smijem se kladit da bi to ovako izgledalo
Strasno,ljudi,strasno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
------------Reina--------------
--Glen-Dede-Agger-Enriqe--
----Gerard----Henderson----
-Sturidge-Eriksen-Coutinho-
------------Suarez-------------
Klupa: Jones, Kelly, Mirrin, Lucas, Iturre, Rojas, Bony.
Tribine: Gulasci, Wisdom, Sama, Jack, Raheem, Ibe, Suso, Jessil, Morgan.
Prodati: Skrtel, Coates, Allen, Wilson, Shelvey, Spearing, Pacheco, Borini, Downing, Assaidi, Carrol, Ngoo.
--Glen-Dede-Agger-Enriqe--
----Gerard----Henderson----
-Sturidge-Eriksen-Coutinho-
------------Suarez-------------
Klupa: Jones, Kelly, Mirrin, Lucas, Iturre, Rojas, Bony.
Tribine: Gulasci, Wisdom, Sama, Jack, Raheem, Ibe, Suso, Jessil, Morgan.
Prodati: Skrtel, Coates, Allen, Wilson, Shelvey, Spearing, Pacheco, Borini, Downing, Assaidi, Carrol, Ngoo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Ma kakvo vraćanje Alonsa,čisto sumnjam u to.Volio bih ,ali ...nije baš realno.
Liverpool je počeo pogađati sa transferima i to je ključno.Mada sve nekako manje i manje vjerujem da će se Sturridge isplatiti...ne znam zašto.Coutinho je odličan,za njega sam siguran da će uspjeti.
Ovo itekako stoji.Svih nebitnih igrača zapravo promašenih transfera ili tako nešto treba se riješiti a dovesti im adekvatne zamjene za novac koji će Liverpool dobiti od njihove prodaje.Henderson je napisao/la: Prodati: Skrtel, Coates, Allen, Wilson, Shelvey, Spearing, Pacheco, Borini, Downing, Assaidi, Carrol, Ngoo.
Liverpool je počeo pogađati sa transferima i to je ključno.Mada sve nekako manje i manje vjerujem da će se Sturridge isplatiti...ne znam zašto.Coutinho je odličan,za njega sam siguran da će uspjeti.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čuj bez zadnjeg veznog, nema šanse, Lucas je u prvih 11 i naredne sezone. 

cisto sumnjam da ce xabi doci, sto zbog godina i plate, tako i zbog poziije koju igra. On je uvijek igrao na poziciju koju ove sezone igra Gerrard(jako dobro), a imamo dovoljno zamjena. Ako dodje Erikssen druga pozicija u vezi koju bi trebalo zakrpiti je zadnji vezni(mada bi ja volio vidjeti hendersona na tom mjestu, mislim da on to moze igrati)
Svidja mi se formacija koju je Rizo postavio, samo se ne slazem sa onim dijelom za prodaju, Ngoo, Borrini i Allen sto se mene tice mogu ostati
Svidja mi se formacija koju je Rizo postavio, samo se ne slazem sa onim dijelom za prodaju, Ngoo, Borrini i Allen sto se mene tice mogu ostati
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ma slabo ko da je to objavio za Alonsa, uglavnom neki nepouzdani izvori. Nego većina nas se nada da će se Alonso vratiti, pa zbog toga se i spominje toliko na temi.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa jel to 100% da Alonso uopšte ide iz Reala.![]()
Gerrard, Xabi, Eriksen, Leiva,Coutinho, Henderson, Allen i Shelvey ()
Strašno, nema šta.
Ja bih ostavio Skrtela na ljeto tokom priprema, možda se vrati u staroj formi, a ako ne, onda ga prodati.
Williams, Erikssen, Ben Arfa, ja sam siguran da će bar jedan od ova tri igrača doći na ljeto.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... koj/101909" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' mislite isto što i ja ?

You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
na prvu sam pomislio,al mozda je on mislio otici na mjesto aston vileBelieve je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/benitez ... koj/101909
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ma ne dolazi Alonso ljudi, šta vam je.Pojedinci su već objasnili zašto, ne bih da ponavljam, ali taj transfer je krajnje nerealan.Prioritet naljeto je ostanak Suareza, sve drugo je sporedno.
Biće svega ovo ljeto imam osjećaj, ali - o tom' potom.Da mi sačekamo kraj sezone, pa ćemo onda da gledamo šta i kako, a ima do tog još.

Biće svega ovo ljeto imam osjećaj, ali - o tom' potom.Da mi sačekamo kraj sezone, pa ćemo onda da gledamo šta i kako, a ima do tog još.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa Sirigu je bas taj (kako ti kazes precjenjeni Italijanfera je napisao/la:sta negodujes tako ko da je lik potpisaoPonos Torina je napisao/la:nedaj boze Sirigu![]()
ako koga od talijana treba traziti to je Marchetti definitivno jedan od 5 najboljih golmana na svijetu po mom misljenju...
Xabi se skoro pa sigurno vraca u LFC sigurno 99%![]()
ako imas u vezi igraca poput Alonsa onda ti je odbrana za 30-40% kvalitetnija..u ostalom mozda ti njega ne volis al on je golman za buducnost dok taj marchetti je vec zagazio u tridesete i ne vidim po cemu je on ispred reine uopste.
ako hoces dobrog golmana onda dovedi njemca i to je to. za moj ukus su italijanski golmani precijenjeni.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma ispracen je sa Your never walk alone i aplauzom bit ce i docekan istim abd sljedece godine pazi sta ti kazem samo je stvar dal ce potpisati ugovor sa realom do ljeta ili ne. Ukoliko ne potpise 90% ce doci kod nas za nekih 10tak miliona sto bih ja dao i ako trebao prodao nekog da stvorim te pare da dovedem takvo ime i takvog igraca nazad.Shanks je napisao/la:Ma ne dolazi Alonso ljudi, šta vam je.Pojedinci su već objasnili zašto, ne bih da ponavljam, ali taj transfer je krajnje nerealan.Prioritet naljeto je ostanak Suareza, sve drugo je sporedno.![]()
I ovi sto pricaju da on nije vise ono sto je bio varaju se. Igraci njegovog profila su kao vino sto su stariji to su bolji. Pa on je sada 5 puta pametniji,iskusniji i korisniji nego dok je igrao kod nas.Siguran sam da ce jos 2je godine biti tatamata na sredini terena. Ja licno kad bih birao izmedju njega i Eriksena Alonsa bih doveo, jer je provjeren jer nema potrebe za prilagodjavanje, jer je igrao na najvecem nivou cijeli zivot i da ne nabrajam jos..
Evo samo jedan razlog i pjesma da se vrati da zavrsi karijeru sa svojim kompanjlom. Alonso come back home!
http://www.youtube.com/watch?v=yhpkWaxOaR4
[youtube][/youtube]
ma ne pratim ja taj nazio bas marchettia pamtim od prije nekoliko godina dok je branio za cagliari cini mi se da je tad i do repke dogurao.Ponos Torina je napisao/la:Pa Sirigu je bas taj (kako ti kazes precjenjeni Italijanfera je napisao/la:sta negodujes tako ko da je lik potpisaoPonos Torina je napisao/la:nedaj boze Sirigu![]()
ako koga od talijana treba traziti to je Marchetti definitivno jedan od 5 najboljih golmana na svijetu po mom misljenju...
Xabi se skoro pa sigurno vraca u LFC sigurno 99%![]()
ako imas u vezi igraca poput Alonsa onda ti je odbrana za 30-40% kvalitetnija..u ostalom mozda ti njega ne volis al on je golman za buducnost dok taj marchetti je vec zagazio u tridesete i ne vidim po cemu je on ispred reine uopste.
ako hoces dobrog golmana onda dovedi njemca i to je to. za moj ukus su italijanski golmani precijenjeni.) za Marchettija govorim zato sto je fakat covjek zvjer gledajuci proslu i ovu sezonu kako brani,nevjerovatan je i po meni je on daleko bolji od Reine po kvalitetu,sto se tice godina kod golmana to neigra neku ulogu....ako se vrati Alonso 2-3 godine max moze igrati na visokom nivou.... njemu sitnica a nama puno znaci
u zadnje vrijeme svi cesto spominjemo kako su golmani dobri tek kad pređu 30 al treba istaci da to nije uvijek slucaj. ja mogu nabrojati bar 10 golmana koji su trenutno aktivni a bili su bolji prije tridesete nego sada ukljucujuci i naseg reinu. po meni to nepisano pravilo se sve manje i manje pokazuje tacnim.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Pa Begovića zaboravljate
On je kvalitetno dugoročno riješenje i ako već žele novog golmana, a ne dovedu Begovića koji im je tu pred nosom, nek se ubiju slobodno.

On je kvalitetno dugoročno riješenje i ako već žele novog golmana, a ne dovedu Begovića koji im je tu pred nosom, nek se ubiju slobodno.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ja mislim da je on previse dobar za liverpoolFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa Begovića zaboravljate![]()

ne zaboravljam ja njega nikad dok je jos u junior bio ja sam trubio da ga ovi nasi iz saveza moraju pridobiti da igra za BiH.
You are someone else I am still right here
Procenat dolaska Eriksena u Liverpool na transfermarketu samo raste li raste. Trenutno je 29%.
A šta mislite da naši za jeftine pare dovedu Hoilleta i Cezara iz QPR-a?

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
ja sam na hoilleta i zaboravio, a bio je moja zelja na ljeto, mogao je jeftino doci iz wigana a dobar je igrac, nije za prve postave, ali kao izmjena odlicanHenderson je napisao/la:Procenat dolaska Eriksena u Liverpool na transfermarketu samo raste li raste. Trenutno je 29%.![]()
za cezara mi je svejedno
evo citam kao chelsea nam je jos duzan 15mil za torresa, pa bi ga mogli poslati nazad kako ne bi platili te pare, meni je to cista glupost ali eto ako neko nije procitao dosad
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ja bi vise od Wiliamsa volio da se okrenemo Santani iz Dortmudna, ne moze me niko ubjediti da je on slabiji igrac od Subotica i Hummelsa iako im je zamjena. Lik defitivno zna sve sto se odbrane tice.
Sta je vise se Lucas Letva ne stavlja u idealne timove, bilo je za ocekivati da mnogi prepoznaju kakav je to antitalenat i gubitak na poziciji zadnjeg veznog.
Sta je vise se Lucas Letva ne stavlja u idealne timove, bilo je za ocekivati da mnogi prepoznaju kakav je to antitalenat i gubitak na poziciji zadnjeg veznog.
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 04 apr 2013, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.