FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tek sada nam idu paklene utakmice.Dosada smo igrali sa timovima koji ce se boriti za opstanak ili sa onima koji ce biti u sredini tabele tj sa onima koji nemaju sampionske niti neke Evropske ambicije. Sarajevo, Zrinja, Siroki Brijeg. Realno kvalitetom i po svim drugim parametrima smo iza sva 3 ova tima ali ako mislimo napraviti nesto u ovoj sezoni moramo uzimati bodove i od najjacih ekipa u ligi. Smatram da bismo nekom ludom srecom mogli do 3 boda u Sirokom jer i oni kao i mi vole da igraju lopte,vole da imaju posjed, da napadaju. Mislim da ce nas vezni red biti na paklenom ispitu ovu utakmicu jer ako ih dobijemo u vezi mozemo se nadati bodovima. Nasa prednost je u tome i sto smo mi gosti u ovoj utakmici ( koliko god to ludo zvucalo ) jer na domacinu je pritisak, prosle godine neizborena Evropa i ako bi kojim slucajem i ove godine gubili bodove kuci moze se desiti scenario kao i prosle godine tj da ne izbore Eropu ( barem ne preko lige kup ne komentarisem ).
Nadam se da ce Zeba i co u sredini odraditi raski posao i donijeti bodove kuci na Tusanj sto bi nam bio dodatni vjetar u ledja i samim time mislim da bi ekipa pucala od samopouzdanja te da bi nakon toga samo nebo bila granica.
Nadam se da ce Zeba i co u sredini odraditi raski posao i donijeti bodove kuci na Tusanj sto bi nam bio dodatni vjetar u ledja i samim time mislim da bi ekipa pucala od samopouzdanja te da bi nakon toga samo nebo bila granica.
- TzBulevar87
- Kontakt:
U potpunosti se slažem sa probisvjetom, onako izgleda kada se sudi po nečijoj direktivi. Ako ponovimo igru kao u zadnje dvije utakmice, u Širokom nas ni Kljancev Kaljanac zajedno sa Širokim ne može pobijediti. Rekao sam ja vama da nas teško bilo ko može nadigrati, i evo u proteklih 9 kola to još niko nije uspjeo. A sa igrom kao što je bila jučer ne pomaže ni sudija... 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

075
- Evolve
- Kontakt:
Pozdrav. Sto se tice nedjeljnje utakmice , mislim da ce bit zanimljiva. Cini mi se da niste ekipa koja ce parkirat bus i da ce te se doc nadigravat koliko toliko. Nadam se tj uvjeren sam da ce sve proc fer i korektno i nek bolji pobjedi, nadam se da ce to bit domacin

Kakvi ste vi sa kadrom, jel vam fali ko, hocete bit kompletni?

Kakvi ste vi sa kadrom, jel vam fali ko, hocete bit kompletni?
NK Široki Brijeg
Sloboda je na Pecari tradiocionalno tvrd i nezgodan protivnika za Široki, ako tome dodamo naš kvalitet i igre ove sezone, imamo se itekako čemu nadat'
Široki Brijeg ove sezone ne pokazuje igre kakve se od njih očekuju, možda bolje i ne mogu, nisam najbolje upućen u njihovu ekipu, to znaju njihovi navijači najbolje, međutim, Rudara su pobjedili na rutinu, ništa posebno nisu odigrali, a to je ono o čemu stalno govorim, to je taj pobjednički mentalitet koji treba i Slobodi, a koji se izgrađuje, polako, ali sigurno! imamo mi još dječijih bolesti za preboljeti, al' ide to sve svojim tokom, neka ova sezona bude priprema i uvertira za sljedeću, jer kao što reče Vojvodić: "Sloboda ove sezone ne mora ništa napravit', al' će se sljedeće sezone borit' za titulu" 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dole mozemo izgubiti samo glupo. A inace samo glupo i gubimo
Prosli put smo dole izgubili bezveze...

Ono sto mene raduje jest cinjenica da se vecinom uspijemo vratiti u utakmicu nakon sto prvi primimo gol,gradi se pobjednicki mentalitet igra se do zadnje minute,evo 7 utakmica u kojima smo gubili ali na kraju ipak izvukli bod/ove ,3x pobjeda i 4x remi ,ukljucujuci drugu polusezonu 2014/15 i tekucu.
Sloboda - Olimpic od 0-1 do 2-1
Sloboda - Radnik od 0-1 do 1-1
Zeljeznicar - Sloboda od 1-0 do 1-1
Sloboda - Mladost od 0-2 do 3-2
Sloboda - Borac od 0-1 do 1-1
Sloboda - Vitez od 0-1 do 2-1
Mladost - Sloboda od 0-1 do 1-1
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Buraz ide ti ova statistika pravo, izneses pravo zanimljive podatke s vremena na vrijeme. Udji malo u to dublje jer ti očigledno ide ovo od rukeZodiac je napisao/la:Ono sto mene raduje jest cinjenica da se vecinom uspijemo vratiti u utakmicu nakon sto prvi primimo gol,gradi se pobjednicki mentalitet igra se do zadnje minute,evo 7 utakmica u kojima smo gubili ali na kraju ipak izvukli bod/ove ,3x pobjeda i 4x remi ,ukljucujuci drugu polusezonu 2014/15 i tekucu.

075
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma mozemo mi dole dobiti, ako momci odigraju pametno i ako Zeba bude u formi. Prosli put smo bas glupo izgubili jbg. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno ja nisam previse optimistican da cemo dole se proslaviti ako bude igrao Krpic
Dobro bi bilo da konacno mozda Skahic zaigra, eto vidjeli ste kako Efendic protiv Mladosti u jednoj sekundi moze kostati ekipu iako odigra solidno utakmicu ili dobro napravi kiks. A ljudi rade skauting, vecina ekipa preko njega napada tamo

Dobro bi bilo da konacno mozda Skahic zaigra, eto vidjeli ste kako Efendic protiv Mladosti u jednoj sekundi moze kostati ekipu iako odigra solidno utakmicu ili dobro napravi kiks. A ljudi rade skauting, vecina ekipa preko njega napada tamo
Imamo jaku ekipu,koja je sposobna sa svakim se potuci.
Husref forsira tu napadacku igru,ugradio im je taj mentalitet pobjednicki,da bilo kuci ili na strani,idu na pobjedu i ne boje se nikog.
To mi dalje nadu da ce ekipa kao siroki,otvoriti se i dati nasem veznom redu dovoljno prostora.
Nadam se barem jednom bodu
Husref forsira tu napadacku igru,ugradio im je taj mentalitet pobjednicki,da bilo kuci ili na strani,idu na pobjedu i ne boje se nikog.
To mi dalje nadu da ce ekipa kao siroki,otvoriti se i dati nasem veznom redu dovoljno prostora.
Nadam se barem jednom bodu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inace vidi se da imamo 13-14 igraca.
Doslo je na naplatu ono da svako mora igrati kako bi bio u formi. Sada Mehidic i Krpic kada udju kao jokeri ne mogu odgovoriti zahtjevima jer dugo ne osjete teren i duel..
Imamo sigurno takvih 5-6 igraca koji primaju platu, a ne mogu odgovoriti zahtjevima i sa njima se treba rastati. Efendic je cak od njih manji problem jer je u formi iako nema znanje.
Doslo je na naplatu ono da svako mora igrati kako bi bio u formi. Sada Mehidic i Krpic kada udju kao jokeri ne mogu odgovoriti zahtjevima jer dugo ne osjete teren i duel..
Imamo sigurno takvih 5-6 igraca koji primaju platu, a ne mogu odgovoriti zahtjevima i sa njima se treba rastati. Efendic je cak od njih manji problem jer je u formi iako nema znanje.
Ne osjecaju oni ni blizi prostor oko sebe a da ne govorimo o terenu, u ovoj ekipi oni nemaju sta traziti, nisu ni za klupe, da mogu uci i napraviti ono nesto. Jednostavno nisu potreban kvalitet za ekipu.tuzlak1987 je napisao/la:Inace vidi se da imamo 13-14 igraca.
🔴⚫️
Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
na njihovo mjesto dovesti prava pojacanja
solinas je napisao/la:Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
Efendić je meni juče odlično odigrao. Bori se momak, a mora i poneku grešku napravit.
Ahmetović propušta Široki, eto bogaoca 
be afraid Široki Brijeg, be very afraid

be afraid Široki Brijeg, be very afraid
-
- Kontakt:
Sve stoji ,ali mozes li mi ili nam odgovoriti,preko koga smo dobijali golove.Morate malo progovoriti i o ostalim,solinas je napisao/la:Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
Kao ,zasto nemamo centarsuteva,pravih pasova,,zasto nam je losa defanziva,i mnogo toga.Samo smo fizicki spremniji od drugihNapada se Ahmet,za mozda los dan ,ataj isti Ahmet asistira i to u stilu najboljeg krila.Znaci vrijeme je da pogledamo malo realnije cijelu ekipu.
Ja iskreno jedino Zebom i Ahmetom mogu biti zadovoljan,kao i Kosticem.Ostalo po meni zivi prosjek kojeg svaki
Klub ima.
loša nam defanziva i mnogo toga 

daj ba ljudi budite malo realni, pa vi ocekujete da na svakoj poziciji pa cak i na klupi imamo igraca kvalieta Zebe...solinas je napisao/la:Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
je l' smatraš da nam pojačanja nisu potrebnasolar je napisao/la:daj ba ljudi budite malo realni, pa vi ocekujete da na svakoj poziciji pa cak i na klupi imamo igraca kvalieta Zebe...
razumijem te,ali nemozes sada mjenjati cijeli tim.joksimovic je napisao/la:Sve stoji ,ali mozes li mi ili nam odgovoriti,preko koga smo dobijali golove.Morate malo progovoriti i o ostalim,solinas je napisao/la:Efendic,Krpic,Mujic,Mehidic na polusezoni AUT::
Kao ,zasto nemamo centarsuteva,pravih pasova,,zasto nam je losa defanziva,i mnogo toga.Samo smo fizicki spremniji od drugihNapada se Ahmet,za mozda los dan ,ataj isti Ahmet asistira i to u stilu najboljeg krila.Znaci vrijeme je da pogledamo malo realnije cijelu ekipu.
Ja iskreno jedino Zebom i Ahmetom mogu biti zadovoljan,kao i Kosticem.Ostalo po meni zivi prosjek kojeg svaki
Klub ima.
nebi se slozio sa tobom,odbrana nam je jaca strana ekipe,
ahmetovic,kostic,zeba,piric,ivetic,govedarica,ordagic odskacu,ostalo je mrtvi prosjek,slazem se,ali mi nemozemo,i nesmijemo opet mjenjati pola ekipe na polusezoni.gradicemo je postepeno akobogda..ja sam naveo one koji su po meni meni najslabijima,mozda se ti neslazes samnom,ali jbg,to je moje misljenje,mozda nije ispravno,mozda nisam upravu,ali tako mislim.
i da druze solar,ako mislimo napraviti neki **** u ligi,sada,ili sledece sezone,mi moramo imati 6,7 igraca tipa ahmeta i zebe..ako nemislimo biti samo mrtvi prosjek ove lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.